Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gecsa, ne viccelj már velem...

legumizod a tuloldalát ráteszed üllőre hogy legyen fasza huzása, aztán adsz neki a nagykalapáccsal ami belefér..

görgőzni... hagyjatok már ilyen uri mulatságokkal... nem kislány motor ez nem kell simogatni, ne szarj be nem lesz semmi baja, jopárszor csináltam már az itteni köves+ kicsi nyomás,meg a mousse ad neki jo sokszor.....

küllöket nézd át utána nem-e lazult valamelyik.
kérdezd viktort, hogy nem szabad. ő szakembere ennek a témának!
eltörni, elrepeszteni nem akarom,de prés az van itt is 20tonnás
próbáltál te már felnit kiegyengetni gumikalapáccsal? még a komojabb acélkalapácsot is kiröhögi ,nemhogy a gumit.

amúgy ebben is viktor a legjobb! felniegyengetésben. ő hidró présben szokta. kérdezd csak meg tőle bátran ,hogy is kel azt szakosan és olcsón?
Szerintem gumikalapács, ha nem megy, akkor görgőzés (csak az utána ronda lesz, lehet utána csiszol/tat/ni, újrabevonatolni)...
van valakinek ötlete arra hogy a felnit hogy lehet javítani ha kitüremkedik? odabasztam még a jó múltkorában és elég szépen megütődött...gumissal görgőztessem ki vagy esetleg gumikalapácssal próbáljam visszaütni,vagy? max így hagyom
Lehet Viktor azért van most lent Siófokon, mert megy a Balaton Soundra tombolni

Pár éve pont akkor voltunk lent az asszonnyal Zamárdiban, amikor volt ami még rosszabb, akkor jöttünk mi is vonattal, amikor a jónép
Most ért ide, de itt még csak morog az ég.
Íram egy mailt, de ha jól sejtem bótolsz Csabival
lefelében nagy fa akadály

Nem tudom hogy vagy vele, de dombon lefelé emelgetni a motor elejét az nem egy egyszerű dolog
aztán ha nem emeled fel megfelelő magasságba, akkor a csini ujjad nem fogja szeretni az a bukfencet

De minden elismerésem, hogy ilyenekkel kísérletezel, szerintem ez különösen nehéz, főleg ha már kerékméretű fákról beszélünk

Eddig minden nagyobb faátkelést dombon felfelében próbáltam csak jó kicsi jöhet lefelé is, de nagy
Jó napot
én ma is pályát épitek , tegnap is az volt...

régi dégdelgetet vágyamat akarom össze hozni , három fa akadály egymás után, egy laza lankában felfelé, ami egyre meredekebb és a harmadik a legnagyobb..
kettőt tegnap megcsináltam már...a harmadiknak is megvan a helye, pár kidőlt száraz fát kell még szétvágni sthillel, és berángatni a helyére...
esik az eső? de jó nektek.. akkor most van az ,hogy viktor rúgdossa a gumimatracot ,hogy miért nem hozta el a motorját.... jaaaaj csak vissza ne olvasson ,mert akkor lesz hiszti.

itt 38 fok van és esik a hó. nemsoká megyek ki a crosspályára edzeni csak még várom ,hogy kicsit melgdjen! akkor az igazi mikor délibábos a táj. addig meg elmegyek futni .
mindig tudtam hogy csak jot akarsz nekem...
azt mondja Réjj hogy ő szivesen elszállásolja cssaládostul őket a Ramadába, persze az elnőki lakosztály, motorcsonak turával...
és ezt csak sportársi barátságbol ...
itt van eső ha azt akarsz... tegnap este szakadt le az ég rendesen, de most is dörög ugyhogy valoszinű lesz még...
azért a hűtő legyen felpakolva.
feltétlen szólj a maminak ,hogy kezdhet kipakolni a kis tárolóból. és jobb lene ,ha valami ismerősnél húzná meg magát pár napra.
úgy 3 napig maradnának.
főzzél viktornak is! most hívott ,hogy átmegy hozzád és meglátogat.
kv
jó hát ,csak idegbeteg voltam vele múltkor és leköpdöstem. kicsit feszült voltam akkor ,mert sok volt a szívás.

mióta bevágtam a sarokba ,teljesen lelazultam.

amúgy viktor szokott elöl menni, mert ő tudja az utat. ráadásul ő a legügyesebb is. remélem ettől édesebb lesz neki a nyaralás.
Szia Bugic.

Megvan a kormány merevítő ha kell.
Akkor 10 percre laksz. Adok tel számot ha kell és megcsörgetsz.