Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szalajtós majd nézz fel valamikor skype ra légyszives
ej,micsoda felvilágosítás,így már értem
hamisítani én nem tudok semmit,majd az ilyen vidiknél hallgatok nagyokat
Hát igen, így jár aki külföldre költözik
Jelentkezz be olyan gépre, ami nem német tartományú IP alatt van és onnan nincs korlátozás gondolom ez így kínai volt
A rendszer érzékelte, hogy a géped melyik országban van és letiltottak, ezért kell egy olyan gép(pl. távasztallal), ami nem ott van helyileg, modanám, hogy hamisítsd meg az IP det, de nem bonyolítsuk
Sajnos fogsz még ilyennel találkozni szerintem.

A lényeg annyi, hogy szerzői jogok vannak és korlátozzák a dolgokat rendesen egyes országokból gondolom a vidiben lévő zene szerzői jogos és le is tiltották...
Azt tegyük hozzá, törvényesen, szóval no comment állambácsi pénzét az adónkat állami cégeken keresztül szórják el magánzsebekbe ennyit a magyar jogról

Néha szerencsére visszanyal a fagyi pl. http://kaslerarpad.hu/
végül is a jog is olyan, mint a pénz egy eszköz lehet használni több irányba
nem tudom megnézni,azt írja itt nincs valami zenei jogosultság
Nem tudom figyeltétek-e, saját öntözőrendszere van a pályának, van zsé
Köszönöm a jelző infókat mindenkinek
Minden elismerésem az éjszakai endúróért , ez tuti az, amit nem fogok mívelni soha
jahh elég vicces amit manapság 1-1 politikus szemérmetlenül ellop... mondjuk ez megy már az ugynevezett gengszterváltás ota...hogy basznák meg...
sokkal több az Bálint sajna.
ez a szarházi eladósította a várost kegyetlenül. épp azt számolgatom ,hogy infók szerint már 3 miliárd felett van a vagyona ennek a buzi lázárnak... na most asszem 45000 körüli a lélekszám itt hódmezőn.

akkor számoljuk cirka 15000 családdal. de inkább 10000 körül lehet az. ez a görény a semmiből lett milliárdos ,mióta polgármester és képviselő. sose dolgozott semmit ,tehát a vagyonát nyilvánvalóan a városból lopta ki közvetlen vagy közvetetten..... azaz családonként cirka 1.5 -2 milió ft hiányzik a zsebeünkből. ami az övébe vándorolt. épp azt számolgatom nekem is kb pont annyi kéne de kibaszottul hogy kimásszak a ganéból... szóval lehet elmegyek és becsöngetek hozzá hogy jöttem a pénzünkért.
deszépek ezek a lassitott felvételek..

a végén az a talaj simogatás..
most olvastam Hodmezővásárhely-nek 100 millios adossága van... titkos informáciok szerint azért mert minden a városban lako enduros kapott a polgármestertöl egy zsir új 2013-as sixdays KTM-et...
eladó : 2004 ktm sx 250 . 2007 es lengővilla, 2010 modellévjáratú új hengerrel, barnette kuplung kosár új ,komplett belső résszel és lamellákkal. 13 literes gyári nagy tank,8 literes gyári tank, alu rezónátorvédő páncél ,alsó blokkvédővel, sxs teleszkópok, 18 colos kerék tireballsal, új elsőkerék muzzal, 19 colos kerék muzzal, régi komplett hengerszett (alapméretes) 3 db hibátlan rezonátor, 3 db tompító , 2 db hűtőpatron beépítve a hűtőkörben, 1,8 as hűtősapka, tágulási tartály a rajtszám mögött.Plusz műanyag idomok,új fékbetétek külön ,új 49 es supersprox lánckerék,új did x ringes lánc, ..... és még rengeteg felesleges kacat................ ára : 620.000.- ft érd. 06305217211
világito neon zőld, meg piros, szoktam én is használni...főleg kövön ahová nem lehet szallagot kötni

mondjuk a szallag szerintem jobb tapasztalatbol mondom , merthogy a spézéssel az a baj a fa mindkét felét meg kell fujkodni mertha visszafelé jössz az ösvényen ugye nem látod ,
és temponál is jobban látszik a szallag ,ráadásul lobog is...
jo volt mint mindig .... mentem 43 km-ert nonstop megállás nélkül ...van filingje nem kicsi...

egészen más mint nappal, ha tul gyorsan mész akkor kicsit vakon vagy hasonloan mint ködben annyit nem tud előre világitani a lámpa mint szeretnéd, lessz ami lesz alapon..
aztán a teloknak is jo nagy utja van, fékezéskor elugrás után marhára nem oda világit ahová szeretnéd,
amennyire lehet kerülni kell az emeléseket is mert ugye 1 keréken jo átmenni a szarabb részeken de olyankor az eget világitod és vakon vagy és mindez egy 60-70-es temponál a fák között egy erdei uton elégé nem szar...

de mesélni kár rola, kb olyan mint mint Viktor semmit mondo egy oldalas meséi hol kanyarodtak be az erdőbe... meg kell élni a dolgot ugy már kafa.

nekem pl amire nem gondoltam volna elötte , ujj tapasztalat az volt hogy felkerült a fehér KTM sárvédő előre , ami iszonyat felveri a fényt...nagyon zavaro.
legközelebb leragasztom mattfekete matricával azt a részt...
kb 1500ft egy jelzőspray de ha nemcsak fára akarsz fújni akkor ne sthiles boltba vegyed mert az a fajta csak fán marad meg ahnem festékboltba oylat amilyen pl kpm esek használnak és nagyon sokáig elég van yolan ami fluorszkál is meg minden szóval jó
jo reggelt.
Morning!

Bálint, milyen volt az éjszakai endúró? Hazaértél egyben?

Be vagyok sózva, mennék ma is de ez már dolgozós nap

Reggelt
Nullától akármeddig!
Reggeltet!
Jó estét
Köszönöm Bízom benne hogy járok feléd és nem maradok adósod!
Hali Srácok!

Megtudnátok mondani nekem,hogy éves szinten mennyit vesz ki egy legális,papíros 450-es a zsebemből?
azért érdekelne,hogy rendszámos gép legyen-e,vagy sem...

Kösz előre is.