Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyeseknek..
egyeseknek igen
kafi
http://youtu.be/7uHz6caumzY

majális az erdőben
Nagyon komoly ! Csak nyolc éve lakik romániába és már meg is tanult. Egyeseknek nagyon jó a nyelvérzéke...
azért nem tudom figyuztátok-e hogy Martin Fernandez a Romaniacs rendezője echte Osztrák létére románul adta az interjut...
5:24 show ereszkedik
az biztos! Robi utánozhatatlan! :)
http://www.youtube.com/watch?f...!

Itt a enduropanorámárol az első nap vagyis a prológ
en elhiszem h 3 van csak akkor megkell keresnem azt az 1et
az a leffencs egy vicc kategoria... max a kövektöl védi meg a kezedet...
Nem nagy R-ről van szó!
Talán egyszer személyesen is megismersz minket és akkor látod,hogy Ő egy külön műfaj
volt rajta kézvédő?
nem emlékszem...az itteni 2t olvasóknak csak leffencs lóg a szektorokról.. olyan kroccos..
demzóti, s.k. stbstb tbc
persze néha tud olyan szerencsétlenül esni szökőévente 1-szer hogy akkor is eltörik ha titánbol lenne... ez egy ilyen játék.
déw irjad nyugodtan..csak vicc volt.. vannak azaok a fajta mazoisták akik ezt szeretik..én meg elhatároztam nem sajnállak és kész

pl mint haver akit állandóan szopat a felesége...panaszkodott egy időben de rájött..ő ezt szereti..mert ha nem szeretné ..elválna...jól mondom bálint?
há nem há de..szóval panaszkodni nem kell cselekedni lehet...
szóval dév cselekedj jawítsd csináááááád
Volt azon minden,csak a srác tudja dobálni rendesen a motort
Igaz Robiról van szó és pont Magura volt rajta.
Szóval nála a gyémánt is törne
feldobnák rá látatlanban egy 500-ast hogy nem volt rajta alus kézvédő...

jahh kérem a kromány beleáll fikszen a földbe , a többit meg a motor suly+ lendület elvégzi, ahogy már a multkor is irtam...

a profi alus kézvédőn viszont szétmegy az erőhatás + a motor is elcsuszik rajta.

nincs mit 6 ezer..
S volt alu merevítős kézvédője?
Nekem is ekkor lett elegem, ez után vettem a 28 as magurát
na az még nem hajlott el, persze nem kizárt, hogy azt is megoldom
Sajnos ezt cáfolni tudom!
Havernak eltört a 28as kormánya
Természetesen mikor? Na mikor?
Persze kint az enduropanoráma nevezetű versenyen
ez velem nem fordulhat elő, mert csakis drága profi kormányt rakok a motorra mindig...

szerintem ezen sosem szabad sporolni merthogy a motor mindig a kormányra esik, és egy jo 28-al sosincs baj..
meg gőrbitetted a teret..
Na ez az igazán extrém dolog a kormányt figyeld