Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs nő nincs vele baj de valljuk be nő nélkül meg nem igazán lehet kiegyensúlyozottan élni
Reggelt!
Jó eltenni a törött cuccokat, most 4db térdvédőből csináltam 2db ot
No megyek is, olajcserélek...
De majd még meglátjuk!
Azért hétfő vagy keddre szervezek én is valamit! Majd csak megszokják!
Akkor én már ezt elcsesztem...
na kb az ilyenekért nem fogok összeházasodni kb soha a büdös életben
szeva Főbéla, de te nem is voltál házas, vagy nem?
jo reggelt...

na ez nálunk nem fordulhat elő
csajom mondta menjünk kettesbe valahova...mondtam... kettesbe ? minek mikor minden cuccom 5-6 sebességes ...akkor hova menjek kettesbe?

gecsa válj el !...tök jó....
azzal kezdődött,hogy a csaj berinyál...mert május 1-jére motorozást írtam a naptárban...
hogy más olyankor a barátnőjével szervez vmi kiruccanást vagy kirándulást,együttlétet...

elfogadhatatlan.... micsoda szemét vagyok,hogy elmegyek motorozni márpedig ott leszek! ott, ott fent a zemplénben
jó reggelt remélem kellemes hétvégém lesz....meg persze nektek is....
ko egy terdprotektor?
Hello!

Kb bo 1 honapja nem mentem a motorral....lassan meg kene jaratni...
Csizmám van kettő is eladó

Lehet át kéne állni fagyizó előtt fel le szaladozásra Protektor ing szegecsek, sisak silt csere(de már az egész bukót kéne), csizma orrvas, csizma talpa, több helyen kezd szétszakadni, szemüveg szivacs megint szarrá van menve, az összes kesztyűm lyukas, térd protektor darabokban, gatya térde szétszakadva, maradt még valami cucc ja a vesevédő az még bírja
Komplett felszerelésbe lehetne befektetni +egy másik motor, lenne 1Millám elkölteném egy nap alatt
jó lett ez célnak megfelel, s az a lényeg

Lottó nyeremény az ide is jól jönne, május kocsit kell műszakoztatni meg lenne még pár kiadás, de miből is
Üdv! Mi újság? jár még kend a kiskörére? Vagy nagykörére?
Berg még megvan? KTM jól megy?
Esét!
Megállapítottam, h a futóműveim szarok
jól látod gecsa,ez nem a gyári 18as....nemtudom,h megyek-e...most nyista forint,meg igazából nincs kivel-mivel menni(vinni a motort),de csikol nagyon a dolog
eladó egy pár gyári! ktm tank oldalszárny . gyári matricás . 2007-2011 sx exc . ára 14000.- ft

egy pár vagy külön külön légszürőház idom és légszűrőház fedél. (jobbos -alos) ezek matrica mentesek. ára 10000.- ft a kettő karcmentes vadonat ujak! eladó komplett tömítéskészlet 2006-2011 ig 125-150 ccm is sx exc 20000.- ft benne az összes fötengelyszimering stbstb . bontatlan készlet!sok minden van benne ami 2012 höz is jó iletve 2004 re is jók.
küldtem egy emailt!
hahó
végre kezdődik a bikinyiszezon
Szebb napot!

De jo az a carbon kipu leomlo vedo.