Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Polot 3eFt ért vettem 3 db ot a kíniban 5 éve azt használom,
na ez a költségbarát Sártól megóv, másra meg felesleges.
Gatya ügyében még nem sikerült okosságra jutnom, olcsó krossz gatyát veszek, de egy nagyobb borulás és szétszakad, ráadásul nem is vízálló endúrós nadrágok meg piszok drágák, annyit szerintem az sem ér
Van esetleg valakinek "munkásruha" tippje erre is?
ez pont igy van... egyik sem ér anyit amennyiért árulják, egy polo 10-12 ezer egy gatya meg 35.. kb vicc
Ezt kipróbálom, ha szétmegy amit Ricsitől vettem.
Melyik meg milyen munkáskesztyű ez?

Szerintem nem ér egyik motoros cucc sem annyit, amibe kerül bár lehet van kivétel, csak még nem találkoztam vele.
engem érdekel már legjobban ki mibe megy...szakadt cuccban járok én... csak a mezt kapta a nagy pilóta,egy kesztyűt is kaphatott volna szal ne hurrogjatok már le,csak megjegyeztem vmit,ami szerintem senkinek nem tűnt fel
vik menjetek a Nagybányai racére is, az is jó lesz!
há mindent nem kaphatok
de ez a 600huf forinto védőkesztyű munkavédelileg hatoló kesznyű..ez tovább birja mitn az a gagyi 8ezer forintos motororos kesztytyűnek csúfolt valmi amit te is hordasz
és ez még a gyatyapiros szinű is..nem is láttad?

mi a fasznak nézzek egy feljáró..csak odamék oszt felmegy.... .
ronis ma meglesem a hűtősapit ......
erre azt szoktam mondani , hogy....aki tud az nagykabátban is tud..... aki meg nem ...az felveheti a legjobb kurva pinabőréből varrt kesztyűt is gyámántokkal kirakva is ...aztán azzal se lesz előrébb

de amúgy tényleg olyan mintha hiányozna az ujja ...hogy tudd az orrodat piszkálni .....jobban lehet körömmel kiszedni a fikát.....

szewasztok bélák........ma remélem nagy napnak nézünk elébe.....
ma kezdődik életem hátralevő része ....
nézzed a kesztyűét...behalok...azt még most fedeztem fel
mekkora szponzorod volt Vik,hogy még egy rosz 3ezer ftos kesztyűt sem adtak?
Sajnos az úgy adta ki
Ez a középső kép kurva jó. Mindenki bukósisakban sassolja a feljárót, Viktor meg nagy nyugodtan rá se bagózva szedelőzködik
Jó reggelt!
bakker eltaláltam, mennyire tudok.. és ott a fotok menű, enduropanora alatt..
gondolom a sarkában lévő net cimen...
Jó estét.
hol lehet ezeket végignézni?
megy vizzel a ktm..? rögtön veszek 1-et.
még az a Viktor fej..
szalajtós és Vik
háá miket találtam
Megvolt az esti film
KTM 4Ever, ez vízzel is megy
Őszintén a motorban mi az a kopó alkatrészek között, ami ha nincs karbantartva, akkor az időtlen időkig jó?
Szerintem az elmélet jó, csak az a baj ezzel is, mint a 4T-vel 2T-hez képest, több benne az alkatrész, bonyolultabb, több dolog mehet tönkre, stb.

Nekem jó az ami az RMX ben van, főleg most kertben döntögetéshez
Látode,az ilyen csőlátású embereket,mint Te tudják a sok szarral megvezetni,hogy az jobb mint amaz ,csak mert egyszer valakitől hallott valamit.Jó ott mind (jó szar ,ugyanakkor a legjobb,legdrágább is hamar szar lesz,ha nincs karbantartva )