Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szar mi? én mit szóljak mikor 5 hétig szopatott egy hivatalos bolt! ráadásul még meg is kocsikáztattak nem keveset. és nem 40 fokos hőség idején hanem a legjobb hétvégéken még májusban.
melyik Robi? azért ahhoz jó hülyének kell lenni ,hogy kilenc csekpontot kihagyjon valaki és nem tűnik fel neki.

viktor .én nem megyek 3napra a fekete erdőbe. egy napra megyek ha esett az eső még nem biztos hogy jó a kuplungom. nem akarok 3napig a szálláson pihenni,ha esetleg megint beszarik 10 perc után.. ráadásul ahogy nézem ott egy mm eső sem esett. szóval marad a kajakozás.
Nem tudom ki vagy, de remélem titok olvasol és magadra ismersz! Dugd fel a berúgókarod a seggedbe jó mélyen, ha 2 hét alatt nem tudod elküldeni postán Egy hetem elbasszátok, még ok, de hogy kettőt
Ha nem te vagy a hunyó, hanem a haverom, aki még se szólt neked annak ellenére, amit mond, akkor sorry, ne vedd magadra
Valaki kamuzik...mert olyan nincs, hogy 2 hét alatt se ér ide MOról egy cucc, vagy nem is kérték, vagy fel se adták.

Ezt is oldhatom meg magamnak Bocsi az OFFért a többiektől
szegény, pedig tuti jó helyen végzett volna, ez látszik a prolog meg a day2 eredményéből is
na ez a cumi...

viszont ha egy versenyen sokan eltévednek az a szarfos kiszallagozásrol szol...

ergo a helyi embernek van előnye nem kicsi...
Motorja jó, csak eltévedt és 9 ellenőrző ponton nem ment át
Viktor..ezt ugy hivják... I-D-Ő-J-Á-R-Á-S...

tudom ez most neked új meg minden , de gondolj bele van ilyen...

más.. elöbb csörgött a telefon. Ecser Laci bátyánk felhivott hogy pont itt nyaral és becsatlakozna motorozni..
meg romcsiba szinte mind
hogy van az pl hogy a mátrába kétnapja esik a bakony porzikailag van...meg a pil...is
Nem lesz jó....
De azért köszi
ahoz jo telok kellenek hogy átugord a balatont..
Majd jövő hét szombattyátú menek,nem úszod meg,átugrok
most ne gyere, szar az idő... vagy hozzál motort, gurulunk egy csirkelányosat..
A balcsira én menek 6 napra
Titok van Semmit nem tudok Zsembit kérdezzétek, ő készíti fel őket
ma kötelező a motorozás.!

mondjuk tegnap is mentem egy igen fasza éjszakába nyulot..bevállaltam nyers erdőt tök sötétben...mit mondjak ...érdekes..
Örvendek, hogy megvagy
Ti Szalival terveztek motorozást aug 20 környékén a hosszú hétvégére?
Bár nem lesz olyan hosszú, mint amit Raaaayel beszéltünk, csak 3 nap
Igen meg gumit is rakhatsz fel, aminek van éle, mert van olyan sár Mész korcsolyázni ma?
Ricsi vagy valaki, tudjátok mi lett Robi motorjával kint első napon a HECSen? valami 19 órás időt írnak neki
morgen, faszán lehült a levegő..
Jól mondod de a 22-es belsőből simán lehet reszelni 28,6 os kúposra valót én is ezt csináltam, tököm se vesz azért csilliárdokért egy új alus kézvédőt/vagy csak átalakítót, ha lehet kapni, mert kormányt cseréltem
Jó reggelt!
Nem írtatok sokat, megkíméltetek az olvasástól
kik mennek végül..? hova?
hat napra?
hova?
a balcsÍra hat napra?
titokban?
a mocskok?
te mér nem mész?
én pl most voltam de csak ötnapra sixdays leave one days= fályv délyz

szali kicsit bővebben mert a csiksuzstelók és a 6nap nem jön össze vagy csak nekem magyarázd el plííz mert a tööbbi biztos érti.