Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát szali...
ilyen nálunk is van..de én akkor vissza szoktam menni...
http://youtu.be/NkvOxti9d9Q
http://www.motoclubhaita.ro/db... pár új kép a raceroknak
jah,am szevasztok... visszaolvasok már.. :)
http://totalbike.hu/hirek/2012/04/25/harc_az_illegalis_terepmotorozas_e
llen/

pfff
most nézem ezt a sziklásat..hát ide ..ide is nyugodtam felrakhatom az úly gumit. ez nem a birhari, fhatergumievőzone
http://youtu.be/t7b_ScpSPLg
tehát ha csak ácson akarok menni az 7 papír? mondjuk gondoltam máriahalmra is csak állítólag az nagyin cici
nehogy megsértődgyetek mert ti egy hegyben laktok mi az alfődbuzerátorok meg minden motorozásért 150kmeket utazunk reggel meg este!
okély?
biztosítást is kell kötni valami egsztrém sportos gagyit mert ha baj lesz onnan nem érünk vissza a határhozmint eminnen..ahol 60perc és itthon vagyunk

a racét meg tényleg több féle képp lehet számolni..lehet úgy is hogy venni kell hozzá egy motort...ruházatot... védőfelszereléseket..
de lehet úgy hogy az van otthon...műnködőképes megbízható állapotban..meg bukót sem kell vegyek meg a bimbóvértem is még rámjön(igaz már kissé szűkössen)..szóval
a nevezésen kivül, utiköltség(de mivel innen seggedről minden képp utazni kell hát még ezt sem számoltam bele)nem lakhat mindenki a him-alálya tövében..mint az itteni fhórum...zerátorok nagyrésze..hogy ...ka...a faszt,mert nem kell elutaznotok egy jó motorozásért 10km sem
szóval nevezés...szállás...szerintem kb ennyi..
új gumi hátra...
hagyva
ja.
én is gondolgattam idén egy két racéra benevezni..ilyen
a
c
s
racékra..de mondták hogy ne gondoljam már hogy10rugó kifutja azt az órányi motorkázást.
há mondom akkor ez tárgytalan.
mostanában motorkázok sokmindenkivel és az igazán megéri a pénzét...csak úgy megyünk a wad világba
de aztán olyan dolgok történtek hogy végül is egycő csak ...elindulok déván.
ez van.
ha meg már indulok akkor azt akarom hogy legyen minden kafi..ne azon múljon...de azúj gumi hátulra...már azért barát-kozsó-k vele de csak szokom a gondolatot...mert mint mondom ez a mostani szali szerint eléggé okádékul néz ki ..de a eddig az utolsó 4...
nem is 6 motorozás idén úgy volt hogy komoly takonyba kellett menni..ezzel a gumival..hát mit mondjak nem kellett panaszkodjam senkinek hogy miért nem haladok.
és a sziklás patakokban meg kifejezetten!.!.!lyaúl jöttek a kerekded bütykök!
ezért is agyaltam egy ideig hogy hagyom ezt a gumit ..de mondták sokan...mindenki hogy ott nem annyira a sziklás patakokban menés lesz a jellemző.
hanem talaj sár gyökeres, talán egy két kavicsossabb rész...
mondjuk az a videó ami a honlapon van és első osztálysonak mondottt egybeszikla na azon ez a kopott gumi az úgy feltolna... az új éles gumi meg nem tom hogy fog ott vizsgázni.

a fékfolyadék... veszek autós bótba valami jobb fajta DOT4!(nóném teszkós szutykot )szigorúan..dot négyest..oszt jau lesz.
az első gumi az nem kérdés az csak is hibátlan oldalbütykű lehet!
licensz oylan 20körül és 7000per verseny legalábbis ezvolt 2010ben de ha van licenszed és összetöröd magad egészjól fizet szóval ha már 2versenyen elindulsz már megérte kiváltani
az éves mennyi lehet?
22e? én is gondoltam h kipróbálom magam de ez kicsit soknak hangzik. (igaz ez 2 éve volt ) a haverom tokodon indult és 12e volt kb
nem kicsit!
Amugy a hétvégén lesz ács ec!
haverom akart indulni és 22000be jönne ki a napiliszenszel az az egy ora.
na ez a kurva sok szerintem!
Szerintem nem lesz az 100ezer!
mivel többen megyünk így max 50re saccolok.
mivel a motor mindíg rendbe van külön nem kell rá költeni semmit.
hétvégén ugyis motoroznék ugyhogy a benzint sem számolom mint plusz költség.enni otthon is kell.
de aztán lehet hogy én számolok speciálisan
hát a nevezés az huzos az tény.
ha lenne feleslegbe 100eFt om, simán elmenne arra ami kéne még a motorra, felszerelésre, rgo. kéne vagy 2-3 killó hogy szóba jöhessen Déva
Egy jót motorozni viszont elmennék egy ilyen helyre ami a videókban van róla persze csak ha minden ok
Nekem az egyik haverom megy és ö beszélt rá!
Az eredmény engem nem érdekel mivel millio más dolgom van mint készülni a versenyre!
És hamár kibaszok egy csomo lovét akkor akarok egy jot motorozni a többire meg hugyozok.
Ezért is az egyik legfontosabb kelléke a versenynek a pálesz!
nekünk ide Déva 530 km-er ,az oda vissza cirka 1100 km-er-x-10liter/-100km-er= 110 liter/450-ft= 45 000. ft.

a motor is elpöfög ott vagy 10-15 000.ft-nyi benyát+olaj+ autopálya dijak idehaza+ románban, bezony legalább bent van egy 100 e.-ben cakli pakli...

maradok inkább koca motoros.
nem talállak így amit mondtál
Jó lesz ez Árpi így is
Na de így telefonon jobban meglehet beszélni
Figyu én ha arról lenne szó hogy lemegyünk pécsre enduróra nem vennék semmit se a motorra. De itt másról van szó. Messze megyünk, komoly verseny, sok komoly induló. Muszály minimum ennyire felkészülni. És ez még semmi. Igy is csak vastag belsőim lesznek és moose nincs. Pedig egy bepuhitott moose egy feljáróba min. +20 % tudás! Sok másról nem is bezsélve
Rally fékfolyadékot vettem csillagászati összegért . Tavaly regimenten 7 szer ment el teljesen a hátsó fékem a 2 nap alatt. Nem akarok többet ilyet érezni. Ez a fékfolyadék viszont olyan hogy naponta cserélni kell. Valamit valamiért. Hűtőbe is spéci lötyi spéci adalékkal. Kiderül mit mutat majd!
Ne aggódj, az cserélhető gyorsba,
képzeld el mi lenne, ha te magad lennél csak 50%os állapotban

Jó hajtást neked is!