Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy azért nem látta mert a bicajos srác szerint halál pontosan kell rálátnia a jeladonak az orára, ami ugye a fejidom teleszkop folyamatos mozgás miatt megoldhatatlan, vagy az elektronika zavart be neki szerinte...

mindegy megkapta a kinder a bicojára..
mondjuk azt a kólát ne idd meg bálint :) még összezavarna...
hát azt meg hogy a fenébe?
A GasGas CDIben van valami rádió jel vevő? Bár lehet benne valami, végül is van benne bőven elektronika, de azért fura
ez kurvajó! beszartam .. amúgy meg neked van igazad. szarni bele az egészbe égetni a gyertyát kétvégin oszt csőváz...
fél ora mulva már alszok... tudod az én koromban
sör is jo lesz...
fékeztél és dudált... ez fasza...
na ne aludj mindjá megyek viszek colát is majd szippantassz 1et jobban megy majd tőle..minden
20perc ok?
na?
ebben a sorrendben jo lesz
ne tedd... nekem se működött, össze zavarja a gyujtás...

én most vissza raktam a gyári km-orát..
Köszi a tippet , majd ránézek a körre.

A féklámpa kapcsolóval is így voltam, dudálnak rám, de mi a faszért...először nem értettem.
Szoktam nézni a lámpákat indulásnál, ok volt minden. aztán csak össze raktam, hogy akkor szokott lenni csak duda, amikor fékezek, ebből jött ki, hogy a féklámpával lehet valami.
Sötétben elkezdtem nyomogatni kb. 10 ből 8 at ok, 2 nem

Kapcsoló csere oldotta meg, szerencsére nem mászott belém senki
Vigyek 1 sört?naracs,citrom ,körte, Coronita?
megoldod te, majd rákötöd a loptopot.....
, , ,kb... még egy'' akár még egy derbi sendrával is,,
1x réges régen egy csili vili mokki menő fiú fogadott 100000be hogy városba rám ver az apja új M5 jével én meg a régi fostalicska m3am mal szanaszét aláztam hozzáteszem minden piroson átmentem ahol ő nem mert este meg elittuk a spanokkal a lét 2hét múlva meg Füreden leszopattam a csaját is
sztem hulyeseg,a penz elfogy pill alatt,aztan motor sem lesz,m piz sem
Ezek szerint ott is szakad az eső?
Pihenni is kell néha meg szerelni

Ma néztem, hogy valami nem stimm, kizárt hogy csak annyi KMt mentem hétvégén, erre nézem a vezetéket, elvan megint szakadva Legközelebb olyan bicó órát teszek bele, ami vezeték nélküli.
gyujtaskapcsolo v az indito magneskapcsoloja
vesz egy elektromos rollert azzal fogja alázni a népet...

így utólag belegondolva nem sajnálom, mert jobb lett a motor,
azaz nem olyan csere volt, hogy maradt olyan szar, mint volt,
hanem javító beavatkozás.

Egy a bibi ezzel csak, mire mondjuk oda jutok, hogy a fostalicska kuplungot ki tudom cserélni, addigra valószínű újabb betegsége lesz

Főleg hogy a kocsi is szopat, ma 20p et dekkoltam a parkolóba, mert nem volt hajlandó indítani, aksira gyanakszom, de a világítás minden egyéb elektronika erős. Önindító se lehet, mert ha olyanja van, simán teker, marad a kontakt hiba, de hol a tökömbe lehet
Rühellem a hol van hol nincs hibákat, mert azt a legszarabb megtalálni
tök szivesen kimennék most este is motorozni de semmi kedvem átgumizni...márpedig ebben a sárban ilyen slickel csak kapirgálok..
Mit veszel helyette,ha eladod?
"évente elpicsázzam a sok bénát"

A csekk problémádra tudok egy jó megoldást, gyűjteni kell és télen lesz mivel fűteni
Mondtam már neked, hogy 2 hét alatt nem tudom feltörni a bank biztonsági rendszerét, kell még hozzá még egy kis idő
de utána tuti, minden átutalásnál egy forintot elcsípünk a számláról, fel se fog tűnni, mi meg milliárdosok leszünk hipp-hopp
Nem is rossz ötlet csak nincs meg hozzá a tudás

A kurva bankárok is hasonlókból nyaralnak ha lehetne a fizetésem se bankszámlára tetetném adják ide KP, a bankok meg menjenek a sunyiba...