én szolta....
silyófok..
hétfőn délben...
de az irók közül senki nem volt ott
de kilenc millió csak-olvasó(titokmenek) eljöttek
szép volt velük megbeszéltem hogy majd mindég csak titkon olvasnak tovább..tehát az én HITELES elmondásom ra kell hagyatkoznotok.
na erről beszéle. te okos tódi.
egy nyom befekszik előtted vége..előzni óhm-neee.
de maga a race az jó.. az nem kérdés.. az hogy neki sáros volt az..az meg a király...
hát nálunk is tisztitott volna a sár abban biztos lehetsz.. .
az ilyen talajos erdőkben a mint a zaránd is a sár rendezi a sorsokat
Einmal ist, zweimal ist, warenmal Viktor..Rundwald viele bäume... große Bergen, fogel csipcsiripp, schnell enduro fahren tempo, links, uund rechts-links-links-links...rechts-links-rechts, inder ecke gerade aus...stopp..stopp..stoppp.. Bärchen ist unglüchlich keit... salalalallaaaaaa....
Hát ha tényleg sikerül összehozni, remélem olyan HARD lesz, hogy utána már csajozni se lesz kedv, csak bedőlök a sátorba, vagy fűbe és örülök, hogy van lyuk a seggemen
Mondjuk ehhez az én állóképességemmel nem kell sok
Igen jó rá, múltkor haver RM250 2000 kértem kölcsön, azzal mentem, de most ő is jönne motorozni. Sőt tuti jó rá 96-00 ig RM250, meg szerintem 00 utáni is...
Majd megoldom, csak nem terveztem, hogy ezzel kell szarakodnom ma délután meg őszintén szólva az bosszant, hogy megígéri az ember, aztán nincs, ha nem mond semmit, szerintem már szerdára intéztem volna...lehet kicsit többe van, de legalább úgy itt van tutira.
Jöv hétre most megint megígérte...szerda magasságáig még várok, aztán felejtős részemről, ez lesz a 2. esély...3. at nem adok
OK Mester.
Nekem egy csajt max a kocsi tetejére lehetne kötözni, ha cuccolom a motort őszintén szólva a Balaton engem nem nagyon érdekel
Majd pontosítjuk nemsoká
Nekem nuku szabi szeptemberig, de egyébként is hétvégén lenne szerintem.
Ha Ronis ennyire ajánlatkész, lehet oda kéne leugrani valamelyik hétvégére
Úgy is most épített fincsi akadály pályát meg van Valentín ebédje, stb nyalánkságok a bányájukban talán lehet sátrazni és meg van oldva minden
Mai nap ismételt tanulsága, intézd magad, mert csak az van elintézve, amit megcsinálsz, de ezt hányszor megszoptam már, megérdemlem...
Haver mondta intézi a berúgókart, most hívom...hát még a spanja nem adta postára, stb... és még hétfőn egyeztettük, hogy ok, mindenképp itt lesz a hétvégére azért nem is foglalkoztam vele.
Jól elkúrták a hétvégémet
Most agyalhatok azon, miből csináljak ideiglenes berúgókart de tutira megoldom, mert az ő megbízhatatlanságuk miatt nem hagyom ki a hétvégét, amire várok egy hete
ötleteljetek hol legyen, ugy tűnik zéé eltünt a süllyesztőben , átment titokolvasoba, és már csak turázni jár aszfalton... hiába a kor meg az évek...
esetleg kiegyük Dew üres hűtőjét? de jöhettek ide a Balatonra is...van viz, sok bikinis punci a strandon... ( asszonyoknok sok kigyurt csávo a strandon ) némi sziklás bakony..
silyófok..
hétfőn délben...
de az irók közül senki nem volt ott
de kilenc millió csak-olvasó(titokmenek) eljöttek
szép volt velük megbeszéltem hogy majd mindég csak titkon olvasnak tovább..tehát az én HITELES elmondásom ra kell hagyatkoznotok.
egy nyom befekszik előtted vége..előzni óhm-neee.
de maga a race az jó.. az nem kérdés.. az hogy neki sáros volt az..az meg a király...
hát nálunk is tisztitott volna a sár abban biztos lehetsz..
az ilyen talajos erdőkben a mint a zaránd is a sár rendezi a sorsokat
szerintem azt vártátok hogy elhúzzam a csíkot,nehogy részt vegyek rajta
német karattyolást hallok én itt eleget,főleg a szomszéd nénit este fél 11-kor az erkélyen beszélgetni
Einmal ist, zweimal ist, warenmal Viktor..Rundwald viele bäume... große Bergen, fogel csipcsiripp, schnell enduro fahren tempo, links, uund rechts-links-links-links...rechts-links-rechts, inder ecke gerade aus...stopp..stopp..stoppp.. Bärchen ist unglüchlich keit... salalalallaaaaaa....
tovább is van mondjam még..
még este a tábortűznél meg kell halgatnod Viktor szélesvásznu történeteit...addig nincs lefekvés..
Mondjuk ehhez az én állóképességemmel nem kell sok
és lehet kayakozni is..
Majd megoldom, csak nem terveztem, hogy ezzel kell szarakodnom ma délután
Jöv hétre most megint megígérte...szerda magasságáig még várok, aztán felejtős részemről, ez lesz a 2. esély...3. at nem adok
Nekem egy csajt max a kocsi tetejére lehetne kötözni, ha cuccolom a motort
Majd pontosítjuk nemsoká
jöhettek ,legalább meglesz a nyaralás...
és legalább nekem nem kell mennem sehova messzire..
Ha Ronis ennyire ajánlatkész, lehet oda kéne leugrani valamelyik hétvégére
Úgy is most épített fincsi akadály pályát meg van Valentín ebédje, stb nyalánkságok
Ronis, lehet ott sátor?
Mai nap ismételt tanulsága, intézd magad, mert csak az van elintézve, amit megcsinálsz, de ezt hányszor megszoptam már, megérdemlem...
Haver mondta intézi a berúgókart, most hívom...hát még a spanja nem adta postára, stb... és még hétfőn egyeztettük, hogy ok, mindenképp itt lesz a hétvégére
Jól elkúrták a hétvégémet
Most agyalhatok azon, miből csináljak ideiglenes berúgókart
ötleteljetek hol legyen, ugy tűnik zéé eltünt a süllyesztőben , átment titokolvasoba, és már csak turázni jár aszfalton... hiába a kor meg az évek...
esetleg kiegyük Dew üres hűtőjét? de jöhettek ide a Balatonra is...van viz, sok bikinis punci a strandon...
mert elore be kell jelentenem a vezetosegnel a szabi igenyemet