Azt meg akartam kérdezni, csak még nem jutottam el ide, hogy amióta az EXC-d van, azaz elvileg ez egy tökéletes állapotban lévő endúró(futómű, motor, stb.) azóta jobban megy az endúró mint előtte a többi "össze-vissza" vassal? (A videók szerint jól megy )
itt esett éjjel valami de nem lehetett nagy valami .....amúgy épp mondom tibinek dög jól aludtam éjjel ...most volt egy két éjszakám ami jól sikerült alvásilag ...a százból
jó volt a kis motorozás, 77km 3,1 óra
minusz 1 kuplungkar nekem..simán benyelte a puha föld és eltört,szerencsére tudtam még használni a nap folyamán, remélem cimbi megtudja hekkelni, ha nem akkor vennem kell egy 2k-s ragasztót nekem is...ha a hűtőt megjavította akkor a kart is megfogja sztem!
a lyukas hűtőn jól bizonyított a Lidl-s 2K-s tömítő paszta
indulás holnap
indulás péntek halynalban
én ébresztem majd a népet hogy fognak ezek nekem örülni .
bálint de ha sáros akkor legalább nincs porfelhő..a sárfelhő meg fizikai képtelenség..ugye mert nincs lebegő sár atmoszféra csak lebegő por atmoszféra
Azt meg akartam kérdezni, csak még nem jutottam el ide, hogy amióta az EXC-d van, azaz elvileg ez egy tökéletes állapotban lévő endúró(futómű, motor, stb.) azóta jobban megy az endúró mint előtte a többi "össze-vissza" vassal? (A videók szerint jól megy