Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valami ebben a logikában, sőt, ha apám hazajön nyáron az neki a szórakozás, hogy levágja a füvet mindenhol
Rgo teljesen igazad lehet

Már gondolkodtam, a motorral végigszántom az udvart és fű probléma megoldva

Kihívás neki még az itteni szint?
Köszi az infót nekem így ruhában rémlik ruha nélküli emlékkép nincs, így szerintem nem ott, de ki tudja
Jó estét!

Még ilyen szart...(ez meg pivot works szett) a hangvillámban a csap elkopott.
Éreztem, hogy kotty már a hátsó himba, de szent meggyőződésem volt, hogy a teló alatti szem, mert az szokott szétmenni, ma megnéztem, kiderült a villa lóg, szétkapom, tűgörgő ok, nem is értettem. Beraktam a régi csapot, most sokkal jobb lett, az előzőnek a zsírzás se segített Lehet kéne szerválni molár pasztát és azzal is megkenni
Láthattad...18+karikás filmben is szerepelt...
Van még egy a hétvégéről
http://youtu.be/6Bj5-WOaizI

http://mxonline.hu/gyere_kokara
Na tanúúújjjjjaaatok egy kicsit
Sziasztok!

Június 17-én Zombán került sor a következő endurocross bajnoki futamunkra. A pálya elég rövidnek és szűknek ígérkezett, amit nem nagyon kedvelek. A talaj nagyon jól elő volt készítve, megfelelően be volt locsolva. A rajtom jól sikerült, az első kanyarban 2.-nak fordultam, aztán az ez utáni egyenesben a nagyobb motorok megelőztek. A verseny első felében stabil motorozással az E1-es kategóriában az 1. helyen voltam. Aztán az 1 óránál szokásos tankoláshoz közeledvén észre vettem, hogy a hátsókerekem defektes. Kijöttem tankolni, de a segítőim nem tudtak a defektről, így amíg ők egy új kereket szereztek én még egy kört mentem a lapos kerékkel. Ekkor újra bejöttem a depóba és immár a kereket is kicseréltük. Szerencsémre sikerült az 1. helyre visszaállni és innen már minden probléma nélkül motoroztam, végül az E1-es kategóriát nyertem!
Úgy gondolom nem ez volt életem legjobb versenye, de attól függetlenül elégedett vagyok vele!

Videó a versenyről: http://youtu.be/PNbfhomZtYM

Köszönettel:
Pető Ádám #4
errefele a buzit,MASKEPPGONDOLKODO nak hivjak

Meselj maaaar,ezt vartuk!
most nem azt mondják ,hogy buzi, hanem azt ,hogy MODERN!

amúgy voltam kajakozni, de el se merem mesélni :) majd viktor elmeséli.
de lusta is vk
szarom le.
menyé. kemény legyé...
igy szalival nem jutsz el a zarándba soha

a szálkás izom nem jó.. elég sok kipurcant szálkás tagot locsoltunk már fel az erdőben.. +még a mezt is kiszúrod
használható izmokat épits... extrémotoros izmot.
nem is mezséltem.. megyünk mendegélünk 8 órafelé a hegy irányába mikor egy fácán elidult a jobb látómező szélén erős szárnycsapásokkal emelné felettébb elhizott testét..de a vanett az jött megállíthatatlanul... és puff..a motorháztetőn folytatta kecses ivű ám erőssen módosított röppályályát...magyarul kacsázott egyett(a fácán kacsázik... )majd a a baloldali horizonton egy szemvillanás alatt eltűnt.
vili megszólal... hú bakker..lehet nem is lett baj.
ja..mondom.. ez tuti tovább repült délnek.
szerencse hogy túlsúlyos volt szegény..mert ha fittebb akkor a szélvédő bánja ill az egész motorozás.
vagy ha mégfittebb lett volna ill a sebesség gyursulás távolság felmérésében jobb akkor is elkerülhette volna a NAgy találkozást...
a vanett megúszta mert ez az én motoros szerencsemalacom
azóta már valaki vagy vaakik jót büfögtek tőle.. lehet rókalakoma lett.
aaaa,nincs kedvem edzeni
mindjárt jön..és nyomja a történetet.. vadkacsás lesz remélem.. a halas vadkacsá nekem már túl horroros lenne.
bocs az előbbiből kimaradt :
hahahaaha.
Nem badizok,hanem keszsegfejleszto gyakorlatokat vegzek.

Meg a motorozashoz,szalkas izomzat kell,nem nagy tomeg.

Mi lehet Szalival?vagy kaja kenu,vagy vedeli a kobanyai ritakat,vagy a kajakos pina alatt izzad....es nem a motoron
dév. ha te kisenergiával(takarékossan élsz 30 napig.. és jön két erős fogysztó 5napra azaz 10napos erős fogyasztót kapsz...ami nálad simán 15 napig elég volna ugye(mert te gyenge fogyasztó vagy ..ugye)szóval akkor a matek: hola a félhavi plussz költséged...elvitte a cica..ez is meglett..itt a fórumon..ez a hely maga a problémamegoldás meleg ágya...a hetero fórumon meleg ágy
at ez nem trefa,japan alamondassal

cseburaska nincs?
a badizás és futás nem jó a motorozáshoz..ezt szali megbántott haverjai már bizonyitották.
mennyé oszt motoron edzé..hogy kemény legyé mint a dévai racerok
Olvasom megvetted a vigyáz nagyfesz.. szalagot, majd körül nézek a cégnél tudok-é szerválni (e-on) oszt leszek a szponzor ha tudok
ősi gazából nem himen hanem hé man(hé ember)
tök jól néz ki most is.
luk for disz
http://youtu.be/7R4DIZhR-Yg
Na megyek en is edzeni,ha nem tennem a 450 exc mondana hogy merre menjek,es nem forditva.
egy kobanyai ritat ontsel ra ,tul szaraz lesz magaban a karbon