Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen sziklásban oldalaztam elég sokat, van ami laza, na azok okoztak meglepetést
Szerintem az a csavar 1 kicsit aggasztó helyen van, mármint kilóg 1 kicsit ( igaz nekem már fáj a térdem )
Itt szoptam az elsőt, oda szembe kellett volna átmenni, a térkép szerint itt nincs ez a nagy katlan keresztbe, vagy benéztem valamit de kurva jó hely, míg innen ahol állok lejutottam meg oda felzorróztam
Ez fasza lett most már nem lesz a tágulásiban sose semmi, le is veheted

Kinéztem már én is, robogóét lehet kapi 4eFt körül, még kell elé egy fesszabályzó és rakok fel.
Crossmotorét csillagászati áron adják, azért veszek 3 db robogót, s ha felrakok kettőt, tuti jobb, mint 1db cross.
köszönöm az infót
szép lett, s nem tudod hogy csinálod, hogy soha nincs rajta egy darab karc se

Azért csupa homok neked mindig a légszűrő, mert nem teszed rá a fedelet
Villamossági boltba kábel jelző szalag, vagy vízvezeték szerelvény boltba gáz/víz vezeték jelző szalag.
Fasza hangulatos
Későn voltatok kint, vagy tényleg ilyen sötét van időnként bent?
Kicserélted vagy meghúztad, esetleg tettél bele csapi ragasztót?
Gondolom volt valami előzmény
Kérdés: hol lehet olcsóba beszerezni ilyen szalag félét, amivel pályákat jelölnek ki? Nem akaródzik mindig a GPS-t lesni és van pár olyan hely, ahol fingom se volt a nélkül merre van az arra
Szép napot!
Kurva jót motoroztam ma is google earth bekaphatja, nem mutatott egy keresztbe katlant, míg azon átverekedtem magam le meg a másik oldalon fel
Ez az útvonal is nyami-nyami
Volt egy meleg helyzet, de tudtam, hogy olyan helyen kell kísérletezni, ahol fa van mögöttem és megfog próbáltam megforgatni a motort ellenkező irányba, hát nem elestem ezt gyakorolni kell, mert nem lesz így jó Nem kell kimenni Romániába, csak szét kell nézni erre, vannak zorba helyek az mondjuk tény, nem olyan hosszúak
Beszámoljak Viktor kedvéért
rendben, azért kössz!
Öreg nem kell Gasthúzni jobb mint a Vito eladó sok tuningal ,ORC verenyfutóművel Warn haspajzs 2difizár35x12,5r15kerekek stb... stb...Derbi Sendrát vagy Cocaint beszámitok
Hat figyelj,ami jo,az jo....
Szia Ronis!

Még nem sikerült feltenni rá,hétvégén még a kölcsön karbit élveztem! Ma szeretem volna kipróbálni,de a rezom több helyen is elreped valahol kaptam egy ütést! De 2dolgot észre vettem az úszót tényleg nem tudtam át tenni a sajátomból ,plusz a 162 nem 162 volt ha nem 170re át módosítva bízom benne,hogy most már jó lesz!Bár ez a jövőhét rejtelme lesz!
Mostanaban nem lazunakl fel a hatso lanckerekcsavarok,nem tudom mi tortenhetett....
vártam már hogy valaki megemlítse azt a bizonyos md 80at
Md 80?
péntek-szombat, én csak szombaton voltam ezért alig alig vagyok rajta, kéne nekemis iylen kamera valaki nemtud olcsón valami jót?
ez nekem is tetszik
Hat ez kuuuurva jo,az az erdei palya nagyon bejon.
Haaaat latod,csak replica.na jo meg az sem
Réj.. bakker te Blazuisek motorjával motorozol... ?