meg az is ,hogy atom fos lesz mert pont a kúpos részhez esik a bilincs ,emiatt hót ganéul fog majd állni és meg sem lehet húzni rendesen. van 28.6 os hoz való kúpos belselyű bilincs a tisztánlátás meg a bizniszrontás véget. kókányoljunk ahogy szoktunk rovatunkat olvashattuk.
csak az számit a végében 14es vagy 12 a dugó.. az is kormányfüggő...van olyan 28,6os ami 12 belsővel van pl az enyém is.
a belső felfogóknál számit hogy vastag 28,6os vagy 22 es
Kb annyira.Ha kell akkor betájolom a kettő közé Amúgy hirdetnek rá műanyagot pirosat de valami 3500Ft asszem az nem ér annyit.Így a sima alu is többet ér mint a műanyag(szerintem).
Szerintem meg ezerrel szervezi a fórum talit!
Jelöli az utakat / több szintre/ illetve aki nem viszi a csaját,barátnőjét stb stb... akkor annak több variációs lehetőséget biztosít
Reméljük ilyen Zoozee
beszélgettünk egy joféle forumtalirol ott nálatok, 2 napos sütögetős ott alvos, egymás barátnőjével, feleségével barátkozos... dehát ugy eltüntél mint szürke a ködbe, állitolag már csak az xt 125 forumba irogatsz öregesen...rövidebb utakat se tudod már... hiába na ... a kor...
áááá..én beírok mielőtt belelvasok... tudod én még ilyen régebbi kiadású fiú vagyok...amúgy reggel akartam még írni csak visszaájultam és most riadtam....ma áramszünnap van a melóba....amúgy halálra dolgozom magam mostanában mert szabi előtt vagyunk és van pár ezer dolog amit meg kellett csinálnunk....szóval nagy volt a hajtás most 2 hónapja négyet tuti dolgoztam...úgyhogy megvan az idei tavaszi pihenőm....
mostmár motorozni is fogok maszek alapon....itt amúgy kibaszott melegek voltak és ha 5 perc szünetem is volt beugrottam a medencébe ......melóba kell motoroznom úgyhogy az se annyira hiányzott...de azért 1-2 szer mentem itthon is....ennyi kábé...tegnapelőtt születtek délután kiscicáink aminek társtulajdonosa vagyok....7 stück.....
a belső felfogóknál számit hogy vastag 28,6os vagy 22 es
Ha a karbibaan a tut lejjebb teszem akkor fog tobb uzemanyagot kapni igaz?
Jelöli az utakat / több szintre/ illetve aki nem viszi a csaját,barátnőjét stb stb... akkor annak több variációs lehetőséget biztosít
Reméljük ilyen Zoozee
megyek is orvoshoz ... lejárós a jogsim
lehet tali ...szeretnék én is... majd jövök ... ha beértek esztergomba szóljatok ...ott leszek...
áááá..én beírok mielőtt belelvasok... tudod én még ilyen régebbi kiadású fiú vagyok...amúgy reggel akartam még írni csak visszaájultam és most riadtam....ma áramszünnap van a melóba....amúgy halálra dolgozom magam mostanában mert szabi előtt vagyunk és van pár ezer dolog amit meg kellett csinálnunk....szóval nagy volt a hajtás most 2 hónapja négyet tuti dolgoztam...úgyhogy megvan az idei tavaszi pihenőm....
mostmár motorozni is fogok maszek alapon....itt amúgy kibaszott melegek voltak és ha 5 perc szünetem is volt beugrottam a medencébe ......melóba kell motoroznom úgyhogy az se annyira hiányzott...de azért 1-2 szer mentem itthon is....ennyi kábé...tegnapelőtt születtek délután kiscicáink aminek társtulajdonosa vagyok....7 stück.....
mizu veletek ..remélem jól vagytok...