nem úgy.
hanem mondták hogy ők azt nem vállalják be.. 1óra jutalomért.
én pl nem is tudta mhogy van más lehetőség mint leugrani a szakadékba..ha tudtam volna...akkor sem.
1 órát nem ért volna meg. kb 10perc alatt megvolt a két nekifutás a feljárón és a szakadékon leugratni majd eloldalazni 40m magassan onnan meg lecsúszni a bányakavicsoson.
egy schufnituning mester ezt megoldaná 119....forintból.
wenne egy darab vasat oszt fölheggesztené
a kiegyensúlyozása az meg ...mi a fasznak.lyaú lesz az igy is
úlyra fejlesztettem a sx-s 525ön
elvezetem a kartercsövet a kipufogónyak felől.
minden egyes csep olaja mi rácseppent fehár bűzfelhőkén jött eddig a fész-embe. meg a hűtő viz is a tank alól gőzölt pont mikor rá vagy hasalva..pont akkor a legtöbb okszigénfelvétel helyett febi fagyállógőzt vagy elf 10w-50 égő olajgőzt szivtam be... eddig.
hát ez most megszűnt.. mondjuk ez pont a verseny előtt kellet volna, de addig ilyen gond nagyon ritkán volt..
déw.
csak a lényeget nem láttad ebből a videóból.
huzza vonaja a motor, rugja tolja..nincs megállás 6percig után sem...nekem már a felénél szuszognom kellene.
na odaér egy szopóban..teknikszet tudja nem fárad el..és má megy is tovább.
nálam meg azért volt nem kevésszer hogy ráfeküdtem a kormányra..miközben a okszigényelés az meg sípoló hangon szíwtam volna befelé a tüdőmbe..de pl ott az erdőben ott nem volt okszigény.. egyszerűen vaákum volt...de nem csak nálam
Az a trükk ezekkel a fellépőkkel, hogy ha alul emeled is megszoptad, meg ha túl emeled sem az igazi
Lehet nekem is azt kéne gyakorolni, odamenni egy falhoz húzni vonalat 30-40-50-60 stb centire és megtanulni mekkora gázra hova emeli fel az elejét, tudom ,hogy talaj függő, de az meg már jön utána sajna másként viselkedik a vasam, mint tavaly, még ki kell tapasztalni
Na ácsi, ha sik vagy domb van a fellépő után az nem ugyanaz, mintha egy fán kell átmenni, ez szerintem könnyebb
Fával az a bajom, hogy ott nincs hova tenni az elejét, vagyis van, le a földre aztán bukfenc azóta sem volt vér a pucámban kipróbálni, amit levezettél elméletben, pedig egy párszor jártam arra,
majd eljössz és megmutatod
merthogy szuper helyszinek lennének dögivel.... csak nem szabad..
inkább dislikolja az embert...akkora paré volt...remélem sikerül behajtani az ülést!
hanem mondták hogy ők azt nem vállalják be.. 1óra jutalomért.
én pl nem is tudta mhogy van más lehetőség mint leugrani a szakadékba..ha tudtam volna...akkor sem.
1 órát nem ért volna meg. kb 10perc alatt megvolt a két nekifutás a feljárón és a szakadékon leugratni majd eloldalazni 40m magassan onnan meg lecsúszni a bányakavicsoson.
ez mindig igy volt ,és ezután is lesz ilyen...
ennyi...jobbat csináltak,mint egy Ács vagy Pécs Ec... igaz rövid volt,de határozottan jobb helyi adottságokkal bírt mint a kupasorozat helyszínei...
http://youtu.be/Ng6ERT60i9A
wenne egy darab vasat oszt fölheggesztené
a kiegyensúlyozása az meg ...mi a fasznak.lyaú lesz az igy is
elvezetem a kartercsövet a kipufogónyak felől.
minden egyes csep olaja mi rácseppent fehár bűzfelhőkén jött eddig a fész-embe. meg a hűtő viz is a tank alól gőzölt pont mikor rá vagy hasalva..pont akkor a legtöbb okszigénfelvétel helyett febi fagyállógőzt vagy elf 10w-50 égő olajgőzt szivtam be... eddig.
hát ez most megszűnt.. mondjuk ez pont a verseny előtt kellet volna, de addig ilyen gond nagyon ritkán volt..
azt mondta azúta a srácot lálykollya a fész-bukszon
az a-ban is volt egy pár ember..tizen valahány aki kihagyottt egy ellenőrzőpontot..a szakadékosat
Igaz itt Erzbergben megy lefelé, menne ott le a tököm
Fogadjunk ezt a csajt te sem láttad
Teljesen igazad van, a megfigyelő képességed
mer amerigábó gyün azt az lyaú
csak az ára1dollár19cent...
vagy..11dollár90cent...
vagy 119dollár
há az kicsit sem kevés
csak a lényeget nem láttad ebből a videóból.
huzza vonaja a motor, rugja tolja..nincs megállás 6percig után sem...nekem már a felénél szuszognom kellene.
na odaér egy szopóban..teknikszet tudja nem fárad el..és má megy is tovább.
nálam meg azért volt nem kevésszer hogy ráfeküdtem a kormányra..miközben a okszigényelés az meg sípoló hangon szíwtam volna befelé a tüdőmbe..de pl ott az erdőben ott nem volt okszigény.. egyszerűen vaákum volt...de nem csak nálam
Lehet nekem is azt kéne gyakorolni, odamenni egy falhoz húzni vonalat 30-40-50-60 stb centire és megtanulni mekkora gázra hova emeli fel az elejét, tudom ,hogy talaj függő, de az meg már jön utána
Fenyvesben szoktam felfelé, de hogy mit össze bénázok közben
Fával az a bajom, hogy ott nincs hova tenni az elejét, vagyis van, le a földre aztán bukfenc
majd eljössz és megmutatod
http://www.youtube.com/watch?f...