egy kicsit vitatkozom veled
az ilyen nyúlbéláknak mint én kell az a súlyzó meg futás, a nélkül hiába tudnék motorozni. Még a jobbakkal is megesik, hogy fel kell állítani a motort, vagy kicibálni valahonnan, na most a 120kg motor az én 70kgomhoz képes fárasztó, persze csak azért mert nem 70kg acél izom szóval elkéne a súlyzó, majd lehet motorral súlyzózok ,leengedem belőle a benyát és azt fogom a kertben görgetni
A futás meg kell a tüdőkapacitáshoz, mert bármilyen jó is lennék tecsnikailag, azért szusz az kell hozzá.
Azaz úgy gondolom nem elég csak a motorkázás(az tény hogy tecsnika nélkül hiába van kondi és állóképesség nem ér sokat), bár lehet idővel a motorozás megoldja mind2 problémát
na ez érdekes, ha nincs rajta a sapka neked nagyobb gázon nem nyomja ki a vizet? Ha nekem nincs fent a sapka és nagyobb gázt adok a gyorsabb "örvény" hatására jön kifelé a víz persze csak egy darabig. Bár lehet te se azt nézed már ha mész, hogy mi van a motorral,
remélem majd idővel eléd dobják az orkok
én a multkor a hűtősapkát hagytam el, nagy okosan nem csavartam vissza csak rátettem hogy majd öntök bele, aztán itt a lightes kispályámon 5 perc után észre vettem de már nem találtam meg többet, megette az erdő... vagy az orkok..
Nem tudom mi a helyzet a swédeknél, de akinek lájtos a B romcsiban, az menjen az A-n az látszik megnézve újra a prologót, hogy rengeteg embert otthagy, RGO nem odavaló, de utána meg csak a másik srác után megy, őt már nem tudja lenyomni...bár lehet már nem is terv, mert ő a párja
Nem találtam azt a szart , pedig ott sétáltam körbe-körbe mint a részeg ember, ahol buktam, utána harasztot túrtam, de úgy se találtam, aztán leszartam, elmentem motorozni inkább estem megint olyat mint ólajtó, patakmeder megint kinyírt, már arra gyanakszom a futóművekkel nem stimmel valami , ennyire nem lehetek béna
a video alapján jol nyomja a prologot, szerintem simán annyi történt hogy svéd létére nehezebb versenyekhez szokott ezért nevezett a B-be,
arra gondolok ami ott A csoport az tényleg magas léc...
Két dolgot nem értek:
1. hogy a tökömbe tudja ilyen tempónál merre kell menni..ok, hogy van kint szalag, de ezt meg is kell látni
2. Mit keres a B ben? Simán mehetne az A ban, vagy ha ő B, milyen lehet az A
Megnéztem a GPS felvételt, most már sejtem hol lehet
Értem már miért nem volt idő motorozni, csak az volt 15p míg átjutottam azon a fél méteres patakból kivezető dombocskán a legelején a többiről már nem is beszélek
ezek voltak az én részeim, erre még rájött Robi másnapossága
A legjobb volt az erdős sztori, azon még most is pusztulok szerencséje volt, hogy 10 m re ott volt az út alatta
Most néztem, hogy mi maradt egybe a motoron,
a KM óra vezetéket valahol eltéptem, mert eltört a cső, neked rémlik hol szoptam ezzel? Talán az első bukásnál, ahol bezúztam a fák közé? Ki kéne ma mennem megkeresni a csövet, van rajta 3 alkatrész, ami fontos kellék a javításhoz
az ilyen nyúlbéláknak mint én kell az a súlyzó meg futás, a nélkül hiába tudnék motorozni. Még a jobbakkal is megesik, hogy fel kell állítani a motort, vagy kicibálni valahonnan, na most a 120kg motor az én 70kgomhoz képes fárasztó, persze csak azért mert nem 70kg acél izom
A futás meg kell a tüdőkapacitáshoz, mert bármilyen jó is lennék tecsnikailag, azért szusz az kell hozzá.
Azaz úgy gondolom nem elég csak a motorkázás(az tény hogy tecsnika nélkül hiába van kondi és állóképesség nem ér sokat), bár lehet idővel a motorozás megoldja mind2 problémát
remélem majd idővel eléd dobják az orkok
az nekem is kallódik kint valahol, pedig fel is volt spanizva, érthetetlen...
arra gondolok ami ott A csoport az tényleg magas léc...
a részereknek oktató...Shane Wattstól...van sok videó nézzetek szét...
http://www.youtube.com/user/Mr...
Két dolgot nem értek:
1. hogy a tökömbe tudja ilyen tempónál merre kell menni..ok, hogy van kint szalag, de ezt meg is kell látni
2. Mit keres a B ben? Simán mehetne az A ban, vagy ha ő B, milyen lehet az A
Értem már miért nem volt idő motorozni, csak az volt 15p míg átjutottam azon a fél méteres patakból kivezető dombocskán a legelején
ezek voltak az én részeim, erre még rájött Robi másnapossága
A legjobb volt az erdős sztori, azon még most is pusztulok
szerintem megtalálom, majd kimegyek keresgetni ma
a KM óra vezetéket valahol eltéptem, mert eltört a cső, neked rémlik hol szoptam ezzel? Talán az első bukásnál, ahol bezúztam a fák közé? Ki kéne ma mennem megkeresni a csövet, van rajta 3 alkatrész, ami fontos kellék a javításhoz