na ott dobogott ám a sziva torokban..főleg mikor oldaltkellett váltani...
krosszegyes ami felette van az maga a pazar feljárókban.
a ballal most nem volt baj
egyébként egyértelmű, hogy piszokul tudott, de a cumi az cumi.
ez tuti RBR profi nyom volt, még az elején mutatták is, merre meg y hobby, merre az expret.
szegény mászhatott le érte, lefelé hagyján seggen, de felfelé, nyégkézláb is nehéz volt. A Police menünk pedig ott oldalazott fel
Igaz a farát az elején alátámasztotta neki a másik román srác, de ügyes volt nagyon.
RM250 -el is volt egy gyerek, szívott mint a torkos borz, de az a srác is szívott vele, aki KTMEXC200 al ment, csak felhozta az RM250et, mert a lovas nem boldogult vele, szóval kurvára nem mind1, hogy krosz vagy endúró
Így nem nagyon dolgozott a kuplung,nem emelt ki neki!
A srácok durvával indítottak, expert és pro
(Ricsi jól emlékszem, hogy ezt mondták arra?) ziki zaki felfelé.
de így jár aki csak balra tanulja meg
végül felmentem, de elvesztettem a nyomot mert elágazott, így vissza le, lefelé az durvább volt, mint fel. Lefelé gáz zorrózni számomra.
na itt volt az amit a Viktor mondott, hiába húztam a féket, motor csak gyorsult, egy fa fogott vissza a lendületből., de ez után jött csak a java, köves patakmeder lefelé ami a képeken van. Először állva próbáltam de zakóztam elég szépet, utána ülve, de úgy is elestem, aztán tolós módszert alkalmaztam én is több helyen...persze így is elestem
mehettem vissza a köveken, nekem felfelé egyszerűbb
szóval ez nem volt akkora gond, majd keresztül át a köveken az árok jobb oldalába, onnan le, majd át a patakon ki az útra. Itt majdnem lefürödtem, kicsit csúszott a kő és kevés volt a lendület. Itt is dekkoltunk rengeteget, míg leért mindenki.
Romángyerek fogta a fejét, amikor leért a berggel, de tök rendes volt, mert simán odaadta a motorját másnak
hogy ne harcoljon a szar vassal, inkább jöjjön le az övével ami műszakilag perfekt.
szóval kell a sebesség és kulunggal gurulni lefelé
kaszát
szerintem letört volna. Egyik helyen lementem a nyomról és ott voltak alattam vagy 5-6 mre
, na oda hogy menjek le...hát lelöktem a vasat és seggen lecsúsztam utána, ott fordult vagy 2őt szerencsétlen
Ricsi is rápróbált, de ő se jutott tovább. Police menünk se jutott sokkal feljebb, így nekiindult zorróban. Gondoltam nem is kísérletezek vele, ha ő is a zorró mellett dönt, mentem utána, legalábbis próbáltam, de én meg a zorró
Közben Ricsi és a 2 román srác is haladtak feljebb.
Én voltam "legalul", ekkor már hűlt eleget a kuplung meg én is, s úgy látszik az a technika jön be itt is, hogy kis gázzal elindulok, majd rálövöm magam a dombra mint a golyó, nagy úgy sikerült jóval feljebb jutni, de egy gyökér megszopatott és eldobtam a vasat.
Police man kérdezte mi legyen, visszamenjünk, de nem nagyon feleltünk neki, mivel láta nem megyünk sehova Ricsi is pihi/gondolkozik merre is kéne, én meg a motor felállításával harcolok, azt mondta menjünk le. Nekem lefelé szarabb volt, mint fel