Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is azt hittem nem beszélek németül,aztán csak megértjük egymást...ha nem akkor bábozunk meló az mindig van mindenhol
és itt van a Mosel 5 percre,ott még evezni is lehet
Trier felett egy kis faluban laknak...fent van facebukon ismerőseim között..Lisa
Wohin gest du? Du willst im Deutschland arbaiten? Bruhhahaaa...
itt meg kékszalag van.. 600 hajo a vizen, szép látvány..
figyu ,nincs ott valami kula meló?, kertásás, kavicsszedés ... valami olyan meló ,ahol nem kell gondolkodni? mittudomén mi... főnök feleségének kúrogatása vagy ilyesmi. vagy akár asztalosipari szakmunka .... ahol 2-3 ezer jurcsit zsebre vághatnék havonta. ha van már ülök is a kocsiba és megyek . németül nem bveszélek de legalább angolul se nagyon. viszont japánul egész jól!
ebéd kész,most pedig elmegyünk fagyizni,elvégre nyalakodni is kell néha,nehogy kiessünk a gyakorlatból
akkor tényleg mellettem...mi amúgy Trier -Ehrangban lakunk,de van T.-Schweich,Föhren,Biewer,Kenn meg mittudom én még mi...GPS nélkül közlekedem már amúgy,kezdek kiigazodni itt.
Ma a 4 órás munkát 2 és fél alatt teljesítettem,a főnök azt mondta én egy tökéletes nő vagyok ezt most bóknak veszem akartam válaszolni hogy megfogta velem az Isten lábát
Komolyra fordítva, tényleg köszönöm , de nem szükséges, a szalagért is ezer hála

A protektorra inkább XL es kell
Szponzorom az e-on
Mondjuk az e-on vezérigazgatósága nem tudom mit szólna hozzá

Póló szerintem mind1, most is valami kínaiban vett cucc van rajtam ezzel az erővel e-on os is lehet, majd mondom annak aki kötözködik, hogy a cég alkalmazottja vagyok és az ő megbízásából jelölöm ki az új gázvezeték útvonalat
Jó napot!

Felkerült ez is.
http://www.youtube.com/watch?v...

Sajnos a nyelvtől sikítófrászt kapok, nem bírom ezt a hablatyot, de ez van csak egyenlőre, emberi nyelven még nincs fent.
most mondjam azt hogy jo munkát?,
Trier mellett...
jaj mennem kell dódozni,pá
és merre van?
gyönyörű kutyák vannak erre,nagyon nagy becsben vannak tarva
szemben van egy húsbolt,vágóhíd.....van vagy 5 autójuk,mégtöbb motorjuk(mind piros)a guzzi szegény zsír új,de itt áll az ablakunk alatt,sokszor még a kulcs is benne van
mindig lesem mert a küllői olyan jól vannak fűzve
van ott kutyusom arra felé ahol vagytok... kettő is..
ezt sokszor látni németben , van olyan annyira leszarják a motort kint áll az utcán már rozsdás a tárcsa a csavarok... nem hiszem el hogy nincs fedett hely ahová betolnák...

régebben mikor svájcbol hoztam motorokat sokszor voltam olyan mélygarázsban amiben a motorok 80%-án centis por állt, akkori legujjabb sportmotorok, volt benne 1-2 ezer km-er, aztán ott rohadt a garázsban...
megyek minnyá dolgozni,még ma aztán ha jól sejtem csak hétfőn kell mennem pedig mennék én minden nap,nagyon élvezem
Itt van egy olyan csoport hogy Moselbiker club,na ők szombat reggel motorra pattannak és vasárnap estig le sem szállnak róla mindenhol ott vannak,lépten-nyomon látni őket
a mi utcánkban legalább 15 motor áll a járdán,csak úgy...télen-nyáron nincs garázsuk vagy nem tudom...mondjuk itt aztán nem fogják ellopni,se piszkálni
jól tetted
jaaj itt a hotelban tegnap volt 2 motoros,akkor reggeliztek mikor én mentem.a "melósruhám" az egy rövidnaci meg egy póló,nagy Harley felirattal elől-hátul öregebbik valamit karattyolt de ezt aztán nem értettem,valami motorral kapcsolatos dolgot....de ezek ilyen igénytelen jószágok voltak
tegnap csak ringatoztam a gumi matracon és egész délután a didiket stiröltem...
1/3