jahh és felépitettem a ventillátort, be kellett épiteni egy egyenirányitot meg egy kondit merthogy válto áram van azzal meg nem megy a ventill csak egyen árammal, most viszont ugy pörög mint egy turbo ventill, simán kapcsoloval az extrém szituba benyomom azt annyi, és nincs akksi...
csak tapasztalatbol mondom , én egyszer beleestem egy ott felejtett murva bányába...mert egy ismeretlen helyen huztam mint a hülye.. durva sztori volt, cirka 8-10 méter fügő fal..
elfelejtettem mondani hogy hagyd benne azt az uszot mert annak a kis csapja már ki van cserélve nagyobbra, vagy furd fel akkorára a tiédet mint az a csap.
sx és exc között szerintem meg óriási a különbség! Pont azért van ez az eltérés... Én majdnem visszavitettem az exc-t mikor lecseréltem az sx-et, azzal az indokkal hogy ez nem megy, nincs benne erő...
De akkor had álljon itt ahogy én cserélek:
-ha voltam crossozni, ill. EC-n akkor 10-11 óra körül
-normál menetnél 15
-ha túramotorozom sokat (földúton nézelődős, sok kilométer) 18-20 között
Eddig km-t sosem néztem.
De mostanában olyan sokat megyek hogy az évi 2x-i is elég lesz!
Nem ragaszkodom hozzá,csak leírtam.mert KTM fórumban csemegéztek róla.
viszont a könyve alapján a literszám/üzemóra kiírás az nem hobbi szintű motorozáshoz értendő. Nem?
rályder.
ha a papírt követed és óvatos endóróban nyomod.. a 100liter benya után szerintem nem csak olajat kell cserélned... szerintem ott egyból előbb a gy motor dszenerál beugrik .
persze ha csak városban ovatosban nyomod akkro előfordulhat hogy nem ..de pl nálam 55litert benya megy egy olajcserével...ez sem kevés..60 ir az sx hez...100at az exchez...hát a két blokk között nincs "semmi"különbség... csak a hajtás stilusától függ.
de extrémben +krosszpálya ez az 50liter ez jó olajcserének..és nem is kevés.
de ahogy érzed ha ragaszkodsz a 100litykóhoz hát
4-T exc-nél az olajcsere 100 liter benya-vagy 1000 km.
Viszont a 20 üzemóra,az nekem 650 kilométer-amatőrként motorozva
Én így tudom,vagy nem jól tudom?
Másik oldalról se szebb
Asszony meglátja ezeket a képet, többet nem engedi motorozni
szóval ne mutogassátok sportmotort remélem nem lesi
Köszönöm a Fentieknek, hogy nem esett be a srác
ez inkább balszerencse meg szerencse is , az egész kurva dombon nincs sehol fa, az a vékony fogta meg
Legközelebb ha erre megyünk, vinni kell kötelet
Örülök, hogy nincs komoly baja a vasadnak
Közben kinéztem a google erathon a következő zorba útvonalat , elvileg full szikla csak némi fával megtűzdelve, van ahol 40 fokokat jelez emelkedésre ez a csoda, szerintem ott max zorróba lehet feljutni majd kiderül
Itt a sikeres és szerencsés landolás! Nekem szerencsére nem kell blokkot kiszedni az elfújás miatt,az alsó rugó tartónál szakadt ki a rezo! így gyorsba megoldom holnap! Jó volt a mai nap!
Szerintem nem ért anyagi kár , fogom ezt a szar papír tárcsát és kiegyengetem. Próbálkoztunk felfelé egy soha nem járt katlanban, fa bedőlve, benyomva a sárba pont egy fellépő előtt kiállt a vége, na ott fel is akadtam rajta úgy hogy majdnem átestem a motoron, a tárcsa ekkor mászott el
Mondjuk jó lenne, ha nem kéne minden motorozás után szerelni tudod csak lerakom, láncspré/légszűrő/tankolás és go
Itt a homokos reszeken csak az erdoben marad meg kis sar,hamar kiszarad a talaj.
Picit meg kene probalnod,kevesebb anyagi karral hazaterni,m latom elegge fogy a motorod ,ezt ugy mondjak tereprallys korokben,h be kell osztani a technikat
csak tapasztalatbol mondom , én egyszer beleestem egy ott felejtett murva bányába...mert egy ismeretlen helyen huztam mint a hülye..
elfelejtettem mondani hogy hagyd benne azt az uszot mert annak a kis csapja már ki van cserélve nagyobbra, vagy furd fel akkorára a tiédet mint az a csap.
De akkor had álljon itt ahogy én cserélek:
-ha voltam crossozni, ill. EC-n akkor 10-11 óra körül
-normál menetnél 15
-ha túramotorozom sokat (földúton nézelődős, sok kilométer) 18-20 között
Eddig km-t sosem néztem.
De mostanában olyan sokat megyek hogy az évi 2x-i is elég lesz!
viszont a könyve alapján a literszám/üzemóra kiírás az nem hobbi szintű motorozáshoz értendő. Nem?
wigyázzatok! mind köcsögnek lesztek kikiáltva... hamar
na 60 vagy 100 liter?
mennyi?
30.
mi mennyi?
mi harminc?
ha a papírt követed és óvatos endóróban nyomod.. a 100liter benya után szerintem nem csak olajat kell cserélned... szerintem ott egyból előbb a gy motor dszenerál beugrik .
persze ha csak városban ovatosban nyomod akkro előfordulhat hogy nem ..de pl nálam 55litert benya megy egy olajcserével...ez sem kevés..60 ir az sx hez...100at az exchez...hát a két blokk között nincs "semmi"különbség... csak a hajtás stilusától függ.
de extrémben +krosszpálya ez az 50liter ez jó olajcserének..és nem is kevés.
de ahogy érzed ha ragaszkodsz a 100litykóhoz hát
Viszont a 20 üzemóra,az nekem 650 kilométer-amatőrként motorozva
Én így tudom,vagy nem jól tudom?
Jóltudom Zoozee?
Asszony meglátja ezeket a képet, többet nem engedi motorozni
szóval ne mutogassátok
Köszönöm a Fentieknek, hogy nem esett be a srác
Legközelebb ha erre megyünk, vinni kell kötelet
Örülök, hogy nincs komoly baja a vasadnak
Közben kinéztem a google erathon a következő zorba útvonalat
Itt a sikeres és szerencsés landolás! Nekem szerencsére nem kell blokkot kiszedni az elfújás miatt,az alsó rugó tartónál szakadt ki a rezo!
Szerintem nem ért anyagi kár
Mondjuk jó lenne, ha nem kéne minden motorozás után szerelni
Picit meg kene probalnod,kevesebb anyagi karral hazaterni,m latom elegge fogy a motorod