Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár hogy az én hátsóm..max 50%os
igen igen erre vártam
előre új ,hátra 70%os
tiszta légszőrő...fékolajak lecserélve!mert azt mondták hogy csúnyán felfortak tavaj!
Te vagy az én emberem
Nekem használt gumi lesz elől de hátul új!
légszűrőmet KIMOSOM ÉN IS!
Remélem összefutunk ott a fórumról egy páran!
azért kérdem ezt az úly gumit...
ha csak egy valaki is azt mondaná lyaú az a régi hátulra...hát biz isten az maradna
de igy
bár volt egy tsávó...nevezzük eskának..aki azt mondta hogy prologra hagyjam fent a régit..és akkor majd látom mi a szitu..
de ez az ember azt is mondta...hogy ha komolyan akarnám csinálni.....minden napra raknék fel új gumit....
hát ez agyrém ..annyit szerelni...

lyaú lyaú az lehet hogy csak felrakok egy új gumit mert ez a rég...elég szemétül néz ki ..már az újhoz képest
de hát sárban takonyban...nem kellett nekifutnom kétszer semmilyen feljáróban...sőt volt amit a kis kék patak végén helyből kanyarból erölködés nélkül megcsináltam...
mondom..sáros takony-tetejű..sziklás gyökeres feljáró!

tudod bálint ahol elforgott a gumid ,még gabesszal annó.
na azt is..pedig az azért sárban nem pizskóta
huuu te aztán komolyan készülsz!
igy is kell!
én teljesen máshogy készülök.
intéztem pálinkát ami a legfontosabb! !amugy rakok egy tiszta légszüröt azt gyí!a gumi olyan 70%os de elöre teszek ujat!ugyhogy komolyan veszem én is!
Te beszélsz? Neked mennyi a vége kb?
bameg ez rengeteg zsé...na én a büdös életbe nem fogok versenyezni, ebből minimum 5 hónapig motorozok.

Azt elhiszem lesz kihívás A ban, de B ben nagy eséllyel nyerhetnél és ott akkor jönne vissza zsé, nem?
Ilyen hülyeségért ennyi pénzt kidobni
Csak a nevezés volt 30 28.500 gumi 11 szállás utiköltség, motor benya, lánc, láckerék, fékbetétek, bovdenek, lamellák, olajok......................................Ne számoljunk Rengeteg pénz!
Te idén nem mész? Nem látom a neved a nevezési listán.
Mibe fáj nektek összesen ez a buli kb.? Kiút, szállás, kaja, nev díj, stb. 50eFt ból megvan?
Beszélsz össze vissza, h így úgy nem mennél versenyre, erre tessék. Jó hajtást , aztán lenyomni Szaliékat.

Ki lesz a párod?
metzeler six days Nagyon jót fog, amíg van éle.
Többit még nem ismerem, azaz mást nem tudok mondani
Persze tudod te mi kell
Napot Fórumozók!
Én úgy mellékesen megjegyzem... Tavaly is új gumikkal mentem. De a 4. helyből lehetett volna 2. is ha már akkor is fim-es hátsót használom... Egyszerűen egy cross gumi alkalmatlan egy ilyen terepviszonyban és eddig én is hülye gondolatnak tartottam ezt! De ez így van! Teljesen más tapadása van egy fim-esnek. Másik részről meg ha már elmegyünk egy ilyen versenyre akkor egyen minden patent. Én pl így vagyok vele. Minden új a motoron :
szali. hát téged minek kérdezzelek..mikor már válaszoltál......
neked csak az új gumi a jó..pirelli skórbutil vagy mi a retekrák
sajnálom az új gumit a sziklásra..de ottó azt mondta hogy több a talaj mint a sziklás és az összes videjón azt látom talja van minden komolyabb följáróban...egykét kivétellel.
a talajhoz meg szerintem megérdemel egy új gumit...persze nem spirelle skorbutilt
be van szarva tutti... asszony megtudja mire locsolja el a gempát agyon veri álmában..
Elöl hátul új gumi lesz!
nem tudom csak kérdezgeti ádámot az meg nekem fura.
Zoozee-t legalább motorozni cügölitek?
Sokan eltűntek, Raaaay is, Zoozee is, többiek...

Aki tud róluk, legalább annyit, hogy élnek, elvannak.

Jó éjt mindenkinek!
10 egység pénzbüntetésre ítélem a fagyizónál elkövetett erkölcsi szabálysértés miatt.

Jólét
ilyet elveszteni őt már baszhatod az orkok örök fogságában marad, menjünk szabadítsuk ki aztán majd hálás lesz érte
szerintem nem áll ő rajthoz csak a mostani Show al közös hajtáson a helyébe én nem raknék fel új gumit hátulra, akkor legalább tudnám mire fogni, hogy miért bénázok

Vagy tévedek Vik?
Estét