azt meg hogy lehet elhagyni? Szar a meneted, vagy nem tekerted rá?
Örülök, hogy megtaláltad! én a csavarhúzómmal voltam így, végigmásztam egy katlant érte, aztán úgy döntöttem, na ennek annyi, tapisgálok a motor körül, s valami keményet érzek a csizma a latt, hát ott volt, betaposva a földbe
lya. szerintem is azoknak való a pösti lózerek plussz vidéki pöcsöknek.
déw na aggódj csalánba nem üt a 2t ély
gecsa a felnikiegyengetés mesteréhez szólt..a kajakos tsávó.
nekem 52ezerbe van hogy csak egy kicsit látszik hogy megütöttem..csak
40tonnás prés hidba ntoltam neki 20cm hosszú 35..átmárőjű hidegvágóval...35tonnáig szépen ment a helyére az 4cmből 2 ki is egyenesedett de ott nagyon belassult...aztán a szerszám etört ketté.. hónomalatt a 10cmes darab puskagolyóként szált el...ha eltalál ott leszakitottam volna a karom vagy kitépi a testem.de nem a könyököm és az oldalam között repölt a repesz bele egy szines hátsó szélvédőbe.
végül is csak 52ezerbe fájt.
aztán feszitőbágóval még hoztam rajta 1cmert és igy csak 1cm maradt benne..de felfekzsik a felniperemen végig..és ez számit .
ja meg van könéktől lefelé is karom..ami nem elhanagolgató
Vazeg ma voltam kint, elhagytam a tanksapkát ,
Addig kerestem míg szatyrot raktam bele és lenézek ahol letámasztottam ott a nyavalyás. én meg 2 km sétáltam fel s le ahol láttam leesik
helló evribodri.
megvolt a nagy fórumtali hétfőn délben a silyófoki mólónál.
kiba sokan ott voltak...kb kilencmillió magyar...
de ők csak titokolvasók.az iróolvasók nem voltak ott.
de legalább sikeres volt..
9millió az már siker.
itt?,én nem láttam még ilyesmit,enduro motorokat viszont motorszállítón már igen.lehet van erre valami mert azok is inkább hétvégén mutatkoznak csak,frissen sárosan
magyarokat szeretik erre,igyekszem nem rontani azon a képen hogy lehet minket dolgoztatni mint állat,minden nap,nem panaszkodunk,meg sem nyikkanunk hogy mááá nem bírjuk.itt ha jól dolgozik az ember akkor pénz is van,akkor nem sajnálják azt sem
Miért jó ez? Más az íze?
Valamikor régen úgy okították, hogy könnyebben alakítható a fém melegen, de az igaz, hogy a szerkezetét is meg lehet változtatni vele
Örülök, hogy megtaláltad!
4cm es pukli a felniben? Azt hogy sikerült összehozni?
Lehet meg kellett volna melegíteni
déw na aggódj csalánba nem üt a 2t ély
gecsa a felnikiegyengetés mesteréhez szólt..a kajakos tsávó.
nekem 52ezerbe van hogy csak egy kicsit látszik hogy megütöttem..csak
40tonnás prés hidba ntoltam neki 20cm hosszú 35..átmárőjű hidegvágóval...35tonnáig szépen ment a helyére az 4cmből 2 ki is egyenesedett de ott nagyon belassult...aztán a szerszám etört ketté.. hónomalatt a 10cmes darab puskagolyóként szált el...ha eltalál ott leszakitottam volna a karom vagy kitépi a testem.de nem a könyököm és az oldalam között repölt a repesz bele egy szines hátsó szélvédőbe.
végül is csak 52ezerbe fájt.
aztán feszitőbágóval még hoztam rajta 1cmert és igy csak 1cm maradt benne..de felfekzsik a felniperemen végig..és ez számit .
ja meg van könéktől lefelé is karom..ami nem elhanagolgató
Addig kerestem míg szatyrot raktam bele és lenézek ahol letámasztottam ott a nyavalyás.
megvolt a nagy fórumtali hétfőn délben a silyófoki mólónál.
kiba sokan ott voltak...kb kilencmillió magyar...
de ők csak titokolvasók.az iróolvasók nem voltak ott.
de legalább sikeres volt..
9millió az már siker.