Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kéne Ronisnak előre olyan 3 utas bizbasz teló, ami lassúra mást csillapít mint sok apróra, azzal lehet be tudná lőni jóra, nem?
Vagy már ilyen van neked a GAS ban?
Neki,nem
Ááá régebben volt 80-as VB, megcsúfolnák ezeket a nagyfosokat ma is.
cseréljél valakivel akinek pont puhább kell
Több mennyiség/nagyobb valós viszkozitású olaj vagy nagyobb rugó előfeszítés nem segít?
Nyert Rugóm olyan nincs ami neked jó lenne.Tyuningot vegyél bele,azt kérj ami bír a karod,csak endúróban nehogy az egy ugró miatt szopó legyen,mert ott jó lesz,máshol meg szar
Ezek szerint van fád, az jó hír Akkor jó motorozást holnapra
Én biztos nem de más se, főleg az nem, aki a "hőerűművekhez" van szokva és gyök kettó tempóval tolja felfelé a nyomaték.
Természetesen aki tud, az lehet felmegy 80ccm el is
ez jó edzés dév.
de utána mennyé motorozni is.az is jÓ

a feljárózás maga a technikai igény....egyzer eljösz zarándba..meglátod...
pl déván nem volt olyan hely ahol 2ször kelet volna nekifutni...
mer 525sx ugye illetve a zarándi feljárók erősebbek.. jó itt nincs zorró..de nincs is neki ilyen ideális fogós talaj azarándban, mint déván.
szóvalé ha kesz a penész és a zarándort tudod egyből mindet a feljárókban déwán nem lesz gond..persze a nagyokban..
a zorrósokban azért lehet..mert pl az itt nálunk..nincs!
mert vagy felmeg a paraszt..vagy zorrózni nem fog az hót zicher
mert olyan meredek..itt azt nem kell
főnököm kéne nekem az elejébe valami erősebb rugo, vagy progressziv... nincs-e a polcodon?
fogadjunk olajos telokat fogdostál... nyertem mi..
80-al bárhová fel lehet menni, ha te vagy Pastrana..
Az iiigen Én má nem is írom
majd holnap tekerek egy nagyot..
ááá nem motoroztam, fát pakoltam, és kávéfőzöt szereltem...
Akkor 80-assal nem is lehet felmenni,mi?NA,menjetek a picsbe ezzel a nagymocc dumával
Dew: Milyen volt a motorozás?
Ronis: jó

Szóval?
Javítom mester, leszűkítettem a problémát a gyújtásra, lendkerék mint a fehér holló, de egyet sikerült szerválni nagyon bízom benne, hogy ideér egyben, postások vigyáznak rá, nem sérül és jó is lesz, mert ha nem
A sorrendet még nem tudom
Meglett?
Láckerék oldalon 2 nek van hely ez látszik a képen is

Mindig csak az a feljáró

Ez csak szubjektív, jobban szeretem az olyan kihívásokat, ami inkább csak nekem az, erősen tecshnikát igényel, a motornak gyerekjáték, nem kell hozzá motor erő/nyomaték sokáig felfelé.
Félre ne értsetek, természetesen a feljárózás is igényel tecsnikát főleg a trükkösek
Esét! Nem nagy a forgalom, Ronis motorozik, többiek?
Elárulom mit lehet csinálni üzemképtelen motorral:
Kitolod a kertbe, 10x ledöntöd balra majd felállítod, aztán átsétálsz a másik oldalra ott is 10x, majd a seggét teszed jobbra balra 10x egyik oldalról és másik oldalról, aztán lehet elölről kezdeni a szériát Az elejének pakolgatása már csak mazochistáknak teli tank is nehezítés

Két széria után leszoptam magam, cél a 100 db, akkor talán lesz némi kondim
Szomszédok tuti hülyének néztek
motorozós szép délutántot
kipufogó ügyben..keresd meg shwantz felhasználó nevű tagot...ő gyárt kipufogót...bármire csinál, referenciái megtekinthetők a galériában kipufogógyártás cím alatt!
figyu.
más is volt hogy egy gg50ről meséljünk....de sajna itt nem sokan vannak akik képben vannak 50ccmben.
azok más tipusó verdák..
igaz gazgasz de
Hali! Tudna valaki nekem egy normális webhelyet modnani ahol GG EC 50 Rookie-hez találok kipufogót? Vagy ha esetleg van valakinek ilyes ismerőse, akinek van önindítója,fogaskoszorúja,kipufogója,olajszivattyúja,azt megköszönném,vagy e-mailban is írhattok. :) (peto0901@freemail.hu) SÜRGŐS lenne. Előre is köszönöm ! :)