Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kallódik valakinek otthon eladó berúgókar?
RM250 96-00 ig a tuti, de más is jó ami rámegy 18mm átmérő,22m hosszú csapra, 200mm hosszú nagyjából.

RMXbe kérdeztem, de ott kevés a titokolvasó, talán itt, köszönöm

Ha senki, nyilván hívok bontóst
Errefelé senki nem motorozhat már 6 után , aki nem akarja összeakasztani a bajúszát a vadászokkal,
de ez így jó kompromisszum, mi mehetünk előtte őket nem zavarja, ők meg mennek utána, minket nem zavar
jó sokan lehetnek ott a Balaton nem kicsi, s ha minden nmen 2 ember vagy ez csak a strand?
Mi számít nálad strandnak?

Motorkázás?

Hol is voltál, strandon?
Na jó, motor hogy szerette a nagy meleget?
http://www.youtube.com/watch?v...

Intelligens GOPRO
Tényleg majd ha ilyen kamera lesz, ami repül utánad, vagy oda ahova akarod/eléd mögéd/oldalt, stb, na majd azzal lesznek király felvételek Ezzel a helicsodával egy baj azért van, a hangot agyonvágja de a kép az jó, a Jarvist elnézném követőbe mit alkotott az RBR en
okés,írtam,várom a választ
En tegnap kint voltam,es jo volt.
még a strandon is olyan meleg van a vizbe mint barom...

minden négyzetméteren 2 ember...
A számokat figyeljétek
http://espn.go.com/action/xgam...
Napot!
Bírjátok a meleget?
holnap csajom leviszi postára leméreti , levélként, akkor tudom mennyi az annyi.....

küldj egy cimet ide... : lakosbalint@chello.hu
mi is hatkor mentünk ki, és nyomtuk 9-ig... jo volt mint mindig...

láttunk kurva nagy kandisznot, szarvast meg egy nagyon fiatal bambit is...
tádám..
megis érdemli a sok marha, akinek ilyenkor meg kell mutatni .....
morgen bélák ! itt is meleg lesz ..... strand ....de motorrral
Menek a mólóra nemsoká . Ma Kóka,és szerintem megfővés lesz
hály
gecsa. ne lyátsz az idegeimmel.
irtam hogy fórumtali silyófokon délben a mol-lón.
ha bálint is jön..hozza magával. átveszem.. elviszem haza a hétvégén..odaadom egy hevernak aki szalival együtt szokot....ozni.
ö odaadja szalinak... szali meg.. ot lesz nála -.de az neked miért jó..de ostt lesz nála..vagy az a jó ha nálam van..mert akkor szli visszaadja a havernak aki visszajuttatja hozzám...
akkor viszont ott lesz nálam...
én viszont ha akarod visszajuttatom bálintnak aki becsomagolván és elvivén a postára feladja neked utánvéttel 10000 forintig 1770 ft-ért.
jó ez kicsit igy 50%feletti összeggel drágijja a lámpádat..de a tiéd lesz..még ebben az életben..a másik verziókkal viszont ..never
Bálint! látom a ktm ben hirdetsz egy lámpa fejidomot...érdekelne! de 3500nél többet nem akarok adni érte...hogy tudnánk megoldani? posta,utalás, ilyesmi,hogy kijöjjön? nem jár erre vmi ismerősöd? Vik neked nem megy arra vkid?Gabesz?

kurva meleg volt ma is... mikor lehet így menni motorzni?itt este nem megoldható,ugye az alföldön,nincs élvezet benne,de ha ott laknék Dew vagy ronis környékén biztos kimennék este 6után
Gabesz, lassan lesz egy kis időm felrakni a védőt...
Persze, csak ez kicsit bosszantó, az hogy bármit megtehet, és a bármi és bármennyi sem elég...
odafent a format c:=a pénz lesz az elsődleges döntő tényező, értékrendben legelőre kerül
Na hallod ez bizony így van! Mindent okosan asztal mellől oldanak meg!
Én is tudnák mesélni vízművekről, de nem teszem, nem untatok senkit a dolgokkal, ma például teljesen ledöbbentem egy-két mondat hallatán! Nagy szar van ebben az országban, csak azt nem értem hogy aki tényleg dolgozik az mindig tudja hogyan kellene (és lehet igaza is van), de ha sikerül magát feltornázni akkor mintha " format c: " lenne a fejében egy új szoftverrel ami már teljesen máshogy irányít...
Ez nem túl szép látvány.

Úgy összességében hogy érzed magad? Barátok, barátnők akadtak már horogra? Kis srác hogy bírja? Olvastam, munka akadt
Gondolom így hogy együtt a család, egy fokkal jobb, egyebek?
Voltatok hajtani? jó volt?
Ez komoly, hogy alakizni kell a tűzoltóságon?