szevasztok,sztetek mi lehet a hiba h ha nem szívja fel az üzemanyagot,csak néha csinálja hidegen,hengerbe nyomatok benzint beindul,utána végig rugásra indul. Volt olyan is h megpróbáltam beindítani de rossz volt majd másnap beindult.
2. feladat, a fellépő impossible mert előtte méteres tavacska
A képen nem látszik, de a falra kell felfutni balra, s ott óvatosba el egy fa mellett, hogy ne ess be a tóba.
Ezt megoldottam, mert nincs más út
Első meglepetés á mondom nem mély átmegyek rajta, de csak az elejét néztem, utána meg "beszakadt" az első kerék és eltűnt. Búvár RMX, blokknak megvolt a hűtés mindjárt, kb ülés aljáig ért a víz, szembe meg derékszög, nem bírtam kimenni, szóval maradt a kézi erő
Ez volt a vége, amire írtam, hogy szerintem tempóban a bal oldalán, utána szembe neki a kőrakásnak , de ki akarja fürdetni a motort...az a pocsolya előtte méter mély simán megvan. Szóval inkább kihagytam
Mai nap tanulsága, az ilyen wellnesz völgyekben, ahol nincs kijárat csak a végén, előbb menj rajta végig gyalog, hogy egyáltalán járható-e...úgy megszoptam, pont félúton olyan szakadás meg előtte méteres víz, amit csak tempóból megugorva falon oldalazva lehet megoldani, hát nem vállaltam be, de vissza se akartam menni az elejébe...egyik ponton kimásztam oldalt a sziklákon, majd felrakom a videót
Csak 500m-t tudtam menni fel rajta végül, de 3 pont az úton igazán feladta a leckét kis is végzett ennyi távolság ok volt benne úttisztítás is, de a legjobban a böglyöket rühelltem.
Végül úgy kivoltam, hogy ruhástól bele az egyik kis tavacskába útközben
meG-cora egy okosok vagytok.
a ventillátorról van egy tőrténetem.
haver kaktáros volt a seregben és ötventillátor hiányzott a raktárból nem is tudták mi az a tillátor igazán de keresték mert jó katona olvas és kerese..de nem lett meg... helyette meg találtak pluszban 5 ventillátort.
aztán végül is másnapra megokosodtak
hú megkora itt mindenki az okosban egy kicsit nemvagyok észosztásban mindjá megtámad a sok nagyÓ kos
higgyétek el, sárban-patakban főttök puhára a vendégszeretetem alatt se miközben a zarándol-féle sütő hömérséklete(külső hőfok!) 15 foknál nem lesz nagyobbra állitva
de az a baj innen nem vállalkozik senki mert mint 6-lyúk vagytok .. csak szárnyalni szerettek az internet kék egén a szályalás péntekén
dév a hegyimatekok tudója vagy te is mostmár.. bár csak sÓ is a race előtt rályajött volna akkor az 50km re nem vállalja be a 7 liter benzinnel a kéktélylyel a DRÁGA túrát... hanem racer lett volna ő is..nem dns- kapott volna
figyu eljő a szeptember és újra bebaralngoljuk azt a bakonyi kamanbert.. csak legyen egy jó 4-5napos mocskos nagy eső
ott találkozunk fent inota ege alatt a 3as gerinchegyen
a zorrók paradicsomjában
szali.
szeretlek nyugi de ha behülyülsz ..kálypont is. nyugodj meg.
a új idomszett került a lovamra a hekkes racer papinak köszönhetően.. olyan szép lett mint a .blek sx 525
A képen nem látszik, de a falra kell felfutni balra, s ott óvatosba el egy fa mellett, hogy ne ess be a tóba.
Ezt megoldottam, mert nincs más út
Először sziklán fellépő, utána a keresztbe fán
vagy fel az oldalra lendületböl, és eloldalazni...
Akkor most már menjél motorozni!
Mai nap tanulsága, az ilyen wellnesz völgyekben, ahol nincs kijárat csak a végén, előbb menj rajta végig gyalog, hogy egyáltalán járható-e...úgy megszoptam, pont félúton olyan szakadás meg előtte méteres víz, amit csak tempóból megugorva falon oldalazva lehet megoldani, hát nem vállaltam be, de vissza se akartam menni az elejébe...egyik ponton kimásztam oldalt a sziklákon, majd felrakom a videót
Csak 500m-t tudtam menni fel rajta végül, de 3 pont az úton igazán feladta a leckét
Végül úgy kivoltam, hogy ruhástól bele az egyik kis tavacskába útközben
a ventillátorról van egy tőrténetem.
haver kaktáros volt a seregben és ötventillátor hiányzott a raktárból nem is tudták mi az a tillátor igazán de keresték mert jó katona olvas és kerese..de nem lett meg... helyette meg találtak pluszban 5 ventillátort.
aztán végül is másnapra megokosodtak
hú megkora itt mindenki az okosban egy kicsit nemvagyok észosztásban mindjá megtámad a sok nagyÓ kos
higgyétek el, sárban-patakban főttök puhára a vendégszeretetem alatt se miközben a zarándol-féle sütő hömérséklete(külső hőfok!) 15 foknál nem lesz nagyobbra állitva
de az a baj innen nem vállalkozik senki mert mint 6-lyúk vagytok
dév a hegyimatekok tudója vagy te is mostmár.. bár csak sÓ is a race előtt rályajött volna akkor az 50km re nem vállalja be a 7 liter benzinnel a kéktélylyel a DRÁGA túrát...
figyu eljő a szeptember és újra bebaralngoljuk azt a bakonyi kamanbert.. csak legyen egy jó 4-5napos mocskos nagy eső
ott találkozunk fent inota ege alatt a 3as gerinchegyen
a zorrók paradicsomjában
szali.
szeretlek nyugi de ha behülyülsz ..kálypont is.
a új idomszett került a lovamra a hekkes racer papinak köszönhetően.. olyan szép lett mint a .blek sx 525
“A gyöngéden megszoptatott csecsemőnek és lelkesen leszopott férfinek csodálatos a világ összes fogyatékosságával együtt.”
ennyi..
ismertető jegyek...: napszeműveg, strandmatrac, vizipuska..