szar mi? én mit szóljak mikor 5 hétig szopatott egy hivatalos bolt! ráadásul még meg is kocsikáztattak nem keveset. és nem 40 fokos hőség idején hanem a legjobb hétvégéken még májusban.
melyik Robi? azért ahhoz jó hülyének kell lenni ,hogy kilenc csekpontot kihagyjon valaki és nem tűnik fel neki.
viktor .én nem megyek 3napra a fekete erdőbe. egy napra megyek ha esett az eső még nem biztos hogy jó a kuplungom. nem akarok 3napig a szálláson pihenni,ha esetleg megint beszarik 10 perc után.. ráadásul ahogy nézem ott egy mm eső sem esett. szóval marad a kajakozás.
Nem tudom ki vagy, de remélem titok olvasol és magadra ismersz! Dugd fel a berúgókarod a seggedbe jó mélyen, ha 2 hét alatt nem tudod elküldeni postán Egy hetem elbasszátok, még ok, de hogy kettőt
Ha nem te vagy a hunyó, hanem a haverom, aki még se szólt neked annak ellenére, amit mond, akkor sorry, ne vedd magadra
Valaki kamuzik...mert olyan nincs, hogy 2 hét alatt se ér ide MOról egy cucc, vagy nem is kérték, vagy fel se adták.
Ezt is oldhatom meg magamnak Bocsi az OFFért a többiektől
Jól mondod de a 22-es belsőből simán lehet reszelni 28,6 os kúposra valót én is ezt csináltam, tököm se vesz azért csilliárdokért egy új alus kézvédőt/vagy csak átalakítót, ha lehet kapni, mert kormányt cseréltem
kik mennek végül..? hova?
hat napra?
hova?
a balcsÍra hat napra?
titokban?
a mocskok?
te mér nem mész?
én pl most voltam de csak ötnapra sixdays leave one days= fályv délyz
szali kicsit bővebben mert a csiksuzstelók és a 6nap nem jön össze vagy csak nekem magyarázd el plííz mert a tööbbi biztos érti.
viktor .én nem megyek 3napra a fekete erdőbe. egy napra megyek ha esett az eső még nem biztos hogy jó a kuplungom. nem akarok 3napig a szálláson pihenni,ha esetleg megint beszarik 10 perc után.. ráadásul ahogy nézem ott egy mm eső sem esett. szóval marad a kajakozás.
Ha nem te vagy a hunyó, hanem a haverom, aki még se szólt neked annak ellenére, amit mond, akkor sorry, ne vedd magadra
Valaki kamuzik...mert olyan nincs, hogy 2 hét alatt se ér ide MOról egy cucc, vagy nem is kérték, vagy fel se adták.
Ezt is oldhatom meg magamnak
viszont ha egy versenyen sokan eltévednek az a szarfos kiszallagozásrol szol...
ergo a helyi embernek van előnye nem kicsi...
tudom ez most neked új meg minden , de gondolj bele van ilyen...
más.. elöbb csörgött a telefon. Ecser Laci bátyánk felhivott hogy pont itt nyaral és becsatlakozna motorozni..
De azért köszi
mondjuk tegnap is mentem egy igen fasza éjszakába nyulot..bevállaltam nyers erdőt tök sötétben...mit mondjak ...érdekes..
Bár nem lesz olyan hosszú, mint amit Raaaayel beszéltünk, csak 3 nap
Nem írtatok sokat, megkíméltetek az olvasástól
hat napra?
hova?
a balcsÍra hat napra?
titokban?
a mocskok?
te mér nem mész?
én pl most voltam de csak ötnapra
szali kicsit bővebben mert a csiksuzstelók és a 6nap nem jön össze vagy csak nekem magyarázd el plííz mert a tööbbi biztos érti.