Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig demááá..
remélem fényt gyútottma a hibakereséshez a felyekben...
bakker ez race..ha bénázol ..időben csúszol a kilóméter nem halad akkor a 20liter is kevés lesz a 45km re...
há felkúrtok agyilag...
hameg te avyg gráhám lyárliszt akkor is azért egy nagytank nek árt ami legalább 10,5.vagyegy exc aminek a fogysztása jobb vagy egy gas gas mint bálinté ami merem állitani nem is igazán eszik többet mint egy 4kély
egy a fontos ki netaláljátok hogy annó 989ben miattam ált meg előd a kárpátok után meglátva ezt a büdös lyaú helyet és akkor lett álmos és az meg ott szundizott..miattam há nemá..
ehhez képes t a nűnbergi per csak báblyáték volt

egy szónak is száz a kérge..-mindenk ia saját motoráért a felelős..benzin..olaj viz előkészítettség ..légkhszűrő felrakásilag is
a lánc sem miattam szakad el ha szar vót...
ezekben én nem lehet a hibás..de megmutatom ki az igazi hibás
csikusz..lebuktattalak
igen...
oscár gála dijkioszto...

köszönöm istennek hogy megteremté a földet, a mindenhatonak a három dimenzioért+2, anyámnak apámnak hogy összehoztak, a szomszéd bodri kutyának a napi ugatásért , kendának a hajadra kent gumiért , gabesznak a szép szavakért, az araboknak az olajért, a molnak hogy nem emelt benzin árat, szentpéternek az időjárásért ésatöbbi,..ésatöbbi...
déw.
há össze wissza werlek..
há ki ne találjátok hogy sÓÓ miattam nem lett első az A kategóriában
há olyan depis vagyok hogy mindgyá öngyi leszek..bakkler
há ebbe is én wok a hibás.. meg a zsidesz is miattam..meg annó hitler és a rákosi matyibácsi is..miattam
a HIBÁS..a ÉN vok há mindzsárt levágatom a hajam kopaszra...ja az vok..akkor kinövesztem rolllyinszószosra
lya.
és örülök hogy afórumról..irókkal is és csak olvasókkal is találkoztam..a felhúzásért külön köszönet mert ti is mehettetek volna a kettővel mögöttem lévőnek segíteni csak mert nem írok szépeket...
szóval erőshálás köszönet mindenkinek aki ott volt annak azért ..aki nem volt ott ..annak meg azért ..
aki befejezte a versenyt annak azért... aki meg nem annak azért.
aki megszületett már annak azért aki meg még csak gondolat egy zacskóban két golyó méhlyén annak meg azért.
szóval mindenkinek..meg ezért
Ez nem semmi
45 km re elvileg 10L Viktor számítása szerint a 2-vel szorozva.
Neked meg volt 12.5 L és nem volt elég

Sajnálom, hogy így alakult ez igazi ideg lehetett
szurkolok, hogy legközelebb jobban sikerüljön Erzbergben
bálint.köszönöm köszönöm.
ilyen ez a matek.

sÓÓ
há fidgylyu mán...én a matekot az én motoromra tudom..ugye. ..a 7 litykós tankba kellet 5,5liter a tankpointon.
hegyi matek vs viktor 0:1...
ugye..köszönömköszönöm.
a kátélyemes kéttély haverek ..ha megkéridk nekik mennyi kell..mer amúgy én nem igazi racer vagyok..bár most inditottak egyen, amit végül is értékelhető eredménnyel cskkpoint kihagyása nélkül teljesítettem... hálás köszönet érte a szegedi offroad mámiának ...szóval, nem racer vok csak egy helyi-hegyi vezető
na szóval ha odajönnke hozzám a thúrista heverek..hogy: hély vik(hegyimatekek tudója..a matekoktató )vigyünk é benyát a mostani menetre vagy sem..én csak annyit kérdezek... hány literes a tankod?
erre a válasz...7,8,9,10,11 ig annyi hogy nem tudsz eleget hozni...ha azt akarod egész nap mennyünk a kis helyi hegyben...
de ha mond-zsuk 12literes mint gabesznek..és hozol magaddal 1,5 liter benyát a hátadon..mint gabesz ...
akkor én berakok a zsákomba 1 litert magamnak..amit aztán ha mégis kifogynál...volt már olyan. akkor baráti szívvel..phici pézé..fuvardijj és euróátváltási lyutalék mentesen 450forintért..amit a kocsiba is rályaérelöl kifizetni..akkor én megtankollak az én cipelésem kontójára...
mé pont 450ft..mert én is anyiért tankoltam a literes palackban és azt nem várhatja el senki hogy cipelem is meg még tankolom is neki..ugye.
szóval én mint hegyi matekoktató zseni
hát ha odajöttél volna hozzám az este..és csak annyit kérsz..vikbátsi..számold már ki nekem elég lesz eg a 8 liter benya a kéktélyembe holnap..én adok egy baráti taslát ..majd megszólittalak..barátilag..
fidgyu mán..12 liter alatt el sem indulhatsz a tháborból!vágod..és a tankoló ponton!a két kiürült flakont is rakd teli különben a végén csak nem érsz be.

de nem tudtam hogy te nem vgy a hegyimatek thudója..ezért én kérek elnézést...hogy este nem szólítottalak meg ezzel.
remélem nincs harag..és nem akarod többé rámsózni ezt a férfilyas verdát..mer amúgy nekem is kroccmotorom van 19colos hátshow kerékkel..szóval thartsunk össsze mint a geci a gatyában .
Szép napot!

Elnézegetve Gecsa videóit Istenmezejéről, szerintem nagy gratula a rendezőknek szerintem extrémebb volt a pálya, mint EC-n szokott lennii.
Hú, ez meg itt én lennék.
Gyengén indultam neki a feladatnak.
Bár a terep sem volt gyenge.
Lelki nyomás alatt voltunk,mert amíg várakoztunk,addig néztük a feljárót és pont láttunk egy "A" kategóriást,aki kétszer is elrepítette a motort.
Ezek láttán máris óvatosan bántam a gázzal.
Na meg persze a tapasztalatlanságom.
Életem első versenye volt.
Célom az volt,hogy végigmenjek a pályán és ez sikerült is.
A második napon kihagytam egy ellenőrzési pontot és 1 óra büntetést kaptam.
Végül így is 100. ként értem be a célba.
Nagyon jó verseny volt.
Rum Ferinek meg egy szopó hegyoldalba a hegytetőről elinduló kő széttörte a magnesium oldaldeknijét!
amugy ez is pl egy giga szar megoldás az agyon fényezett new KTM-ben , hogy kirakja a gyujtás állo részt a deknire, azt pedig ilyen 2 milis fos spiáterböl csinálja meg....

ennél ostobábban már meg se oldhatták volna a mérnök bácsik...
bezzeg a régebbi ktm-ben még normálisan van megoldva , gyujtás a blokkon és ugy a lendkerék, aztán rögtön elég rá egy 10 forintos kis műanyag dekni....
és rögtön nincs para ha ráesel,

sokszor szerintem azt látni minél újabb egy motor, a mérnökök azon agyalnak tulfizetett munkaorákat hogyan tudnák a jo, és működő megoldást viszonylag feltünés nélkül alaposan elbaszni...

mindezt az ujjitás szellemében...
Maradok is a háti tanknál
bőven jo a pille palack, minél hamarabb bele kell öntözni hogy ne a hátadat huzza, és nem utolso sorban ingyé van..

azt az ötvenezret meg nekem adod és kvittek vagyunk..
50 ezerért van 14.8 literes tank De lehet maradok a háti tanknál mint vasárnap Vittem 4.5 litert Az első tankpont elött beleraktam 4 litert. Igy raktam a tankponton bele 7-et
Viktor .. Gyere végig ezzel a motorral és akkor bukjál meg
nekem van, bent a motorba..
ahogy viktor irta csunyán megbuktál matekbol, a hegy javára..
Rendben köszönöm még egyszer!
milyen email..?

na ne csináld már ezer éve elküldtem..
8.5 liter és 4 litert összekunyiztam .........és igy se értem el.. Na mind1 A 13 literes nagy tankosok pár decivel értek a tankponthoz. De szerintem ne akarjunk okosok lenni
A fos erzberget már most megbántam. inkább mennék helyette még 1 románt. MÖg Tolós zene szerető Gabesz