Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10esért oda adom az 5öt
4-5
hány db kellene?
meg mindig sok....
féláron
Ezek orok darabok,jo cucc.

csak dragan adod
de gyártják, van egy csomó ganz os cuccom mágneskapcsolók végállás kapcoslók és ezt a kapcsolót még tuti gyártják, mindennek utána néztem hogy legyen vmi fogalmam hogy mi mennyit ér és ezt lehet kapni még boltokba
Az a Ganzos jo nekem,sztem mar nem is gyartjak oket.
ja ok és mennyi kell? bolti ára 6000ft féláron adom őket ha kell megnézem a pontos típusát hogy utána tudj nézni
Sima 2 allasu kapcsolo kell nekem 3 fazishoz.Az a csillag delta valtos nem erdekel.
elmotorozgattunk ma kis lighteset, sajnos megint kaptam egy hátso defektet, új hátso gumi, új vastag belső...
csak kis gázt kell húznom
jó a szivató de se azzal se se hogy ne mindul,am ha kap beöntést és leállítom utána simán indul,am ha jó napja vna akkor szivató nélkül is indul...
dévid
indicsd el és nézd meg hogy egyáltalán műnköik- É a szivatója.. mert az hogy a motor téged szivat az még nem hidegindító rendszer
hogy ezt hogy d nézd meg?
hát úgy hogy mikor jár a motor..már nem hideg akkor alapjáraton szépen húzd ki a szivatót..ha változik az alapjárat akkor valami..ha nem is jól de dolgozik a hidegindítóban...
ha dolgozik akkor a fúvókát lehet növelni.. én a pl a 85 ből 100ast szoktam csinálni.. az nem kis növekmény elég lene e gy 90-95 is de a 100as az könnyen csinálható(1mm fúró)
nincs is gond a hideginditással semmikor még -10ben sem.

ha nem változik az alapjárat akkor a rendszer van eldugulva...
üdv,szerintetek mi lehet a baj ha hidegen nem indul a gép,vmiért nem kap benzint,mert ha fecskendezek benzint a hengerbe akkor indul,melegen is rugásra indul,csak néha hidegen csinálja ezt.
Karbit is kciseréltem másikra de akkor is csinálja...
A black sereg bekaphatja
nem szerencse kérdése volt az ,hogy 8 csekpontot kihagyott. símán balfasz volt és kész.

Berec úr. jöhet a péz oda és minél több annál jobb !
gondolj bele dévv
ha elhagyod a szalagokot..nem csak a csekkponton nem leszel felirva hanem fogalnmad sem lesz merre az arra..tehát ha elhagyom a szalgot..úgy keresem egyből visssza mint a fényt!az aids-szakában
csoda hogy vissza talált a haverod.
mert ott sibiu környékén már vannak medve lászók(ithon csak maci lacinak becézik öket)szóval ha lászló éhes...télen még a embert is bekostolja...csak a desszert gyanánt.
szóval ha valaki racéra megy az nem ártt ha követi a jelzést.. különben nem kell hogy racéra mennyen akkro mehet csak úgy világnak...mint mi mikor motorkázunk
Szali! Megérkezett a cumó ma köszönöm,erre a címre mehet vissza a zséé? Vagy hogy legyen?
az igen, hogy haza kell onnan jönni.

Itt már süt
Ha eltévednék román versenyen, örülnék, ha találok egy darab csekkpontot, ahonnan be lehet menni a célig
Tuti nem mennék vissza bepótolni az előző 8 at
Bár szalagoknak csak lennie kéne
Az egyik srác, aki motorozott velünk Románba, ügyes gyerek nagyon, ezek szerint nem volt szerencséje.
szali. nem tudom miről beszélsz...
ha nem akarsz meni a fekete erdőbe..nem menj...
van egy kacsás dal.. kis gacsa fürdik fekete TÓba..nem erdőbe..motorozik ...fekete tÓba.. és fűrdik..lehet előtte kaj ...illetve kenuzott is de most csak fürdik fekete tóba...
van még fekete
fekete sereg...ugy hivják ma orbániában hogy tech
van fekete lyuk...bazmegyében nem kevés..
van fekete péter...
és még sorolhatnám
Szép napos időt Mindenkinek
itt csak esik és esik....
voltunk otthon kemény 1 fél napot bibííí.nem tudta senki mert nem voltam kíváncsi nagyon senkire.a családi pótlékhoz kellett elintéznem egy papírkát és csak személyesen lehetett ez Magyarország