Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegély Viktor, még védekezni se tud
Vagy kiszúrna a saját szemét egy villával,a fülébe meg forró sajtot öntene!
marha...
Megin eszünk hattyút kígyóval?
Nebammeg,laptoppal tervezted?
Rárúgna a juci
Csilliárdos vagy vazze,nekem a tó is fejjel lefelé van kiásva,nehogy menjen bele víz
Azért én kíváncsi lennék a juci fejére mikor megjelenik viktor,a kezében egy tepsivel!
elmentem csicsizni, az én koromban már kell a napi 10 ora alvás
Csináld magad berúgókar
Körbe kapott 2es acélból vasalást, a peremet ahol a csap támaszkodik fel, megvasaltam 1-es anyaggal, hogy ne verődjön be az alu, oszt jól van, a hétvégét csak kibírja
Vagy otthon tele rakja sárral,és úgy viszi magával!
zarándol maximum assistál jucinak
Áááá a mién közel sincs ekkora! Álmodni se merünk mi itt falun ilyenről! Látszik hogy te gazdag vagy.Nálunk ekkora a nappali meg a konyha együtt,mint az edény amibe a kutyád fürdik!

Ilyenkor fáj a szívem,meg egy kicsit irigy is vagyok,hogy micsoda gazdagság van máshol!
és azt hogy? hátadra kötöd a kis kék medencét hogy elvidd a sáros katlan aljába mint tini nindzsa teknős..

egy képet majd nyomj rola..
Holnap lehet én is így fogok, csak sárban és a katlan aljában
látom jó a hangulat
Jó estét!
Na ez a változat már emberibb nyelven van.
http://youtu.be/-O-UNdmZUbU
olyan kicsi kék medencém nekem is van... a kutya fekszik benne folyton...
berugdosni...ez jo..

remélem olvassa ezt pár titokolvaso sötétződ..
Hááát én majd baszok elmenni! Nem fogok megint ott szobrozni mint ma!
Van.Kicsi kék,kerek!Kompakt,mert egyben van a káddal meg a medencével!
erre nem is gondoltam...

sthill oder fejsze... nagy dilemma..

na figyu de most komolyan holnap délben megint találkozo a molonál... de ha nem lesztek ott... szolok Viktornak..
Most a stál juci biztos ég az irigységtől!

Magam elé képzeltem viktort,ahogy astál jucinak vagy a lacibácsinak segít a tv-ben hattyút sütni! Jucus milyen képet vágna,ahogy a viktor magyaráz? Mondjuk a késeket el kellene rakni előle,nehogy a viktor mondandója közbe felvagdalja az ereit!
Van mosógéped ?Miller vagy
Danútak