Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen....ez sajnos egyre inkább így van,már nem olyan mint régen
de magamutogató részeges köcsögök máshol is vannak
majd nézd meg németbe milyenek a motoros találkozok... a motorok 1/+-át kocsival, meg futon viszik, és hotelben laknak..
eszeveszett "nagy" motorosok...
csok baby..

réges régen egy távoli galaxisban....... még én is jártam motoros találkozokra, első polgárdin is voltunk... de már régota nem járok ilyen helyekre.
nekem tul sok az ott előfordulo motorral érkező, részeg magamutogatok egy négyzetméterre juto aránya.....
most hétvégén Polgárdi:motoros találkozó
jaaj mikor még fiatal voltam,minden évben ott voltunk,most is de mennék csak a buli évről-évre egyre szarabb....
mer te annyira ráérsz kint henyélni egész nap
nem vaj,hétvégére keresünk mi is valami fürdőhelyet,van itt 2 is a közelben csak fel kell kutatni

jó reggelt
jo reggelt..

há mi bajod a tezsvirekkel drága barátom, hát lassan anyit fekszem a strandon én is becigosodok hade dikmán-e
én a cigányokhoz mennék. és pkm lenne a kezemben a másikban meg igazolvány.
Itt Baranyában ezt csinálják az öregekkel, azt mondják nekik hozták a visszajáró pénzt csak 20.000-e van és kilesik honnan veszik elő a visszajárót
egyenruhát is tudsz és igazolványt? mert akkor engem is érdekelne. mennék díjat beszedni illegálba.
Ha érdekel tudok hosszú ujjú pólót e-on feliratút L méretbe és teljes lesz a kép, és mehetsz a szalaggal jelölt úton
van aki kajakozik fél napokat,van aki motorozik....én ma bicóztam vagy 25 km-t meló után még pont kellett de élveztük nagyon,gyerekkel együtt,most már tök jól megismertük az egész környéket

Hát te se vagy tiszta
priviben megdumáljuk, csomagküldési díjat kifizetem
Gyűlik a szalag, akár majd körbe kerítheted a hegyet

Csak a odajuttatás az lesz a drága dolog
még 1 -2 tekercset összeszedek, és utána ki találjuk a szállítást is
Köszi szépen a segítséget! Eddig nem mertem szétszedni..
akkor már meg is van a bibi..

lekapod ,zégerfogo széthuzod, kicseréled az o-ringet összedobod...lelégtelenited...

amennyit irtunk rola annyi idő alatt már rég megcsináltam volna...
Ma megnéztem, hogy hol jön az olaj!Elhúztam a porvédőt, ahol a kuplungkar nyomja a karmantyút ott van egy zégergyűrű és egy "O" gyűrű szerűség és ott jön az olaj.
Egyébként hol, mint láttad? Van linked?
Így értem Látom kedveled te ezeket a feljáróban fás dolgokat, Hajrá!
Mondjuk fához nem igazán kell lendület, állóhelyből is átmegy síkon, ráteszed az elejét, aztán gáz és súlypont előre, mondjuk dombon felfelé érdekes lehet a nagy fa az átbillentésnél, ha nincs lendület visszacsúszik a motor emberestül a fán, ha helyből próbálja

Szerintem ne szarozzál, elsőnek nyél gáz és ugord át mind a 3 at

Múltkori sráccal át kellett menni vasúton, aki már próbálta tudja hogy akad a kerék , ő átvergődött, miután ezt láttam, nem szaroztam átugrottam egybe a 2 sínt
én akkor szoktam megcsinálni amikor amugy is gumizok...

az a lényeg hogy a tuloldalát minél nagyobb felszinen -iven fektesd rá egy vas tömbre, vagy üllőre.. aztán adj neki, simán vissza megy...
a felni álltalában az összeillesztésnél szokott el repedni, azt ugyan ugy meg kel varni avi-val,
a másik jellemző amikor a küllöknél kezd el végig be-repedni, az a tulhuzás miatt van... ha tul sok az elindult kis repedés akkor csere...

ha meg akkorát kap egy sziklátol hogy a peremnél felreped az egész akkor is kuka..csere ...
http://www.youtube.com/watch?v...

nah akkor én valami új módon fogom megoldani...beveszek egy leszarom tablettát és hajtom tovább míg magától el nem reped
Dew nem lefelébe motorozom őket hanem fel, olyat szeretnék össze hozni ahol viszonylag közel vannak az akadályok egymáshoz, hogy ne legyen idő rákészülni...

lefelébe nem merem , ez itt tul köves, ha rossz helyre érkezel pont egy kőre akkor cumi....

románban láttam ilyet pályán lankás domb felfelé ,és egymás után 3 kurva nagy farönk , az utolsora már alig jutott lendület dinamika az embereknek, a legtöbben ott véreztek el..
Sima kézi kis satuban oldottam meg
Mondjuk cső volt a tekerő végén

Ha nem SOS, inkább várd meg a mester tanácsait
Nekem szerintem csak mákom volt, hogy nem repedt meg, mert szakértelem az nuku, csak befogtam és préseltem
viszont egész jó lett