Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van amiről beszéltem déwnek a nagyfaátkelésnél is..talán erkónak hiszel .
http://youtu.be/0cU35wRptLY
Ő nyerte meg az A-t DEVA-ban, nem épp a legjobb pillanta van a videóban
http://www.youtube.com/watch?v...

NA jó, a hely ahol gyakorol az meg persze az eredményhez is
Ügyes srác
na idefigyelj..hát te isméred e az a szípséget a minek az a neve a hogy pofára esel
vagy
megütöd az arcod .
mondom angol-magyarul:
fész-buksz..
van aki férc-buksznak elyti..de annak meg mi értelne ...na ott.
vagy inkább akkor mikor mondod a haverednek..hély. ha lejáróban: félsz-buksz..tudod már...
na ott.ez az ember nagyon komoly úgy fog menni egyszer mint gerhem lyár-liszt..hát tudod te kilyaz..na az.
400 induló...nem nagyít az ember
Ezt hol találtad Champion ?
soha nem veszem fel a fülhalgatot..., lehet ugy kelett volna megnézni a vidit..?
Én nem néztem hátra itt De ahogy mondjátok lehet jobb is...
A hegytetőn ott figyel Ottóka, Lacek meg Bocsek
Köszi az infót.
Nem félted a karod? Rövidujjú, könyökvédő?
hol van ott szakadék
de valahogy mikor ott voltunk valahogy úgy rémlik nem kivánta mvoltna egy mm-rel sem hátrább lépni
lyaúl mondod zozi.
én állok elöl és mögém megy a köteles tsávó a sárgapaúlóshoz
ekkor raktam be iránba a seggét épp felnézelk ordítás közbe...és készülök felfelé...mondom aköteles ember feje fölé mentem a sziklaszirt teteje előtt egy lépéssel áltam meg..de nagyon komoly volt..nagyon nagyon..

ott a racén mikor a szakadékba kellet lezuhantatni meg emitt is tágult ám az hogy mire is képes ember és motorja
mert itt meg a mögöttem lévő szakadékba nem kivántam volna hogy benézzek hanyatt
pedig dög jó terepnek néz ki .....és síírtok ?
viktor? neki a régi fajta motorja van ..az ő lehet ott a cikcak nál....?

Melyik is vagy te? Aki sárga rövidujjúban nyomja?
bizony
ott a cirmi.....
Kapcsoltál hangot?
Jól megy az a lényeg
Sőt szuperhold vagy mi a tökömet írt Ronis, ami csak 2048 évente van
pont telehold volt vazze...ezabaj
én nem tudom ti hol hallotatok azon a videon csunya beszédet...
igen ze az ok okozati összefüggée.
azért ütötem meg magam mert elestem, vagy azért estem el hogy megüssem magam? .
most lyöttem rá..kiteregetés közben..
há igazatok van.
a hibakeresés nagyon..de nagyon fontos dolog.
pl déwid is azt keresi az rmxben..csak nem látja hogy nem az alkatrészek közt kell keresni a hibát hanem magasabb szinten...átfogólag globálissan.
mondjuk mikor csipog az esemes hogy küldi a lóvét a- felét amit ráköltene..-szóval akkor találta meg a hibát..addig csak bassz el a lóvét.

én is megtaláltam a hibát...
miért CSAk a 26dik lettem a nemzetközi mezőnyben...
há mert ez a hüszon5 idióta nem maradt otthon...
de ha mondjuk grehem lyarliszt tadeusz blazkó meg dévid blályt is eljött volna..akkor szarabb a helyzet akkor 29dik vok
szóval ha az a 25 ügyesebb otthon marad ..én vagyok az első .a legjobb . du diz dö beszt

nyugodjon meg mindenki készüljön a következő motorozásra...
tankolja meg.
nézze meg a fékbetéteket..olajat vizet lánckerékszettet.légszűrőtmarkolatot kormányt kerékcsapágyakat..és még kb 350alkatrészt amit nem sooltam fel...
és ha ez mind rendben akkor gó hajtani...de ha megent lesz valami..há ki ne találjatok valamit geci nagy össszefüggéselméletbeli dolgot..a lyupiter marsianikó és ur-ánuszom összeállásáról ..hogy a holdak együttállásából keletkező apály ami valólyábna csak shíma tömegvonzás elmélet.. az miatt..van a dolog..
ezek csak kis dolgok..pl a hold olyan pici dolog...a tengerek óceánok szintjét pár méterrel megváltoztatja..mia az laúfasz az a pár trilliásr köbkilóméter viz...
a gyerekek is nyűgösebbek olyankor..meg sokan mások is...
ilyen ez a fizika ez a tömeg vonzás...
az idő a ér és a tömegösszefüggést is már tudjátok sokan.
de elmondom azért ha mégsem lennétek képben.
a természet ezen törvénye a következő képp hangzik:
ha jó az idő a tömeg lemegy a térre .
Jól mentél de jobban megy, ha nem gurul el a gyógyszer, bár lehet azért nem gurul el a gyógyszer, mert jobban megy
Nem tudom, de magamon azt vettem észre, ha nem vagyok dilis, jobban megyek, aztán ez lehet nem igaz, csak azért nem vagyok dilis, mert jobban megy
Grat. neked is eredményhez , látom Viktor előtt sikerült végezni Paráztál, hogy téged is lenyom, igaz?

Viktornak külön grat, első extrém verseny A ban és magyarok között 5.
Minden miattad van, az is, hogy az RMX ben eltört a mágnes, ja nem az Csika miatt, mert nem csinálta meg a futóműveket és a szar talaj szétrázta lendkerekem

Egyébként ott a pont, 1m megtett út alatt el lehet füstölni egy tank benzint, csak kell egy ventillátor is, ami hűti a motort
Viktor legyen mátol a neved DER FEHLER... A Hiba...