Most akkor mi van elvesztettem a fonalat! Küldesz egy 48-as simson alapjáratit ami nekem konkréten egy 360 pitbike-ba kell? Ha megjön akkor küldöm a pénzt,de csak akkor ha úgy lesz ahogy Ronis mondta 58-as
pk val gondoltam vagy pkk val. az élvezhetőbb kis idő gyakorlás után mint egy k1. bár a legtöbb idióta abba akar beleülni. ráadásul bele sem fér akármekkora barom.. én gizda vagyok ,de még én is ép beleférek. én 1000/órára gondoltam.
k1 hez kell kurvajó érzék + vagy 150 x kiborulsz mire esetleg el tudsz vele indulni! az hogy értelmesen evezel az egy év minimum! de inkább 2 . úgy hogy rendszeresen nyomatod. addig csak kalamolásnak hívják... mocskos egy jószágok. megyek is és felmérem apiacot a kölcsönzésre :) amúgy itt még most is 38 fok van és sehol egy tetves felhő.
nyilván vennem kéne pár kajakot. a starndon mostmár tömegesen jönnek oda a majmok ,hogy had próbálják ki a k 1 est mert a partról olyan könnyűnek tűnik .
lehet ki tudnám adni bérbe . persze oktatással, de azt kizárólag 18-26 ig elsőosztályú puncik számára. valaki tud infót menyiért szoktak kiadni kajakot strandokon? óránként x ft....
csákó. na figyu. szivesen elküldöm holnap a fúvókát. hivj fel 8 körül de ne hamarabb! majd egyeztetünk . feladom levélben 2-300 ft max. úgy csináljuk ,hogy 1500 at adsz majd a postásnak utánvétesen. a többit én megoldom. vagy majd megkerül, ha sok lenne utánvétesen. akkor egy levélben elküldöd vagy kihajítod a faszba oszt kész :) 06305217211
Most akkor mi van elvesztettem a fonalat!
pk val gondoltam vagy pkk val. az élvezhetőbb kis idő gyakorlás után mint egy k1. bár a legtöbb idióta abba akar beleülni. ráadásul bele sem fér akármekkora barom.. én gizda vagyok ,de még én is ép beleférek. én 1000/órára gondoltam.
k1 hez kell kurvajó érzék + vagy 150 x kiborulsz mire esetleg el tudsz vele indulni! az hogy értelmesen evezel az egy év minimum! de inkább 2 . úgy hogy rendszeresen nyomatod. addig csak kalamolásnak hívják... mocskos egy jószágok.
azért nem K1-el kéne elkezdeni tanitani valakit kayakozni, mert ahoz kell egyensuly érzék és gyakorlat...
lehet ki tudnám adni bérbe . persze oktatással, de azt kizárólag 18-26 ig elsőosztályú puncik számára. valaki tud infót menyiért szoktak kiadni kajakot strandokon? óránként x ft....
agressziv tablettát be kell venni elötte.. akkor pont felmegy..