Meleg ide, meleg oda menni kell
Benzin viszont már nuku, tehát kell keresni alternatív megoldást
Lecseréltem az RMXet, ebbe nem kell benya, nincs gond a telókkal se, pikk pakk találok olyan terepet ami kikészít kifelé a Mátrába befelé onnan már jó volt
A fa kitermelést nem aprózták el, egy-két száz méter ilyen farakás
Hallgass zenét, ha tudsz, kikapcsolja a gondolkodást, ha bele tudsz merülni jót fogsz aludni, mondanám, hogy meditálj lefekvés előtt, de lehet ez távol áll tőled.
Ami még esetleg segíteni tud ilyen szar helyzetben, ha megpróbálod a sok szart csak feladatként kezelni és egyszerre csak eggyel harcolni, addig elfeledni a többit.
Most értünk haza
Benzin viszont már nuku, tehát kell keresni alternatív megoldást
Lecseréltem az RMXet, ebbe nem kell benya, nincs gond a telókkal se, pikk pakk találok olyan terepet ami kikészít
A fa kitermelést nem aprózták el, egy-két száz méter ilyen farakás
meg aztán elég volt az elmult napokban 4 napig folyamatosan motorozni..
Hallgass zenét, ha tudsz, kikapcsolja a gondolkodást, ha bele tudsz merülni jót fogsz aludni, mondanám, hogy meditálj lefekvés előtt, de lehet ez távol áll tőled.
Ami még esetleg segíteni tud ilyen szar helyzetben, ha megpróbálod a sok szart csak feladatként kezelni és egyszerre csak eggyel harcolni, addig elfeledni a többit.
Jó túrázást
Hány évesek ezek a kis tökmagok?
Van ott a videóban egy két olyan, amin max. gyalog, láttam még neked is gondot okozott, akkor ott nem próbálkoznék
Jó lett a videó
Menni kéne ma is motorozni