Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy gratula...
Ez a komoly reggelire Gratula mindkét srácnak! Mikó nyomjátok mán le őket?
ezt a forumos barátkozos , Viktor vetit egy széles vásznu kalandfilmet, cimű találkozot tényleg megejthetnénk...

az a kérdés hová tünt Démon hill,, vagyis Zééé...merthogy az a környék elég jo lenne erre a célra, most hogy a Börzsönybe medve van...
az komoly reggelire...
morgen.
Ha mar a G point kimaradt az este....
Jo reggelit!

Na mindjart megcsinalok en is egy jo fokhagymas langost,oralisan
szóval aki nullaegész5re érti (azaz félreérti) az én jóindulatomat ezzel a biznicével kapcsolatba az menny a ...rosszindulatával a show hivatalba
higyétek el ennyi vergődés (amit én láttam )és indokolatlanul!boldogtalanul eltelt szenvedéses-motorozás után csak is megváltás lehet ..bár mi más a barátomnak.
de maga a motor, jó, ütőképes és tényleg sok alakatrész van hozzá... a tudás is benne van a kerekekben meg az egész motorban.. a feljárók a saras csapatások ...ugyhogy azzal együtt... 1000 100alék hogy lyaúvétel.

bálint rély.. kérlek ne cigizétek ki barát-kozsó írásaimat.
köszi.
manka neked lyaú munkát..nekem is mennem kell megdógozni a jó napért ....vár a móka
na lyaúreggel.
lassan ültözködni kell ...menni enni egy foghagymás telyfölös lángost...
jó hazudtam csak simát mert azt jobb szeretem.. ne ropogósközepű hanem jó húsos legyen, mint a pi.a

G-style:rájöttem miért vagy te Dzsy stájl.. hát mert te több gépontot érintesz naponta mint az összes sportmotorfórum iró olvasó bagázsa egész életében.hahahah . .
ez az m3 meg m5 ez lyaúú sztori-nekem pl az m3asról a miskolci lehajtó ugrik be.hahahaha.

rély.
figyu. ha valaki alkudni akar belőle.. engem fel hiv ...és amenyit akar alkudni én kifizetem neki...szalit CSAK a nagyösszeggel hivja...
az a párszázas ajánlat ér annyit hogy lássam a volt motoros társamat.
ja hogy ez is nyerészkedés.. ..vennék neki örömöt.... igy legalább..mert a teszkós csomagolásban a leárazott örömök mind gagyik.... akárcsak a kinalyi piacos öröm(lányok)
lemaradt hogy 1-ig

képzeld,holnap máán dolgozom,délelőtt 9-től nem leszek itt
Júliusban ronissal nekem lesz
Most komolyan,mi van a forumos motorozos,vetitos,sutogetos osszejovetellel?
Na,nédda mind lelépett
Vik,ciganykodd le jol a motor arat,aztan busas haszonnal tovabbadod....
titokolvasok
akkor én meg irok a..aaa... erdei mokusok életéröl vazze...
engem erdekel a motor,ha hydros kuplunga van....
Viktor tudja osztani...
a fórum élete miatt ne aggódjatok.. ugyan úgy itt lesz nekünk mint manka vagy zsu
őket is szeretjük pedig nem is eghsztrémek a hajabulyák
csak szali a kaja kenuról ir meg ...ilyesmi
többiek ne olvassák.
bálint hányadjára is árulja..nem idén mert idén cska 23-szor akarta..úgy az évek alatt..10en. .20on
ja évi 4-5ször.. az annyi.

valaki segitsen már.. a gép jó..kapott a pofájának de jó anyagokkal karbatartva pöpec kis masina..plííz..help me..
igen nekem..mert akkor végre látnám szalit az életben először boldognak .lenni.
mert mikor 2005 jan elsejéán megvette az új exc 525..na talán akkor volt még boldog...amig a nyakában nem varták a 200ezer
regadót a szentesi ktmék
plussz boldogabb is leszel..nem lesz mindég vergődés.. azok a kaja kenusok jobBB fejek is..!
örülnék ha végre megtalálnád azt a hobbiut ami most neked kell.. és boldogan... eaz a legfontossabb...a boldogsághormonok teremlődése beinduljon..mert nálad mostanság a motorozástól nem indult be csak a szopjon le ..köcsögök.. szarmotor..minek jötem ki hormonok..
úr istem milyne jó lesz gondolj bele.. nem kel a garagépban ránézned sem..úgy ugy is gyűlölted.. a pénzből meg ..boldog ember leszel..csak ne gondolfd meg mahgad mint mindég mikor ár számolták volna az asztalra a lóvét.
mekkora egy savazo vagy te kobanyai rita
szali remélem végre sikerül a terved.. és megszabadulsz a géptől.
de akkor add is el ha megkérik és ne gondolkodj.
úgy sincs pénzed rá.. mindég csak nyűglődsz vele...bántod szegényt pedig jó gép lenne nem ezt érdemli.
az uj gazdija hátha megbecsüli. neked meg ott a kaja-kenu és majd lenyohatod köbányait.. a ritát a torkodon...esténként a haverokkal..azok legalább igazi haverok nem úgy mint én.
utána raktam rá egy vezetékest , az meg folyton kikapcsolt... nem tudom annak mi volt a kinja...