Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kik mennek végül? kúrvanagy a titokzatosság a téma körül. mintha legalábbis lopni mennének.
Ezért írtam hogy 22-esre jó 28,6-ra meg lehet jó lehet nem de akkor nem.
Jó reggelt Six Days telók lettek ezeke
meg az is ,hogy atom fos lesz mert pont a kúpos részhez esik a bilincs ,emiatt hót ganéul fog majd állni és meg sem lehet húzni rendesen. van 28.6 os hoz való kúpos belselyű bilincs a tisztánlátás meg a bizniszrontás véget. kókányoljunk ahogy szoktunk rovatunkat olvashattuk.
csak az számit a végében 14es vagy 12 a dugó.. az is kormányfüggő...van olyan 28,6os ami 12 belsővel van pl az enyém is.
a belső felfogóknál számit hogy vastag 28,6os vagy 22 es
Jó az utánvét de 22-es kormányon volt a cucc.Azt nemtudom hogy most a 28,6-os kormányra jó e vagy sem.De a felfogatásnál már vékonyabbak a 28,6-ok is.
Utánvét jó?mert akkor küldeném a nevem és a címem,ja és ami nagyon fontos,mekkora kormányra való a felfogatás?
a narancs fehérből ami 3 állású abból 2 van de van mellete az a nagy szürke azis 3 meg amin piros a kapcsoló az is 3 állású
ár lyú en éndzsel
Kb annyira.Ha kell akkor betájolom a kettő közé Amúgy hirdetnek rá műanyagot pirosat de valami 3500Ft asszem az nem ér annyit.Így a sima alu is többet ér mint a műanyag(szerintem).
Az a narancs meg feher ami 3 fazishoz van 2-2 db.
Mennyire gondoltál? 3-4000
ha a biztosito zégert teszed lejjebb akkor jön a tű feljebb és kap többet, kb az első 1/3-ad után számit,
udv!
Ha a karbibaan a tut lejjebb teszem akkor fog tobb uzemanyagot kapni igaz?
Esetleg ha valakit érdekel Ufo alubetétes kézvédő kicsit hiányosan.Árat megbeszéljük.
Nono az XT 125 fórumba csak én írhatok
hiszi a piszi... lehet már nem is tud motorozni, és csak faliposzteren nézegeti az erdőt..
Előbb utóbb mindenki megfizet ez a szabály ....de vannak kivételek
Szerintem meg ezerrel szervezi a fórum talit!
Jelöli az utakat / több szintre/ illetve aki nem viszi a csaját,barátnőjét stb stb... akkor annak több variációs lehetőséget biztosít
Reméljük ilyen Zoozee
bizony ....

megyek is orvoshoz ... lejárós a jogsim

lehet tali ...szeretnék én is... majd jövök ... ha beértek esztergomba szóljatok ...ott leszek...
neked is...
beszélgettünk egy joféle forumtalirol ott nálatok, 2 napos sütögetős ott alvos, egymás barátnőjével, feleségével barátkozos... dehát ugy eltüntél mint szürke a ködbe, állitolag már csak az xt 125 forumba irogatsz öregesen...rövidebb utakat se tudod már... hiába na ... a kor...
Jó reggeltet mindenkinek
szewasztok

áááá..én beírok mielőtt belelvasok... tudod én még ilyen régebbi kiadású fiú vagyok...amúgy reggel akartam még írni csak visszaájultam és most riadtam....ma áramszünnap van a melóba....amúgy halálra dolgozom magam mostanában mert szabi előtt vagyunk és van pár ezer dolog amit meg kellett csinálnunk....szóval nagy volt a hajtás most 2 hónapja négyet tuti dolgoztam...úgyhogy megvan az idei tavaszi pihenőm....

mostmár motorozni is fogok maszek alapon....itt amúgy kibaszott melegek voltak és ha 5 perc szünetem is volt beugrottam a medencébe ......melóba kell motoroznom úgyhogy az se annyira hiányzott...de azért 1-2 szer mentem itthon is....ennyi kábé...tegnapelőtt születtek délután kiscicáink aminek társtulajdonosa vagyok....7 stück.....

mizu veletek ..remélem jól vagytok...
nini titok olvaso zééé...