nekem mikor a wr-el ilyen volt akkor autos boltba vettem hűttö tömitö port.nem bántsa a vizpumpát meg stb alkatrészeket.csak bel ekell önteni egy keveset és járatni kicsit és ok lesz.
Sziasztok! Mi is motoroztunk ma a tiéosban, minek következtében cimbi RMZ 450-es mocijának bal hűtője kilukadt. Valakinek ötlete valami korrekt, költséghatékony javítással kapcsolatban?
Quadosokat és krosszmotorosokat értek tetten szombaton a Bakonyban, a lőtér területén - közölte a HM Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója vasárnap. Szabálysértési eljárás indul ellenük, több tízezer forint lehet a büntetésük.
Több ezer hektár erdőben végzett ellenőrzést a bakonyi lőtér területén szombaton a rendőrség, a veszprémi erdőgazdaság, az erdészeti és a vadászati szakhatóság, a honvédség, illetve a polgárőrség hatvan munkatársa. Tengerdi Győző, a HM Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy szombaton quadosokat és krosszmotorosokat fogtak el, akik ellen szabálysértési eljárás indul, mivel lőtéren engedély nélkül tilos tartózkodni - tette hozzá.
Az ilyen ellenőrzések rendszeresek a Bakonyban, mivel az orvvadászat, tiltott agancsgyűjtés, falopás több millió forint kárt okoz évente az erdőgazdaságnak, az erdőben gépjárművekkel közlekedők pedig természetkárosítást is elkövetnek - mondta Tengerdi Győző.
Az erdő látogatására vonatkozó szabályok megsértői erdőrendészeti szabálysértést követnek el, ami akár több tízezer forint pénzbüntetéssel járhat. Gépi meghajtású járművel tilos az erdőben közlekedni, csak a tulajdonos engedélyével lehet, gyalogosan is csak a kijelölt helyen szabad járni.
nekem nincs,de ha a legolcsóbb helyről akarsz yamaha wr fejidomot akkor a krosszmotorok.hu n nézzd meg, van pár darab,akár használt is olcsóbban is akad sztem
Velem van a kisebb baj, ma rádöbbentem, hogy a motorral vannak a gondok, ami ugye tudott is, csak megfeledkeztem róla
Szóval a power feljebb van húzva 0,5mm, aminek hatására a teljes kipuff magasság nyitva van ennyire, ennek hatására meg nincs benne elég nyomaték alul, ahol általában dolgoznék szopóka helyeken, így nem haladok. Ma kipróbáltam jóval nagyobb gázokkal közlekedve, repültem is mint a szél, csak elég gyakori így az ágaskodás mert azon a fordulaton, ahol már lenne nyomaték kicsit sok lesz, meg bevallom a tempó is sok így.
Még nem tudom mit is alkotok vele, lehet áttelezem hátha kezelhetőbb lesz, persze a powert lenne a legjobb megjavítani
alu hegesztő
Ezekkel az lesz a baj, ha odavered kicsit egy kőhöz/ághoz le fogja kapni, a fém ragasztó szerintem 80C-n elenged, de egy próbát megér esetleg olyan fém alapú cucc, ami 100C ig legalább bírja,
nem tudom van-e ilyened, de a Viktornak szerintem akad gyurma ragacsa, szerintem azzal próbálkozz elsőnek.
Napot!
Mai hajtás is megvolt, hátsó fékpedál eltört, lábtartó rugó elhagyva, kézvédő csavar beszakadva a lábtartó rugó hiányzik a legjobban, abból nincs tartalék
A nap csúcspontja, amikor becsúszott a motor egy 4m es szakadékba, se fel se le nem volt egyszerű kiút 1 óra volt mire onnan kijöttem, de kijöttem ez szerzett némi sikerélményt lehet más törökülésben egy keréken kijön onnan
hali...szerintem 3közül az fbs...nekem a gyujtás felölin van 2 gyufaszálnyi repedés és loctite fémragasztóval ragasztottam be kivül-belül...azóta kb 30 ü.óra van benne és semmi kopp-kopp
kérdés. melyik anyag a legmakacsabb és olajnak ellenállóbb külső felületen. zsírtalanított fémtiszta felületen kivülről bekenve?
fbs.
proseal fekete tömítéspaszta
berner piros tömítéspaszta
ereszti az olajat a deknim a berugókar alatt. már nincs idő leszedni sem uj tömítést rakni. turbó maróval lepucolom a kiálló tömítést síkra és be akarom vastagon kenni valamelyik anyaggal . igazából nem okádja csak folydogál... abban reménykedek hogy megál a folyás. és kibirja azt a 2 napot.
ha valaki tudja melyik lehet a legellenállóbb a három takony közül ne tartsa magában.
Több ezer hektár erdőben végzett ellenőrzést a bakonyi lőtér területén szombaton a rendőrség, a veszprémi erdőgazdaság, az erdészeti és a vadászati szakhatóság, a honvédség, illetve a polgárőrség hatvan munkatársa. Tengerdi Győző, a HM Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy szombaton quadosokat és krosszmotorosokat fogtak el, akik ellen szabálysértési eljárás indul, mivel lőtéren engedély nélkül tilos tartózkodni - tette hozzá.
Az ilyen ellenőrzések rendszeresek a Bakonyban, mivel az orvvadászat, tiltott agancsgyűjtés, falopás több millió forint kárt okoz évente az erdőgazdaságnak, az erdőben gépjárművekkel közlekedők pedig természetkárosítást is elkövetnek - mondta Tengerdi Győző.
Az erdő látogatására vonatkozó szabályok megsértői erdőrendészeti szabálysértést követnek el, ami akár több tízezer forint pénzbüntetéssel járhat. Gépi meghajtású járművel tilos az erdőben közlekedni, csak a tulajdonos engedélyével lehet, gyalogosan is csak a kijelölt helyen szabad járni.
Szóval a power feljebb van húzva 0,5mm, aminek hatására a teljes kipuff magasság nyitva van ennyire, ennek hatására meg nincs benne elég nyomaték alul, ahol általában dolgoznék szopóka helyeken, így nem haladok. Ma kipróbáltam jóval nagyobb gázokkal közlekedve, repültem is mint a szél, csak elég gyakori így az ágaskodás
Még nem tudom mit is alkotok vele, lehet áttelezem hátha kezelhetőbb lesz, persze a powert lenne a legjobb megjavítani
Ezekkel az lesz a baj, ha odavered kicsit egy kőhöz/ághoz le fogja kapni, a fém ragasztó szerintem 80C-n elenged, de egy próbát megér esetleg olyan fém alapú cucc, ami 100C ig legalább bírja,
nem tudom van-e ilyened, de a Viktornak szerintem akad gyurma ragacsa, szerintem azzal próbálkozz elsőnek.
Mai hajtás is megvolt, hátsó fékpedál eltört, lábtartó rugó elhagyva, kézvédő csavar beszakadva
A nap csúcspontja, amikor becsúszott a motor egy 4m es szakadékba, se fel se le nem volt egyszerű kiút
fbs.
proseal fekete tömítéspaszta
berner piros tömítéspaszta
ereszti az olajat a deknim a berugókar alatt. már nincs idő leszedni sem uj tömítést rakni. turbó maróval lepucolom a kiálló tömítést síkra és be akarom vastagon kenni valamelyik anyaggal . igazából nem okádja csak folydogál... abban reménykedek hogy megál a folyás. és kibirja azt a 2 napot.
ha valaki tudja melyik lehet a legellenállóbb a három takony közül ne tartsa magában.
mindenki motorozik mi?..
Akkor az alapozás meglesz
Én meg bent vagyok 24-es szoliban.De legalább tegnap kimotoroztam magam