Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!
Menjetek motorozni, itt esik kicsit lehet sáros lesz Istennek mezeje
Valamelyik nap csináltam olyat Egy kézzel csukott szemmel,nem is olyan egyszerű,de megy Ennyi szar viszont a világon nincs,nem is tudom honnan szedik őket
Hát igen,de mindent nem lehet egyszerre csinálni .
pont gondoltam rád tegnap.. elkezdett folyatni első telonál fent az állito csavarnál az oil, elfosta magát az o-ring, és eszembe jutottál milyen mocskos szar volt kipattintani ugyan ezt a ktm-nél...

itt meg csak egy pici hernyo csavar -rugo -golyo, oszt annyi...
ismered a mondást főnököm.... mindenkinek arra van ideje amire szakit magának...
Aztamindenit Azt sem tudom milyen nap van Menni kéne motorolni ,deee
reggel van csikusz..
Jó estét
szorozd még hozzá a helyben fizetendő marhaságokat, biztositás +napi licensz, egyébb enni inni valo, polo kisgatya stb...

mondjuk szervezésre is elmegy jo sok, de szerintem ez igy normális... régen szar amikor egy motoros buli full veszteséggel zár...(pl metzeler extrém)

de ha már anyagias dolognál tartunk, abba gondolj bele erzberg tömegsport mennyi pénzt hozhat... ott már valoszinű a milliot eur-ban kell érteni...
Csak ossze kellene rakni!
Sok sikert mindenkinek aki holnap oda áll Déván a prologon,meg persze a további napokra is! hajrá magyarok! hajrá ismerősök

aztán remélem lesz olyan kire büszkélkedhet majd a fórum...mondjuk az A csoprtból Show,Vik, Gabesz
és mindenki teljesíti a távot
ott leszek... gyere ki ha egy köpésre van!
elmegyek mert azon a vidéken nem voltam még sosem, elvileg 2x40 perc lesz a verseny...ha ennyi is akkor is elmegyek,mert nincs másra lehetőség...aztán ki tudja...lehet hogy a verseny után majd lehet még motorozni...vagy keresünk vmi embert aki elvisz minket kicsit a susnyásba is ha nem lesz későn vége...
mi ilyen érdekes a műszakiban, hogy ennyire nem juttok vele semmire?
nagyon hard a motor vagy mi?
Nem lett volna ott baj,ha előre lesel,meg kicsit gondolkozol is
Jó reggelt
Most néztem DEVA nevezése listát, 100 profi, 200 amatőr, lesz egy pár motoros a pályán 300*30000=9.000.000Ft
Vajon nyereséges a buli
Egyébként le a kalappal a srácok előtt, hogy egy ilyet össze tudtak ott szervezni
Azért a 250 kicsit combosabb
Ezen indulsz ugye? Itt van tőlem egy köpésre, a nevezés 5eFt pénz egy tank benzin, még kaját is adnak érte, szinte nem pénz csak vajon milyen motorkázás lesz érte, valóban 10újjnyalós
ez lenne az.... második próbát már sajnos nem vettem fel...pedig szórakoztam is ..a Viktor féle egykezes felmenéssel powerkodtam a legvégén

http://youtu.be/EOHObebJW-Y
najónagyot! Nem hívtál Bélám!

Sikerült esetleg kiköltöztetni?
tudom, hogy nem a legalkamasabb neked ez a dolog, de kéne nagyon az a műszaki
lehet nagyképűen hangzik,de a kis 125 ösökkel is jól ment az enduró...van ahol most is jobb lenne...most sokszor ugyan azon a helyeken mentünk mint anno a 125 exc vel...jobb volt a 250 ereje az egyik felmenőben,szal fel is jutottam,ott a 125 elfogyott sokadjára is... szokom még a vasat

a yamahákkal nem is próbálkoztam sose endurozni...
menni kell kispályára motorozni..

Küldjél majd sok képet a pólóról

A lényeg, hogy volt ami jó volt
Remélem mielőbb kiegyensúlyozódsz