Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod, ha rajtad a bukó ez nem fordul elő, takarja a napot
Srác akivel voltam, belefeküdt a patakba na a jó a feje meg a felsőteste, de ez nekem már belefekvés

6-7 L vizet izzadtam ki ma kb., mivel 3x töltöttem tele az itatót(9L), kapott belőle a motor is bőven
Jó volt a mai nap talán Robival mentem utoljára ilyen keményet
25km totál hard, max 5 volt átkötő, kistársam is ki volt dögölve rendesen, meg a motorok se szerették a 35 fokos levegőt

Berúgókart nem érdemes heggesztetni, vagy jól kell megcsinálni
5 rúgást bírt ki, aztán szétrepedt, mint a szar
Az RM250-es srác ma nem jött, tőle kértem kölcsön
Nekem is megvolt Olajban
strandolás megvolt, szétfőtt az agyam...
te még ilyesmiken csodálkozol.? ez itt a balkán... a cél lezülleszteni és egy engedelmes fizető rabszolga országot csinálni...
a siofoki molon endurozni..? na az elég extrém...

fuu nagyon meleg van nemsokára strand, este motorolás..
ja ak kisteherben kb 15en voltak...
csak a fele elkóbászolt és azért nem hat oda mégtöbb.
a kocsi hátuljában volt kialakitva tepsis fekhely..ha ott feküdtek volna kevesebb török szerb vendégmunkás
pl jövöre kevesebb pénz lesz t-oltásra mert kevesebb lesz az avartűz..mármint a főokos szerint..mert mindenkit mocskosul megbüntetnek aki éget...de az nem gond hogy attől még kevesebb űz nem lesz..de ezek úgy gondolják hogy hatékonyabban kevesebb pénzből oltogatunk....
mert ezt is megoldották.az asztal mellől.
a főokosunk talán 20évig katona volt utána lett katvédő szakameber .. tüzet életében max tévében látott..de okos mocskossul.
viszont idén hogy megkaptuk lett minden szolgálatban 1-1,5 óra alaki foglakozás(ez persze nem a katona múltja miatt csak hogy tudjuk gyakorolni a felettesek iránti tiszteletadást. )
ezzel én mocskosssul egyet is értek.én ha lehetne még ezt az alakit ezt megtöbbszörözném...
szakszöüveg.. azok aki olyan ok mint én a (már nem t oltó hanam a kvédelem szakemberei)azok fogják érteni..de lesznak sofőrök is akik érthetik.

reggel baleset .
reggel fél öt felé határon álló kocsisort feltol egy veszélyesanyagot szállitó kamian...
pár halott 9 súlyos sérült meg pár könnyűsérül. 9 órakkor beszólna ka rádióba a kvédelem től hogy a sofőr az be volt e kapcsolva.
én ezt nem értem... álló autósorba a sofőr mit száít hogy be volt e kapcsolva főleg úgy hogy a hátfal és az elő fal az össezésrt a sofőr alatt volt az mögötte lévő két hátsó sor a sofőr az(álló vétlen kocsi) az a tető alatt volt ömörödve.
számit hogy be volt e kötve...
ezeknek igen a statisztika miatt.
hát ehhez gratulálok.
edig volt 6ezer t-oltó és 3 és félezerr kvédelmi tiszt.
most van 5ezer t-oltó és 6ezer kvédelmi tiszt.
es aza a reklámzövg hogy a t-óltóságok hatékonysága a fennállásuk óta a legjobb.
persze mert egyre több káresetre egyre kevesebb t--oltó oldja meg..viszon t minden t-oltóra jut egy felettes aki iroasztalilag hatol illetve okos..de mocskosokos. + még van ezer aki ezeket a felügyelőket felügyeli..azért z azért nem kicsit költséghatékony ...nEEm?
Mija manó,má reggel van?
figyu.
mindenkinek.
eddig használható idő és hely sem bolt a fórumtalizunkra.de én EZT IS kitaláltam.
legyen a fhórumtali.. a silyófokon hétfőn délben a nagymólónál.
ott ahol a viz és föld összeér
ahol a hajó és a motor összefér
ahol a jó és a rossz elkisér
ahol a minden semmivéválik és a semmiből újjáéledő főnikszmadár felszáll az égre
és azt mondja végre áholy poblacsek(idézet a terminátorból ha ukrán hangon van a kalózdévédén)
Jó reggelt!
buhahamuhaha
ilyen reggelünk van
nicsak,Zozee drága is előkerült máá azt hittem elvitt a cica
oké nem hivlak , nyugoggyyááááá meeeeg..

reggeli kávé+sanax.. bevetted..
figyu.. a tegnapi utolsó irásom ban szó sem volt a lenemirhatomodról..vágod.. kinemond...
ugyhogy szakadgyá le rólam kizsgöcsog...menyé motorozni.. éngem ne ne mbsztass azért mert nemérek rá minden nap kimenni veled a kásába szakadjá le rólam... és ne hivjá majd csak szeptemberebn ha 20 fok lesz és előtte egy hétig esik az eső.
köszi...
persze hogy muszály... nem is birná ki ha nem szolhatna be napi 8-szor a kajak miatt...

faszom veszem én is még pár kayakot, aztán jol átevezem az atlantit
kv..
szakaggyá mán le. muszáj az én szaros kajakomnak minden írásodban benne lenni?
én pedig lélekben ott leszek
mi ez,valami modern LEGO?