Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nem...
himen soha sem volt viking..vagyis ő olyan konan a barbár féle.. és ő volt az első aki erősebb volt , mint valaha...
bár sosem látta senki küzdeni valahával..de a narrátor mondt a rajzfilmben..hÍÍmen erŐsebb Mint VALAHA.
keresek lyuhtúbon illusztárciót
na én meg edzettem..
egy 100as ide egy kis súly oda és már hip hopsz meg is volt..mert nem csak a buzi motorozás van...neem?de
bálint menyé le és egy balatoni körpanrámás képet vetillyé nekünk ide..gyúrnom kell a jövőhétre ...ugyanis vár a balaton...a magyar...tenger a faszom..a nagy magyar belviz de én szeretem ezt a belvizes témát
az nem valaha , hanem Valhalla a viking mitológiában egyfajta égi palotát jelent. A viking mitológia "mennyországában", Azgardban helyezkedik el, és ott már sokminden bejön...
és a szerelő ez több csak mint motort szerlő..
ő az aki miatt a barátságok megmaradnak.. nálatok is.. nálunk is maradt volna szali a motoros körben..mert akkor az a sok kudarcélmény nem következik be...
szóval egy szerelő nem csak a motort javitja meg ..az életeteket is bearanyozza
a hobbit teszi kellemessé..
olcsóbbá..lásd dévid vs laptopos eremix..bár nála bejött hogy tönkretette..mert az eremiksz olyan lett mint a himen..ugyanis erősebb mint valaha..mert himen is erősebb mint valaha...szegény valaha..ez a ember ettől lassan mindenki erősebb...de pl van olyan is hogy szarabb mint valaha..az mondjuk szar ügy
én pl szebb vagyok nála...
van aki ügyesebb..szóval valahának sokszor nem jön be sokminden.
na elmentem kajakozni...merthogy szoktam...bocsi...

vagyis most inkább görkorizni megyek, szánombánom de azt is szoktam..
zárt levegő csavarral tökéletes alapjárat, kizárt.
ha neked 3 éve ugy ment hibátlanul hogy a levegő csavar tökig be volt tekerve akkor én megeszem a sapkámat....
a karbonos lazert...

hazamész betekered, aztán nézd meg milyen motort kapsz...
hát ez igen olyan mit a szivató..ez nem miattad csak..szóval a szivató is akkor doolgozik ha a karburátorban a depressszió (a folytószelep közel a zárt állapothoz van1/4 körüligdolgozik.. felette a depresszív hatás nem olyan jelentőssan megy.. de azért bekvar...

szíár.
ez hogy egy olan ember rakja össze aki ért is hozzá... ez azért nem hülyesé..nem?
ezt itt a fórumon pár hete már ecsetleltem szalinak...(aki ettől megsértődött rám után a vitt el a kajakenu készitőbe ugyhogy ez 100 100alék hogy akkor már kibékithetetlen volt
és láss csodát ez a szerelő egy szakember....ez ...nálad is bejött.
mert az hogy legóztok mocskossul attól még a hibát nem biztos hogy látod(és nem is láttad) zárt csavarral is működhet felül meg nem si veszed észer ahogy rély barátom már irta.
de örölök..sőt örülünk hogy jó lett
és tudjuk érezzük hogy ebben azért mi is segitettünk..végül is nálunk a fórumunkon lett jó..neem?de
Pedig volt alapjáratom.
Akkor ezek szerin el lett tekerve a levegő csavar.
Na m1 kösz a segítséget
a szetszedestol nem romlik el,max ti nem vettetek eszre vmit,betekert lev csavarral meg alul is jo szar lehetett,de h melegen lett volna alapjaratod ,az kizart

mindegy,ne nyuljatok hozza !
Engem az nem is nagyon érdekelt hogy az övé dadog hanem az volt furcsa hoggy az enyém hoghyan lett szar attól hogy kivettünk belőle pár dolgot és az ugyanúgy vissza is raktuk állítani meg az égvilágon nem állítottunk rajt semmit
Amióta nálam van azóta az a csavar bevolt tekerve teljesen
Ma bevittük egy szakszervízbe ahol ismertük a szerelőt szétt szedte az én karbimat nézegetett rajt mindent össze is rakta és utánna álítani akart ezen a csavaron és teljesen bevolt tekerve mondta is hogy így nem lehetett jó mi meg mondtuk neki hogy pedig ez így ment már 3 éve hibátlanul.Na m1 ő állított azon a csavaron és mondta hogy így próbáljukk meg hazajöttünk visszatettük és jó lett
Szóval vagy attól az állítástól lett jó vagy attól hogy szétt szedt meg összerakta(Szerintem az utóbbi a valószinűbb mer úgy is romlott el hogy szétt lett szedve és ugyanugy összelett rakva)
Egy ism szinten betekerte,azt hitte ki van lazulva
Ha jól értettem, nem volt neki alapjárat, na az simán lehet ettől, sőt

A másik sárc dadogós gondjára még nem találtak megoldást
Annak az a neve ,h alapjarati keverek csavar,1/3 gaz felett nem is befolyasol semmit....ha szarul indul melegen az lehet tole,de h attol nem forog ki az kizart
Persze
Ez nem biztos, hogy az ő esetében is igaz lesz

Gondolom már elvonási tünetek aztán jót hajtsatok legközelebb!
Románia ismét?
De ha laptopozza, akkor némi pénz ráfordítással,egy sokkal jobb motort fog a végén kapni
Sejtettem, h nem kap levegőt, pedig még a laptopot rá se kötöttem
Haverodnak mondjad pucolja ki a légszűrőt meg a járatokat a karbiban, s szerintem megússza az alkatrész vételt
Útvonal gond megoldva, a piros villámot kell követni
Legalább nem téved arra senki más, mert azt gondolja, ha meglátja , hogy megcsapja az erősáram
Bár nem hinném, hogy bárki is betéved arra

A felrakás lesz még mókás
Na az enyém jó lett a levegő csavar teljesen bevolt tekerve.Pedig az én karbimat mi nem állítgattuk mivel az tökéletesen bevolt állítva de most mégis azon kellet állítani hogy jó legyen
Most már én sem értem de jó lett az a lényeg és nem kell új barátokat keresnem
Ő meg vesz egy tűt meg kelyhet az övébe és talán jó lesz az övé is
Amugy meg kösz a segítségeket de már el sem olvasom mer jó lett
Jók vagytok, most olvasom csak ezt a kis sztorit
Vitor széles vászonba vetít extrém közben
Vagyis úgy, amíg mi felérünk, ő meg vár?
Hat erre varunk,h olvashassunk vmi zaftos tortenetet,lehet Szali idegrendszerenek is jot tenne egy kis kielegultseg,es meggondolna a motor eladast...
na mék edzeni.
valamivel korában kell tartnai folymatossan nőni akar egyre debellább testemet.
láb hát ketlebell derék has trályszepsz...
kicsit megélénkült az állóviz a mai nap folyamán...
ezt már szeretem.. a pezsgés a konfliktus.. ez az.
szali nemsoká vissza ér a kajakolásból..és ha nem változott át adóellenőrre éa csaj akit kihalászott a kajakolás közben.. lesz beszámoló.. halacskás-vadkacsás(nem halacskás csokis..mert azok már kihaltak..zoooozi hol vagy?