Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez a baj...

ott meg lehet, sőt agyon támogatják vezetői szinten is, merthogy hoz sok turistát, lovét, figyelmet...
kostold meg, nagyon jo sokkal édesebb mint a sima őszi barack...

olyan mintha kereszteztek volna egy amerikai fánkot egy barackal...
tegnap volt otthon vihar rendesen?vagy csak nagy volt a csinnadratta

A helyet ne írigyeld, van itt is(igaz nem ilyen hosszan meredeken, de még ez se igaz mindenre), csak itt nem lehet benne menni, meg versenyt csinálni rajta
én még nem ettem de látni láttam(asszem egyre gondolunk)
Ezt mekkora szopás felépíteni s lebontani se lehet egyszerűbb, sőt utána még takarítani is kell.
Vajon az odafüstölt guminyomokat is?
Jó reggelt!
te okos, végig verekednéd magad egy ilyen épitett farönkős prologon egy 5 kört és konkrétan leszopkodnád magadat...

mellesleg ez sokkal néző barátabb, itt látsz sok esést kelést... csak az a baj az épitett prologokal hogy kibaszottul egynyomos, előzni ohne... vonatozás megy ezerrel, startnál eldől szinte, hacsak valaki nem hibázik...
tavalyibol is jo ez az összeállitás.. irigykedek a románokra, ilyen fasza erdők, helyszinek...

http://youtu.be/Y07Jnas8BlQ
hát ha ez ilyen lesz az szivás.
egy béna autóparkolóban a prolog..hát a nézőknek is elég gyenge a de a motoros az ilyen prológról álmodik.
http://youtu.be/Tv3_OlTov6I
szali.
az hekk... teeee..(nagy hóóórgÁSZ)hiába kajakolol .
azt mondják ez a délywa folytatása az egsztrémendúró bajnokságban.
a hely adott rá..tehát az akkor lyaú.
hály.
a két szibilyuba taró magyar gyerek tegnap lejöttek az autópályáról hogy édes csókot leheljenek izzadtságtól gyöngyözző homlokomra..majd átadták amit ajándékba hoztak...nekem ...A délyvalyi racernak.
én ekkor szolgáltam volna nekik jó hirrrel kölessel kenyérrel de a délután 3as indulás szegedről az még 7 órányi autóuttal kecsegteti őket.
az egyik az már nem volt éhes..mert megette útközben az egyik mekdonáldszot. ezáltal csökkentette az egy eső marhák darabszámát....
én is most nézem...fasza..

http://youtu.be/19-fwTz2x5o
jo morgent..

látod igy jár az aki a tecskobol öltözködik...

én beépitettem a sok szerszámot a motorba, csak tudnám minek, ha soha nem kell...

nagyritkán kell elővenni valamit az is más motorja miatt...
ma rajtol a hecs sibiuban.
fasza kis prologot raktakössze nekik! mondjuk hűvös nem lesz rájuk egy multiparkolóban! szerintem kevesen indultak. van pár Magyar is. én Hosinak szurkolok. a többi szerintem dnf t megy mint ahogy szoktak. de hátha nem. hajrá!
Hat latod nem volt osszhangban a hatizsak erteke ,a belerakott cucceval 300ft a 20 ezer ellen.....
ja.. meg amikor én is vettem egy 300 ft os olcsó hátizsákot a tescóba . és beleraktam vagy 20 ezer ft nyi szerszámot meg alkatrészt és kaját az első alkalommal. aztán egyre könnyebbnek éreztem a hátizsákom ahogy haladtunk előre. és a végén már súlytalan volt. valamiért megálltunk ,hogy majd iszok egy kortyot. hááát a kúrva annyát! teljesen ki volt nyílva az alja és mindenem odalett! vizem ,kaja,plusz benzin, szerszámok ,alkatrészek... a kár jelentős volt . viszont onnantól nem húzta a hátam semmi!
hidegen kell ,dinamikusan azt szereti az alu ötvözet.

ohne prés meg ilyen uri mulatságok, nagykalapács azt adj neki ami belefér..
kilágyul vazze... mint Viktor agya a siofoki napsütiben..
én meg egyszer a kocsikulcsal együtt elhagytam a motoros táskát..zarándolás közben
és már vagy másfél órálya kóboroltuk mikor észrevettem ...jé nincs a hátamon a táska...(táskát hogy nem vettem észere..azóta sem volt olyan)
de előrről elkezdtem a délután és vissza találtam az utolsó pihenőhelyre(még egy óra csak beteg idegbeteg -aggodalmaskodó -sebességgel.. és ott volt a sziklás hegy tetején...
azért kissé ideges voltam mielőtt meglett... mert új helyeken mentem végig...de a fejemben ott volt minden fánál hogy merre.

mert lássuk be hülye képet vágna az ember a kocsinál románban ha a kulcs meg valahol az erdő mélyén.. .
kösz a tanácsot kap 1 karabinert a kulcs a motorhoz
Az a baba mikor a kulcs vesződik el,azt minden azzal nyílaniknaja,ha megvóna,és jön az ideg, meg szopka utca
figyu..
fulla homok hullámos de kő sebességgel menős..(zsé pálya)a hosszú egyenesben a 450bergel (2009 január 15dikén nem emlékszemk pontossan minden hajtásra )4dik nyélen leforgott az egyenesben és elkaptam A tuskót. tudtam hogy ott vann és mindenki és 10cm rel kerültük az iven már nagyon ment és vagy a 40dijk percben...
gyakorlatilag derékszögben kibaszta a hátulját de mivel forgott a kerék meg a motor is 9ezer felett... egyből vissza is jött(röpsúlyos erő miatt)a hátulja....
mikor raktam fe la vonófeje akkor szoltak a többiek né má mi lett vele?

az új mitasz 120/90-19 c- 16os volt..de defekt sem lett pedig akkor sem olt benne több mint 0,6bár.

egy hónapig rá sem néztem...illetve hazudok akkor lett kifejleszteve a vizpumpafedél tuning.
Nekem hidegen a helyére ment, akkor felesleges melegíteni.
Bár én nyáron csináltam a 30 fokba, elég meleg volt
De nekem ez a második eset
igaz az első réges-rég 1 tablettából
Megnéztem mennyi van benne és rosszul tekertem vissza ezek szerint ( fémtankos ) mer a kulcsos része rossz.