Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kibaszott sokat írtatok mostanában...ami nem baj csak nem voltam képben meg időben és térben ....és visszatekertem picit és nagyon lemaradtam az olvasással...vagy 30 oldal... de pótolom...

lehet csak nekem fontos ez ..de olvastam mind a 6000 oldalt gondoltam ez a 30 ne hiányozzon...
lehet ebbe tudom meg a tutit ..pl. ki meleg meg ki nem tud motorozni meg ilyesmik...
ja és motortszerelni is innen tanulok meg lehet eccer....
morgen béláim ! mi a náthás kutyának a fütyije van ? sose nem motorozunk ...? hétvégén kánikula ..most kéne veretni egyet
ja. szerintem se vennék lófaszt se. inkább egy 125 öst. vagy 80 ast. Viktor ellen az is pont elég.
az ott semmi nem tuning az asztalon, mind kopo holmi, ráadásul ha megnézed a képen a talpast az még a gyári szegecselt, márpedig ami kibir a magyar utakon cirka 12 évet az nem szar...

majd ez a mostani utángyártott kacat, na azt lehet majd évente-másfél évente cserélgetni...
lofaszt vennél te új motort... vennél egy régi kotlát aztán azzal farigcsálnál tovább...
Jó volt még az, minek ujíttottad fel , vagy a kocsi futóműbe is tettél egy kis LM tuningot?
na végre egy jó ötlet ! ha 1,5 ért megvenné még tele is tankolnám! viszont akkor mennék is egyből valami ktm boltba venni egy újat. na persze nem kecskemétre.
én egy héten megyek 4-5 napot.. igaz csak lightesben, tegnap is kicsit bebaszcsiztam a szar durung ujjamat és egyböl befostam..
csikusz, a viton a talpasok, féltengely egyébb gumi harangok sajnos fogyo eszközök, amig gyári van benne addig jo, aztán ha bekerül a bárdi-unix-egyébb kacat akkor folyamatosan lehet cserélgetni...
Nem volt menet azóta,és valószínűleg nem is lesz csak jövő hét csütörtöktől vasárnapig
jo morgent..

persze hogy van rajta km/h számlálo, meg egy csomo más faszságot is számol, de ha uncsi a motorozás megnézek rajta egy dvd-t..
Köszi az infókat , bojler éjszakain van.
Hűtő passz, majd mérek napit, de közben eszembe jutott, hogy apámék itt voltak 5 napot, mondjuk azon csodálkoznék ha 5 nap alatt annyi áramot fogyasztanak, mint én egy fél hónap alatt
Szewa!
Mi újság van? Románia óta volt hajtás? Hogy vagytok?
Ezen csak van KMméter számláló, nem?
Vagy csak a gyújtásról vesz jelet és azért nem tud KM t számolni?
jó morgent
Jó reggelt
gecsa.
mé nem veszed meg szali gépét?
olyan mintaúLLY. csak benne van a tudás..a dévai racertudás..wágod?
szerintem a 1,5 milla az barátilag is hatna.. vagy 620 +sárgacsekkes version
lya.
és különben is lyaúreggelt
fidgyu. ez kötsögcség volt.
aki a dévalyi rácén benne van az első huszon háromban az tökre fontos dolog az hogy semmi másra nincs az meg nem számít..wágod...
az hogy neked lesz új motorod az meg főleg.. voltál már a dévai racén..akkor meg hiába az új motor ..csak az élvezheti a motorozást aki már volt ! a többi mind bénabéla.
úgyhogy ne báncsad a kaja kenu bajnokot..wágod
a börzsönyben medve van? mi a picsa? hiradó mondta be vagy mi? le vagyok maradva a hírekről meg úgy mindenről
Ma is unatkoztam,remélem ezt a szutyok autót 20 évig nem kell csinálni
Nézd + a hűtőt kikapcsol-e, bojler a nappali áramra van e kötve? ha igen a melegbe többször használod-e, eső nem áztatta el valamelyik dobozt mert ha nem elég nagy a zárlat az csak hősugárzó .....
húú én is megyek veled !
emez is új volt.
pusztavacson mi a bránert kerestetek? arra csak dűnék vannak. amúgy ott elég zsanás a filing. még a növényzet is más. de jó is volt annó még mikor halas környékére jártunk a 270 /l es benzinárakon.. meg zsanára míg el nem zavartak onnan is...
dejot motoroltam