Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

79csabi!
Szeva köszi ha Dew eltudja küldeni akkor megoldódott de látom itt laksz nem messze Én Biai vagyok úgyhogy ha van ilyen cumód akkor átmennék érte.
Szevasztok!
Dew köszönöm a felajánlást.Van bilincsem is csak az összekötő rúd hiányzik.Most tudtam csak nethez férni.
Címem:Bugic01@freemail.hu
Zoozee hol tartasz? 6500. oldal megvolt már?

Szólj, ha ne írjunk, mert fel akarsz zárkózni
Az új rekord 8 perc alatt megforraltad a kuplungot?
Milyen oilt tettél te bele, forráspont 80 fok?
Mitől szép?

Viktort besarazni ezek szerint utánad megy, nem előtted

Szerintem jó az a KTM, csak csináld meg rendesen
kutyának nem kell az.....az uj motorokra vannak rábuzulva.

nem indulok én sehol. egy évben 1x elmegyek dévára oszt heló. jövőre is kb annyi lesz a motorozás. a gyúrás részét rátok hagyom ebben a fasza időben. azért ha esne egy kis eső és lehülne ,lehet kimennék valahova csak azért ,hogy besarazzam viktor pofáját.

én ma reggel 3 kor indultam pécs környékére melózni ,1 kor meg már a tiszán kajakoztam. kicsit sietős volt az út." Kán" nevű kis faluról hallotatok már? azt hittem nem Magyarországon vagyok mikor odaértem. nem semmi szép kis hely
puszta n sporttarsi szeretet.....
Ne teleszkóp olajat tölts oda
Ez a tuning cuplung se nem szerette ezt az oiltot,ment 8 percet azt mán ki se emelt rendesen.Hiába na,öregszem Kúva anyját az összes alunak,vagy nekem
Réjjj ne fogd vissza magad, tedd meg...
Most miert?sajnalod a kosztot kvartelyt tole....ha igazan rendes lennel az almadi ramada szalloban szallasolnad el
mit mondanál ha ismernéd Viktort...
ahogy Dew is mondja ez igy elég tág fogalom hogy könnyezik.... na de hol? a gumi alol? mert akkor sima karmantyu csere pár forint,

volt már olyanom hogy egyik kolléga meglötte a kémlelő ablak kis plexitét és ott szivárgott, esztergáltattam bele egy ugyan olyat alubol és használtam tovább.
jaaaj milyen antiszocik vagytok
akkor mivel markolásznám a csajokat..
Itt látszik egy kis sár micsoda fejtörést tud okozni egyszerű helyekből
http://www.youtube.com/watch?v...

Ti hogy vagytok vagytok vele? Sárban ha jó rémlik mindig 1 fokozattal feljebb megyek általában mindenhol, nem tudom ez jó technika-e/kell-e, de ha jól rémlik nekem bevált a takonyban a feljebb váltás és úgy menni
Szerencsére rég nem mentem ilyenben nem szeretem
Csáá,készen van,ma ment vissza
Köszi szépen!
Neked mi újság a KTM-el? Eladtad vagy megtartod?
A sorozatban csak a Devai részén szoktál indulni?
Ezen nem? http://www.hecs.ro/ro.html

Bár gondlom sok zsé

Ricsi, úgy látom, indul rajta Robi, aki volt velünk románba. Hajrá Robi! Most kapcsoltam, hogy őt mondod, nem a magyar Nagy R-t.

Jó verseny lesz! Martin Freinadementz is indul
a motoros beszámolók dekódolása hiánycikk

Bár lehet ha visszaér nyaralásból arról lesz beszámoló
ez nekem is eszembe jutott, akkor letörik tőből

Látom nincs szerencséd az ujjaiddal lehet olyan kéz kéne, ahol a mutató meg a nagy ujj kivételével minden ujj egybe van
Hát én a hagymától szoktam könnyezni, lehet ott is ilyesmi a gond

Komolyra fordítva, töröld át benzinnel és nézd meg pontosan hol is jön az olaj, ha azt megtalálod ,akkor te is tudni fogod a megoldást szerintem

Csavar lazulhat fel, rosszabb esetben elrepedt, esetleg szimering, de ez attól függ hol is könnyezik
estét
Hello!
Bocsi, hogy mindig kérdésekkel fordulok felétek, de eddig mindig jó válaszokat és ötleteket kaptam, ami bevált!
A mostani problémám az, hogy a kuplung felső munkahenger nagyon gyengén könnyezik!Mi lehet a gond?Javítható? (ec 250 2005ös)
Előre is köszi!