Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gabikám én veszek neked egy zsir újjat ha nyerek a lotton, már csak lottot kéne hozzá vennem..
hülye vagy te fiam csak nem forogsz. lófasz melóm sincs mostanában. fullad befelé minden. bár neked hiába ugatok. úgy sem hiszel el semmit. itt rinyáltál pár hónapja hogy nincs melód,és nem tudsz motorozni mert még benzinre sem futi...... most meg játszod az agyad ,hogy mégújabb motort veszel.. muhahaha

én még sose kerestem annyit ,hogy meg tudjak venni egy új motort ,ha így lenne már rég vettem volna egyet... most annak is örülnék ,ha a csekkjeimet be tudnám fizetni ... egyébként nem is kéne már új motor mert rég beleszartam az egészbe ... ha lesz is lé tuti nem motorozásra lesz elkúrva... arra hogy évente elpicsázzam a sok bénát még ezzel a régi fostalicskával is arra bőven jó ez is.. persze a titokolvasók ne vegyék magukra .. a középmezőnyről beszélek... a vacsi új motorjaikkal ...
szeva... fasza idő van egész nap esett..
Estét
jo világ van arra felétek...
vasárnap igazán lepukkanthatta volna valaki Viktort a tisztavatón...

am szevasztok...olvasgatok,írni nincs idő,1000 meló van...szóval szali! nehogy azt hidd hogy sajnállak mert neked 2 milla hiányzik a zsebedből

ha jól megy 2 hét és új motor lesz itten-e is
Csak a BerG!
Dew programozott magának egy új gyujtást

gyerekkoromban csináltam hasonlokat hogy bedugdostam 12 voltos villanymotort a 220-ba... persze hogy lekurta az egész házban a biztit, némi füstölés kiséretében...
mondjuk dawe nek is ott volt a laptop ,csak o meg nem rs 232 n keresztul programozott,hanem mic bemenet
ha ra is van irva f.i. de beszelt is rola,meg a laptop azert volt ott,m valos idoben programozhato
ha nem mondod sose veszem észre hogy injektoros...
Azert azt megneznem ,milyen spricnit tettek ra...
ez beteg.
ez ez..ez
állat. szépen megcsinálva...
de valeszeg nem tudnám kihasználni.pályán még az sx 525 is kissé sok..de az elégalább 4tsen sok ami azért kezelhetőbb...és az az erő amit nem használsz ki egy motorból az mind belőled tépi ki az erőt.. majd kinyir a végén.

azért le a kalappal.. az ember adagolja neki a gázt rendessen.
én simán el tudnák lenni internet nélkül is...

de szerintem egy geddonos szituban is faszán elgyüjtögetnék...
megnéztem egy 42-es meg egy 35-ös van itthon...

csináld azt amit a régi öregek , 1-2-3 szál réz drot belenyuljon a fuvokába, ideiglenesen jo amig szerzel egy bele valot...
már elküldtem délelött...
Azon vagyok haver,bár ma volt kicsi test Ronis féle karbival,elég kraftos,de szerintem kicsit sok még neki az anyag! Szóval kell rajta kicsit butítani Remélem hétvégére össze áll,mert már mostanság kezdtem kiábrándulni a KTM-ből Bár a múlthétvégén szépen viselkedett le is veszem hirdetésből Batmen-meder No1;Robin-árok nekem nagyon tetszett Fenyves soha nem adja ki De majd pénteken minden kiderül
Csináld meg a motort jóra, legközelebb Batmen-meder majd Robin-árokkal indulna a buli, utána Zorró-fenyves, a többit még kitalálom, Pisztolyéknak valami szopó kell az az elképzelésük

Bár Hasinak kell valami kerülő út, a múltkor a Batmen-mederben szakadt el a cérna, amikor Márk is ott volt, Rocco a Robin-árokban nem volt toppon, ahol letörtem a farokidomot és szereltem sokat, ketten mentünk fel, Zorró fenyvest meg Csomag kerülte ki inkább
Azért írtam, hogy képben legyél mi micsoda

Robi meder, meg a darazsas katlan lehet kimarad, előbbi elég szopó, utóbbiban meg nincs kedvem szarrá csípetni a seggem

Az új részeknek még nem tudom a nevét, de majd idővel adja a helyzet, lehet az lesz az Impossible Mission útvonal
csak nehogy valami csúfos neve legyen, kicsit már veszélyes a hely
Szia Ronis!

Nyugtass meg,hogy ma nem adtad postára a fúvókát!? Mert kellene egy kis segítség,persze menne helyette vissza másik fúvóka is! Alapjárati 40? Mert nekem van kettő 42-es és vissza postáznám neked ha nem gond!De ha már elküldted akkor tárgytalan
Igazad van, bár belegondolva, miért ne. Kialakítanak az emberekben egy jó kis facebook függőséget, aztán már hajlandóak lesznek azért is fizetni, hogy leírhassák ami a fejükbe jár

Te hány forintot fizetnél ki havonta, hogy írhass a GG fórumba?
Azt hiszem gyorsba titokolvasó lennék én is, ha fizetőssé válna,
ha meg a titokolvasásért is fizetni kéne, az is elmaradna,
GG fórumosoknak nyitnék valahol egy ingyen fórumot
soha ne mond azt hogy soha...ahogy a mondás is tartja...
Á facebook sose lesz fizetős, a kémek az alapján lesik ki mikor mire gondolol, kivel áll kapcsolatban, mi foglalkoztatja, mi érdekli, stb.
Ez az olcsóbb módja annak, hogy bekukkantsanak az emberek fejébe...

A nyomozóknak így nyilván könnyebb, semmi mást nem csinálnak, csak ülnek bent a computer teremben, ami elemzi ezt a sok infót és kidobja mikor mire sassoljanak

Ja meg a bűnözőknek is, nem kell már fegyveres rablás/banditák, csak szomszéd pistike a 6 dioptriás szódásszifonnal a fején, aki egy két router bitet félreirányít aztán volt zsé/csomag/stb. és már nincs is

Tiszta Mátrix...és ez sajnos nem csak az agymenésem, ez tuti.
szép új világ.... aztán majd jön a fizetős facebuk, meg a többi marhaság...
pedig ha fokozni akarod az adrenalint akkor tutti...
4000 Ft 3db kulcs, 2 felnivédő! ha erdekel hivj
06704596533
Megtaláltam viknek a tuti vasat!
http://youtu.be/Y91Jms6MyCY