de bassza meg ha egyszer tudod hogy 7 literes zsebtankod van és bazi sokat zabálo 250-es krosszod, akkor miért nem powertapezel fel egy 2. litykost az első sárvédőre, egyet a hátizsákba és máris beljebb vagy 4 literrel...
péntek 15km prolog
szombaton 95km gyors 1 tank pont 45 km-nél
vasárnap 90 km gyors 1 tankpont 45 km-nél
A szombati nap nagyon nagyon brutál volt szó szerint! Eszméletlenül tetszett, csak ilyen pályához és távhoz 1 tankpont gyári tankal lófütty!
Megkell jegyeznem! Remélem olvassátok ,,Halőr"-éknek köszönet a bengáért és a vizért amit a 4. csekponton adtak. Sajna nem lett elég..
Nagyon ritkán vagyok ideges, de ez a benzin kifogyás sajnos kiakasztott elég keményen....
Vasárnap már vittem a hátamon 4.5 litert és 2 liter vizet
A szombati napon több megforrás után megálltam az első patakba hogy feltöltsem a hűtőmet és bele ment 2 félliteres flakonnyi meg egy kicsi... SZóval 0 viz volt szegénybe. Bírta a technika Az oldaldeknin a gold-fren-es matrica elszineződött és ráégett a deknire... Volt hő rendesen
Összeségében egy brutál jó verseny lett volna, csak éppen ez az 1 tankpont igen karcsura sikeredett... sajnos nem csak nekem..
te ádám és ezen a versenyen hogy volt vagy voltak vagy voltak -e egyáltalán tankolási pointok ? vagy mennyi volt a napi a versenytáv?
mert ezt se mesélte még el senki ..csak mire számítsak jövőre.....jól van csak vicceltem nem megyek sehova itt elamatőrködök inkább....viszont amire bizton számíthatunk a 600 forintos benga addigra kb...a kurva anyjukat mindnek...
exc a megoldás alapnak és azt kellene felfelé húzni sx felé kinek mennyire szükséges...én azt hegyezném kifelé ........a ráköltést tekintetében exc sx -esítése talán lényegesen olcsóbb mint az sx butítása ....meg sose lesz olyan ... az sx az 1 zsákutca tud lenni ...csak egy cossmotor ilyen ec meg sprintcross meg ilyesmikre jó nem mondom de igazi enduróra nem a legjobb....bár itt is sokat fejlődött a gép ilyen 12-13 mas sx-ek teljesen mások mint a régik geci bikák és jól adják az erőt jól motorozhatók....a legjobb kétütemű 250 crossgépek lettek amit valaha is csináltak.....dehát azok is crossgépek ...szerintem
és végül meg kéne említeni ,hogy mint minden ez is nagyban pilótafüggő....van aki tud és az nagykabátban is tud.....aki meg nem annak meg tök mindegy hány az ütem
keresek 2004 es 250 sx hez fötengej lendkerék súlyt ,
illetve érdeklődnék hogy lehet 38 as karbit 36 ra szakszerüen leszükiteni? alulra még nyomatékot rakni stbstb....
a szentségeléseket és a segfejezéseket levehettem volna ha másik programban szerkesztettem volna...de nem volt kedvem....1-1be adom a népnek,tojok rá én így éltem meg,örülök ha valaki röhög rajta,még én is azt teszem,de ott ezek kibuktak
én a motoromat szeretem,mert az enyém..szerintem te is a tied attól hogy most is szívsz vele...ez az alak meg átmenetileg tönkretette zsé husabergjét,pedig csak 10mspercet kellett volan várni sztem,mire felállítja és tovább áll...na ezt nem szeretem én...durr bele balázs(inkább segfej,bunkó) módjára... kivártam...látod...250 kétté nosza ennyi...ők is megcsinálták volna 1-re ha vár...mögöttem...am egyik sem végzett előttem azok közül akik ott bukdácsoltak...a fehér mx energie italos matricás ktm a narancs mezben ő ment fel szépen ,meg a tm-es ők végeztek előttem..jah meg az Rm250es piros pólos srác...
nem voltam szbaálytalan volt zászlós ember integett,menjek arra...a rönköknél volt még az hogy kihagyták az elsőt...én próbáltam teljesíteni azt is,de mikro nagyon fáradt voltam akkor az elsőt kikerültem én is...barátnőm mondta h szinte mindneki kikerülte...
most jutott eszembe az eligazitás utolsó mondatai..a 8dik csekponton lesz egy kis meglepetés..há az volt a 70magas szakadék ..hát meglepődött szerintem még a martin fernandez is!
szombaton 95km gyors 1 tank pont 45 km-nél
vasárnap 90 km gyors 1 tankpont 45 km-nél
A szombati nap nagyon nagyon brutál volt szó szerint!
Megkell jegyeznem! Remélem olvassátok
Nagyon ritkán vagyok ideges, de ez a benzin kifogyás sajnos kiakasztott elég keményen....
Vasárnap már vittem a hátamon 4.5 litert és 2 liter vizet
A szombati napon több megforrás után megálltam az első patakba hogy feltöltsem a hűtőmet és bele ment 2 félliteres flakonnyi meg egy kicsi...
Összeségében egy brutál jó verseny lett volna, csak éppen ez az 1 tankpont igen karcsura sikeredett... sajnos nem csak nekem..
mert ezt se mesélte még el senki ..csak mire számítsak jövőre.....jól van csak vicceltem nem megyek sehova itt elamatőrködök inkább....viszont amire bizton számíthatunk a 600 forintos benga addigra kb...a kurva anyjukat mindnek...
mekkora cigi...
majd legközelebb ...
magyarok közül meg csodálatos poziciók....minden elismerésem
és végül meg kéne említeni ,hogy mint minden ez is nagyban pilótafüggő....van aki tud és az nagykabátban is tud.....aki meg nem annak meg tök mindegy hány az ütem
amúgy nemtudom de az biztos
jó reggelt
illetve érdeklődnék hogy lehet 38 as karbit 36 ra szakszerüen leszükiteni? alulra még nyomatékot rakni stbstb....
http://www.motoclubhaita.ro/db...
én a motoromat szeretem,mert az enyém..szerintem te is a tied attól hogy most is szívsz vele...ez az alak meg átmenetileg tönkretette zsé husabergjét,pedig csak 10mspercet kellett volan várni sztem,mire felállítja és tovább áll...na ezt nem szeretem én...durr bele balázs(inkább segfej,bunkó) módjára... kivártam...látod...250 kétté nosza ennyi...ők is megcsinálták volna 1-re ha vár...mögöttem...am egyik sem végzett előttem azok közül akik ott bukdácsoltak...a fehér mx energie italos matricás ktm a narancs mezben ő ment fel szépen ,meg a tm-es ők végeztek előttem..jah meg az Rm250es piros pólos srác...
nem voltam szbaálytalan volt zászlós ember integett,menjek arra...a rönköknél volt még az hogy kihagyták az elsőt...én próbáltam teljesíteni azt is,de mikro nagyon fáradt voltam akkor az elsőt kikerültem én is...barátnőm mondta h szinte mindneki kikerülte...