Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyémbe 2009től új van, de ne áruld el senkinek
Ebben már a power hüvely van kopva és oldalra "túl nagy" az új power játéka is és így keresztbe rá tud állni a dugóra, de megoldva
ezt nekem irtad?
ha ...jó oké ne "ha"-zunk itt már kértél minket...de velem történt volna...ott a kamerák felvétele alatt is dulakodásba kezdetm volna vagy legalább tönkreteszem az ő motorját is,ha már ő az enyémet tönkreteszi...látszik a videón is h zsé próbálta lelökni a ktm-et a mélybe.. de a csávó kapaszkodott belé...jah am vmi fűszer vagy ki a fószer...
sxs e van rajta befele gyors, lassu...egyebkent lattam olyat amin titan rugo volt...

pedig szep szines ,akkor jol lebeszeltel rola,120 e ft lenne
Minket nem,van gizgaszolunk
Lehet meg kéne kérdezni a mezejeiket, hogy sikerült összehozniuk
Ilyen házi buliból lehetne minden hónapban egy
a bicósokra mikor fognak rászállni? micsoda természetkárosjtás ez...cöhh..

viccet félretéve nekem ez is nagyon adja...csak egy középkategóriás bicót ott kezdőik amennyit ér a ktm-em...

http://vimeo.com/41192367
powert nem csinálni kell újat venni Azokba mán mind szar ,és azoknak az a titka nekem is van szutyokim is,de
acélból
Ha,sxs az sxs,akkor igen(anyagilag),de mivel válság van,szart sem ér Ha meg enduróba lenne,akkor semmi szín alatt ne kellljennnn
Bocsi, hogy beleérdeklődöm, de megkérdezhetem, mi célból?
A szali féle+ lendkerék súlyt értem, ezt nem
de nehogy félre érts, csak okosodni szeretnék, azért kérdem
Jó estét!
De jókat videóztam, köszi srácok a linkeket

Nekem van GAS-GAS om, most raktam az RMX be egy EC300 as blokkot
Na jó nem, csak ha már úgy is kint a blokk, megcsináltam a powert
jön zolikaaa, és mindenkit meg fog inszeminátorozni

rákurtok vazzeeeeeeeeeee...
Jo estet Fonok!

Megeri kicserelni az exc hatso rugostagot sxs re?
Ja,és akinek itt nincs gasgaszja az tünjön el innene,me nemtudok kérdezni,na meg ugye jön zolika,azt jajj lesz
Vagy a gasgas Mi a pálya csapattárs? A góréd jó elvót kenődve bugyin Mondjad neki ,a gyerek alá tegyen tutibb telókat
egy kis egsztrém az amerigai déwából

http://youtu.be/xA6M8xglG7w
ezért jobb a ktm
az sx ben meg gyárilag 19es kerék meg berugókar..nagy ..7,2 lieres tank..könnyű mert az öninditót a racersága miatt kiszerelték.
ahogy mondja ia a ktm az sx 5252re redi tú rész .
oriási különbség van a kettő között....
a KTM ugy probálja megoldani a plussz lendsulyt hogy a lendkerék tömegét növeli, a gasgas-ban a plussz lendsuly a jobb oldalon van a főtengely végén a primér hajtásnál... a 6. fokozat meg csak az uj tipusban van benne, tulnyomásos tartályrol nem is hallotak még...
na mizu bélák ? megyek
exc be is
Ezen a debreceni különítmény benne van
http://youtu.be/qUwtLruxOqc
a bergcsakaberg boldog ülésmentes zsóti
nem értem..kihajtották az ülést és be kell hajtani?
mer kihajtotta valaki?
lya hogy a pénzt gondolod behajtani...hát ezt te sem gondolod komolyan..max odamész a motorjához oszt elszereled az övét.
gabesznak... mikor lerongyolták a teljes fékrendszert a motorjáról akkor nem tudta leszerelni a srácéról aki okozta a kárt,pedig ugyan az a ktm volt. mert a haverjai szoltak gabesznak..ha még kiabál a tsávóval még neki lesz baja...
milyen lyaú is az hogy összetörik a motorját oszt még jól meg is verik utána mer voltak vagy tizen