Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

marha...

a durung ujjamat csajoknak tartogatom,
én úgy látom ronis és rély..egymásnak adogatja a lbdát.. a szerelem már kész ők leszen az első beta RR(Ronis-Rély)a két análfa béta.
ronisnak úgy is most urológialilag hatoló műtős újja van.
ti virágszedő szadista állatok
semmiképpen nem szeretném elvenni tőled ezt a páratlan lehetőséget hogy Viktorral kézenfogva sétálgatva virágokat szedegessetek a nyári naplementében...

azért majd egy esküvői meghivot küldjetek mán..
rély.
akkor még nem volt klaviatúrha.
mondjuk most sem sok értelme van ennek a sok billentyűnek amit ha kissé mellé nyomnak motoremeléshez szokott kecses kis újjaim olyan félregépelt érthetetlen irások születnek hogy még én is csak pizslogok

de a lényeg.. szeressük egymást gyerekek akár a galambok..ök is csak állatok

figyuljatok már milyen medve van a börzsönybe vagy mi ez?
csak nem maci a laci sétál gyanútlanul.. a pécs környékén volt már pumának látszó tárgy..ami keiderült a szomszéd néni csivavája volt..csak a rossz szemüveget vett fel az ember...
pl tegnap ott na ott a nagy hegyekben ott vannak nagy betegül örzővédő kutyák...némelyik akkora volt mint pofa..hú bakker .ott ződterepjárós menekülős sport nincs de ha egy ilyen bociméretű kutya leszed a motorrról..akkor nem kell ügyvéd sem orvos..mert a másik 3-4 kutatárs ...meg mire kiabálnál elharapja a torod.
ugyhogy figyulni mindég.. ja ezek úgy közlekednek a sziklás hegyoldalon hogy valszeg zerge baszta az annyukat...ha fele úgy mennék a sziklás hegyoldalt mint ezek .én lennék ..nem a boci bÚÚ hanem a toni bÚÚ..

pedig figyelünk sosem megyünk közel csordákhoz...
pedig szep lenne.manapsag mar nem divat a heterosexualitas
Kösd rá a laptopot, tuti jó lesz utána
hát baszod ,én szeretem az extrémet, de azért az erdőben veled kézenfogva sétálni.... naneeeeee...
Dugulás? Kompresszorral átfújatni az egészet ellenkező irányba.
Jól értem a szivató át-visszapakolás után szart be a tied is?

Haverod légszűrője hogy néz ki? Lehet onnan a tied is beszipkázott valamit, ami eldugította a levegő járatokat.
forumon kérdezőkhöz..egy lyaú tanács.
itt a forumon a saját verdályukat sem képesek megcsinálni rendessen..miért gondolod hogy a tiédet megtudjuk
ezekszerint te nem vagy egy ..logikus .
zóó-lika is egyszer jött azóta se hire se szava.valszeg a gasgas efeserjével rójja boldogan a köröket.. nap mind nap..akár csak a danon könnyű és finom lyóghurt

bálint fórumtali hol lesz mikor...szerintem valami kéefszibe vagy ilyen helye kéne szervezni...hogy mindenki ott marahasson a másik szemébe ahol van(nem a szálkákra gondoltam) ezért a motoros helyzetben való véletlenszerű extrémezést én kizárnám...
mert én pl egyszerűen megbuknék a hülye gagyi túráimmal...
kiderülne az igazság ...inkább sétáljunk az erdőbe virágokat szede nem nem csak...nézelődve...
szóval én igy képzelem.
csilisbabra mindenkit meghivok...mert ha addig nem fingott ki akkor majd estére fog
tej csilisbab ez kell egy jó társaság (szétzilálásá)hoz...
aki a tenosristaterorista gnuszarvgyűjtő hobbigyilkos cápaölö..példakép mert nőgyógyászatilg hatoló
ne viccelj... szinte látom lelki szemeim elött ahogy pont kifarag egy szappann darabbol egy karburátornak látszo tárgyat és jol meg woodozza a mi karbijainkat is...
Viktor ,iskolai tanulmanyaid alatt milyen jegyeket szetreztel be,fogalmazasbol?nem fogamzasbol!
1000 db héliumos lufival a szárnyaid alatt max légkajakozni lehet , csak vigyél 1 rádiot és állitsd be kecskemétre, mikor azt mondja az irányito..: ismeretlen repülő tárgy kérem azonosítja magát!
pumpi.lyaú
irj te is.... röhögjünk többet...
együtt egymás okoságain...mert okos az van nem kevés..eredménnyel
a barát aki segit ha tönkremegy a motorja..a haver motorján is...
a kajak csávó a motoros idióták...gé pontaki nek több csaj volt meg mint Csilla aki az égen aki a tenosristaterorista gnuszarvgyűjtő hobbigyilkos cápaölö..példakép mert nőgyógyászatilg hatoló
ittvan bálint aki valentin ebédjére eltörte az újját...
és még sokan akik mások.
ez a fórum az iróktól jó de az olvasók száma egyre csak fogy mint a politikusok vagyona
ez a forumozo sem jon ide tobbe tanacsot kerni...
látom már adott tanácsot...
Hat enis ezt mondom,szerintem Vik eddig elnyomta Szalit,es nem tudott kibontakozni iroi venaja,szerencsere,most ebben a kaja kenuban magara talalt.
hát ez igaz.
szegény szalival... a múltkor elcsábúltam a szatymaszi kaja kenuüzembe..és mondtam hogy régi álmom...de nem tettem elé hogy rÉÉéÉm hisz mikor wersenyző akartam lenni 14 éves goromba..nem dévalyi hanem kaja kenus..hanem matyéri...akkor nem jött össze hiába az erőnlét megvolt.de mégis minden hiába... de rályöttem mi volt a hiba...a súlyom kevés voltm...
de már a súlyom is megvan hozzá talán kicsit túl is hiztam a célon nem kell nehezéknek lánc az ülés alá ..inkább héliumos-lufi úgy.. 1000darab a szárnyaim alá
szóval próbáltam elcsábulni tőle..de pont úgy jártam mint szali a motorozással.. csak kiábrándíólag hatolódok.
mert nem fér bele az életembe... a bringázás motorkázás hobbinak épp elég.
na itt már én is elvesztettem a fonalat... az elöbbi sztoriban még a tiéd nem volt jo, utána a haverodé is elromlott ami addig jo volt, aztán most mindkettő beszart, de a tiéd elötte jo volt....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... HA SOKIÁG OLVASOM lehet az enyém is beszarik kint a sukliban...

ezt a problémát CSAKI KIZÁROLAG VIKTOR TUDJA MEGOLDANI.....

persze ha megérted majd amit magyaráz..
pedig szigoruan szakmai dolgokrol van szo
ez egy igen fasza kajakos tura beszámolo volt....

lehet én is írok egyet olyan Viktorosan, a strandi élményeimröl...pikáns részekkel füszerezve...
komolyan, ez a forum a legjobb, ha röhögni akarok, akkor ide benézek.... ::))))
bammeg ezen is beszartam a röhögéstől...