Sziasztok.
Rég jártam erre úgyhogy beköszönök.Amúgy titok olvastam néha de semmihez se tudtam érdemlegeset hozzászolni.Mai témához talán.Asszonnyal vigyázni!Bátyám is feladta a motorozást mert mindenhova együtt kell menniük.Maradt a peca.Nem tudom mi lelte bátyám de teljesen magához csavarta az asszony.Pedig az az egészséges ha meghagyjuk egymás értékeit,szenvedélyeit és nem akarjuk megváltoztatni a másikat.
Motorozás meg errefelé egyszóval monhatni halott.Szétment a társaság nagyon több okból kifolyólag.Van egykét cimbora innen onnan akivel még tudok menni azt ennyi.Komolyabb terep nincs a környéken egyedül meg nem megyek ki hosszabb időre.Úgyhogy nem tudom mi lesz a jövőben Remélem felétek jobb a helyzet.Szép napot!
Ja azt nem is meséltem, valaki nyerhetett errefelé a lottón egyre több területet kerítenek le lehet megtanulni átmotorozni 2mes dróthálón
Egyébként ha motorozás ellen lenne bekaphatják, találok másik utat
Megvolt a mai hajtás, nem volt jó most se lehet abba kéne hagyni Kicsit extrémebb a terep, kivégez engem is, meg a motorban is lefőzöm a teát, régen ezeken simán átgurultam most meg az úton megyek dolgot meg nem élvezem. Nem tudom mi lesz így, egyenlőre még próbálkozom, aztán majd kiderül
Első futómű jobb lett, de most meg kissé kemény, azaz nem az igazi
lya.
a pszihóhoz még.
egy kapcsolat telis teli van kompromiszummal és egymás változtatásának próbálkozásásval...vaáltozik a parszt egy ideig de aztán huss eltörik,megszakad a sok erön felüle könmaga elleni küzdelemben...ezzel vigyázni kell...
vica verza
lying lyang
pin-pang
na mindgyá jönnek a románilyalyiracerok..és ...
szali IS besértődik hogy leraceroztam ÁÁÁ
szóval mindjá jön és ir beszámolót, melynek szövege:
sziasztok jó volt, nagyon jó..többet nem irhatok..de azt tudni kell az extrém endúróhoz hiába a sok futás meg súlyzózgatás...
előre is köszi szali..
de ennél többet szeretnénk olvasni...köszi
ezzel a pár sorral csak azt akartam irni..gecsa..ha most ilyen..milyen lesz később..mert a helyzet az romlik...
mint az összes dolognál az életben...
ezt hivják amortizációnak...
állapot megóvást kell csinálni...sokszor..de sokszor meg azt amit TE akarsz...
egy kapcsolat akkor lyaú ha úgy érzed boldog vagy benne.
nem számit hogy mehet sz e motorozni vagy sem..az a lényeg neked lyaú legyen...lehet félévente egyszer mennél el azt is sajnálja és még is megtatod a kapcsolatot..meg lehet az hogy heti 3szor mész el és mégsem érzed lyaúl magad...
az élet kompromisszumokon alapul...
élni és élni hagyni.
én anyit montam kedvesemnek kedvesen eyg olyan hajtás után aminre lekiismeretfurdalásos dumával váltunk el a kapuban...
ez volt az utosó hogy ugy megyek el a kedvenc hobbimat űzni hogy lekiismeret furdalásrt akarsz okozni hogy miért nem maradok otthon..és elbaszod vele a kedvemet...
vagy úgy engedsz el hajtani hogy : szia drágám érezd jól magad ..várunk haza ..vagy..többet ne is szólj hozzám...köszi
mert terepmotoroztam mielőtt megismertelek és még mindig fogok mikor már rég el is felejtettelek.
ez a vége kicsit dúrvának tünik..de annak is szántam...meg is lett az eredménye...
lya..nem elváltunk
az ablak alatt nem 510cm a lambéria felrakása maradt el!csak 50cm,nem mindegy!
a gond az az volta hölgy fejében(neurotikus dolgoktól eltekintev) hogy az autóval nem lehet egyből beállni hanem kell egy Y csinálnia...
számonra csak az volt a kérdés..mielőtt nekiátak kimérni hogy hogy smint lesz a garázs...bevasalni, bezsaluzni..előtte ne ugrott ez neki be?
csak okossan a betonozás reggelén 8.00kor
ezért kell vigyázni a női lgikával..
a másik..akár hova is rakták volna a garázst..minden képp vagy Y ozni kell vagy valamilyen művelet ha ki akar állni és nem akar végigtolatni az udvaron.
nem nem pont az ellenkező baja volt hullámzott az eleje.
Valahogy benéztem a klikeket, legkeményebb helyett legpuhábbra volta tekerve alul felül és eleve egy vékonyabb olajat kapott, mint a gyári, most félig betekertem mind2, mindjárt jobb lett, de majd tesztelem, nagyon sajnos nem értek hozzá.
csak lestem haverra.
de nekem jó...
ezek meg ..öten voltunk két betonkeverőre...keverőnként kell két ember.. meg egy aki simizza...három , 3és fél órás művelet
P(teljesítmény)=ha nincs megállás egy bettonkeverő0,5 m3 betont dolgoz fel óránként,kettő emberrel.csak a munkafolyamat ,munkaóra ,ember,munkagépigény számitásában lyaú ezt tudni:-)
csak a tervezés miatt..de hát ember tervez asszony végez
szóval..akkor csinálják négyen egy géppel..rendben.
kiderült haveromnak 15perces dolga volt még reggel a cégnél..az idő alatt 3szor visszaértünk volna
szóval én aznap(amit ajándékba kaptam az élettől és a feleségétől
fellambériáztam a garagé egyik falát(csak motorgaragé:-))
tegnap a máikat ill a 3dik felét!a negyedik az a házfala uyghogy holnapra marad az hogy egy ablakot beállítsakalatta 510cm lambéria felrakása.. meg az ajtót felrakni és már be is költözhetem a kis 15nm a sx 525tel és a szerszámokkal együtt
na ma jött a koléga...meg a haverok
na mondom, mi volt ...
összenéznek..
ne is kérdezd majd elmondjuk.
a történet.
odaértek...az aszony kitalálta hogy a garage szar helyn van...volt régi betondarab a másik épületből ill hozzázsaluztak még 10nm bevasazva..minden bezsaluzva...
errre reggel az okos nő...mert nem hülye az tuttti..
kitalálta hogy nem jó helyn va na garázs
csúnyán öszevezsett a haverral..a haver meg lyaú pincikutyu módjára mnt utána...-1 ember megint kiugrott...
az okos nő elzavarta a véletlen betévedt segítőkész apóst neki is csinált egy szabadnapot
szóval 3an maradtak az egygépre de blépet a képbe a sör..és az alkohol békítő hatása az egyik dolgozóra rászált és a három megmaradt munkásból egy meg bejárt békiteni a haázba a házasokat szóval maradtak ketten :
az egy keverő etetésére
talicskázásra
símitásra
ezzel el voltak délután 3ig.
ekkor ez egyik embernek el kellett menni.
akkro a békitó kolega kijöt majd 5óráig betonoztak.
még lyaú hogy nem voltam ott
na mi van tsávókák...
látom zajlik az élet..minden... hol
szaliék meg elmentek racerkodni ..ide nem messze...persze ez titkos..ezért akinek nem kéne tudnia róla az most ... lapozzon
valami kolbászrace a kempingtől 50km re ..
nincs nevezés..
csak valami race...
ez tetszene nekem is, de a mai nap az nem volt lyaú...
a jövőhétvégéig meg kibirom. úgy is ezer a dolog.
mi a helyzet főbéla.
látom kisütött a nap nálad..tok
van egy rövid ám velős történetem aminek főszereplője voltam...
haverfelesége..család...terep..euta
szóval lezsiroztuk hétfőn hogy csütörtök betonozunk...reggel jönnek értünk..5en leszünk 2 betonkeverő..3-4m3 beton..garázsalapnak.
mondom okély csak el kell menni egy boltba reggel mert oda vissza kell vinni cuccost..ez kb 5percre van a cégtől...bedobom a cuccost és mehetünk(együtt egy kocsival)
ez úgy is volt szerda délután kettő ig..mikor haver hiv..
-figyu vik. nem kell jönnöd betonozni.
há mondom:- nekem lyaú (a nagy ráérős betonozós-időmben legalább az otthoni dolgom is halad,elitézem a csapágyboltos dolgot utána meg rakom fel a lambériát az új műhelyem oldalára ezzel is legalább haladok)
de mondom meg kérdem már mi az ami változott.
-és mért ne mennyek...
haver :-andi azt mondta hogy intézzem el a dolgomat nem várnak rám.(5 percet elbasz egy 5 órás munkásra...nőilogikus
tegnap is oda voltunk bowlingozni,kajálni csavargás...ma még lesz vmi ingyen program,mondjuk egy kellemes séta,talán egy fagyi belefér
holnap melós nap...
hétfőn meg lesz egy kis szalonna sütés,szórakázás uncsiméknál...legyen neki elég ennyi
kedden meg szétcsapatom magam Rikiékkel...legalábbis
Akkor itt a 4 nap, igyekezz bepótolni! Legalább a motorod jó!
RMX el valami nem stimmel, de meg nem mondom mi, ennyire nem lehetek béna futóművekre gyanakszom
Térdprotektor hálás köszönet, de nem akarom elhordani minden cuccod, már így is adtál egy rakat dolgot most egyenlőre összedobtam a töröttekből 2 épet, egy darabig jó vagyok, gondolom első bukásig, akkor szoktak eltörni
Ismerős, de nekem sosem volt duzzogás, csak láttam rajta...
Köss kompromisszumot , tudom hogy motorozni jobb de ha kell nő, kell kompromisszum is nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Ronis
felszolitom a Dew testét elfoglalo Ufo-t hogy adja vissza a régi motoros srácot..
Rég jártam erre úgyhogy beköszönök.Amúgy titok olvastam néha de semmihez se tudtam érdemlegeset hozzászolni.Mai témához talán.Asszonnyal vigyázni!Bátyám is feladta a motorozást mert mindenhova együtt kell menniük.Maradt a peca.Nem tudom mi lelte bátyám de teljesen magához csavarta az asszony.Pedig az az egészséges ha meghagyjuk egymás értékeit,szenvedélyeit és nem akarjuk megváltoztatni a másikat.
Motorozás meg errefelé egyszóval monhatni halott.Szétment a társaság nagyon több okból kifolyólag.Van egykét cimbora innen onnan akivel még tudok menni azt ennyi.Komolyabb terep nincs a környéken egyedül meg nem megyek ki hosszabb időre.Úgyhogy nem tudom mi lesz a jövőben
Egyébként ha motorozás ellen lenne bekaphatják, találok másik utat
Vagy kompromisszum készség ala elvitted valahova a Családot?
Első futómű jobb lett, de most meg kissé kemény, azaz nem az igazi
a pszihóhoz még.
egy kapcsolat telis teli van kompromiszummal és egymás változtatásának próbálkozásásval...vaáltozik a parszt egy ideig de aztán huss eltörik,megszakad a sok erön felüle könmaga elleni küzdelemben...ezzel vigyázni kell...
vica verza
lying lyang
pin-pang
stb stb tbc
szali IS besértődik hogy leraceroztam
szóval mindjá jön és ir beszámolót, melynek szövege:
sziasztok jó volt, nagyon jó..többet nem irhatok..de azt tudni kell az extrém endúróhoz hiába a sok futás meg súlyzózgatás...
előre is köszi szali..
de ennél többet szeretnénk olvasni...köszi
mint az összes dolognál az életben...
ezt hivják amortizációnak...
állapot megóvást kell csinálni...sokszor..de sokszor meg azt amit TE akarsz...
egy kapcsolat akkor lyaú ha úgy érzed boldog vagy benne.
nem számit hogy mehet sz e motorozni vagy sem..az a lényeg neked lyaú legyen...lehet félévente egyszer mennél el azt is sajnálja és még is megtatod a kapcsolatot..meg lehet az hogy heti 3szor mész el és mégsem érzed lyaúl magad...
az élet kompromisszumokon alapul...
élni és élni hagyni.
én anyit montam kedvesemnek kedvesen eyg olyan hajtás után aminre lekiismeretfurdalásos dumával váltunk el a kapuban...
ez volt az utosó hogy ugy megyek el a kedvenc hobbimat űzni hogy lekiismeret furdalásrt akarsz okozni hogy miért nem maradok otthon..és elbaszod vele a kedvemet...
vagy úgy engedsz el hajtani hogy : szia drágám érezd jól magad ..várunk haza ..vagy..többet ne is szólj hozzám...köszi
mert terepmotoroztam mielőtt megismertelek és még mindig fogok mikor már rég el is felejtettelek.
ez a vége kicsit dúrvának tünik..de annak is szántam...meg is lett az eredménye...
lya..nem elváltunk
Menjél motorozni!
Mennék én is, ha nem lennék ilyen zsizsi
a gond az az volta hölgy fejében(neurotikus dolgoktól eltekintev) hogy az autóval nem lehet egyből beállni hanem kell egy Y csinálnia...
számonra csak az volt a kérdés..mielőtt nekiátak kimérni hogy hogy smint lesz a garázs...bevasalni, bezsaluzni..előtte ne ugrott ez neki be?
csak okossan a betonozás reggelén 8.00kor
ezért kell vigyázni a női lgikával..
a másik..akár hova is rakták volna a garázst..minden képp vagy Y ozni kell vagy valamilyen művelet ha ki akar állni és nem akar végigtolatni az udvaron.
kérdésem:minek jogsi az ilyennek?
Valahogy benéztem a klikeket, legkeményebb helyett legpuhábbra volta tekerve alul felül és eleve egy vékonyabb olajat kapott, mint a gyári, most félig betekertem mind2, mindjárt jobb lett, de majd tesztelem, nagyon sajnos nem értek hozzá.
Kereslek majd, ha arra járok, múltkor úgy sem jutottam el
csak lestem haverra.
de nekem jó...
ezek meg ..öten voltunk két betonkeverőre...keverőnként kell két ember.. meg egy aki simizza...három , 3és fél órás művelet
P(teljesítmény)=ha nincs megállás egy bettonkeverő0,5 m3 betont dolgoz fel óránként,kettő emberrel.csak a munkafolyamat ,munkaóra ,ember,munkagépigény számitásában lyaú ezt tudni:-)
csak a tervezés miatt..de hát ember tervez asszony végez
szóval..akkor csinálják négyen egy géppel..rendben.
kiderült haveromnak 15perces dolga volt még reggel a cégnél..az idő alatt 3szor visszaértünk volna
szóval én aznap(amit ajándékba kaptam az élettől és a feleségétől
fellambériáztam a garagé egyik falát(csak motorgaragé:-))
tegnap a máikat ill a 3dik felét!a negyedik az a házfala uyghogy holnapra marad az hogy egy ablakot beállítsakalatta 510cm lambéria felrakása.. meg az ajtót felrakni és már be is költözhetem a kis 15nm a sx 525tel és a szerszámokkal együtt
na ma jött a koléga...meg a haverok
na mondom, mi volt ...
összenéznek..
ne is kérdezd majd elmondjuk.
a történet.
odaértek...az aszony kitalálta hogy a garage szar helyn van...volt régi betondarab a másik épületből ill hozzázsaluztak még 10nm bevasazva..minden bezsaluzva...
errre reggel az okos nő...mert nem hülye az tuttti..
kitalálta hogy nem jó helyn va na garázs
csúnyán öszevezsett a haverral..a haver meg lyaú pincikutyu módjára mnt utána...-1 ember megint kiugrott...
az okos nő elzavarta a véletlen betévedt segítőkész apóst
szóval 3an maradtak az egygépre de blépet a képbe a sör..és az alkohol békítő hatása az egyik dolgozóra rászált és a három megmaradt munkásból egy meg bejárt békiteni a haázba a házasokat
az egy keverő etetésére
talicskázásra
símitásra
ezzel el voltak délután 3ig.
ekkor ez egyik embernek el kellett menni.
akkro a békitó kolega kijöt majd 5óráig betonoztak.
még lyaú hogy nem voltam ott
látom zajlik az élet..minden... hol
szaliék meg elmentek racerkodni
valami kolbászrace a kempingtől 50km re ..
nincs nevezés..
csak valami race...
ez tetszene nekem is, de a mai nap az nem volt lyaú...
a jövőhétvégéig meg kibirom. úgy is ezer a dolog.
mi a helyzet főbéla.
látom kisütött a nap nálad..tok
van egy rövid ám velős történetem aminek főszereplője voltam...
haverfelesége..család...terep..euta
szóval lezsiroztuk hétfőn hogy csütörtök betonozunk...reggel jönnek értünk..5en leszünk 2 betonkeverő..3-4m3 beton..garázsalapnak.
mondom okély csak el kell menni egy boltba reggel mert oda vissza kell vinni cuccost..ez kb 5percre van a cégtől...bedobom a cuccost és mehetünk(együtt egy kocsival)
ez úgy is volt szerda délután kettő ig..mikor haver hiv..
-figyu vik. nem kell jönnöd betonozni.
há mondom:- nekem lyaú (a nagy ráérős betonozós-időmben legalább az otthoni dolgom is halad,elitézem a csapágyboltos dolgot utána meg rakom fel a lambériát az új műhelyem
de mondom meg kérdem már mi az ami változott.
-és mért ne mennyek...
haver :-andi azt mondta hogy intézzem el a dolgomat nem várnak rám.(5 percet elbasz egy 5 órás munkásra...nőilogikus
azert adom oda mert nem hasznalom,dobjam ki?egyebkent semmi baja,en is kaptam
holnap melós nap...
hétfőn meg lesz egy kis szalonna sütés,szórakázás uncsiméknál...legyen neki elég ennyi
kedden meg szétcsapatom magam Rikiékkel...legalábbis
Remélem az elsőt már megkezdted
RMX el valami nem stimmel, de meg nem mondom mi, ennyire nem lehetek béna
Térdprotektor hálás köszönet, de nem akarom elhordani minden cuccod, már így is adtál egy rakat dolgot
Köss kompromisszumot