Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egys egynapos hárd... délelőtt 3 óra délutánra nyomforditás megint 3 óra....vagy hasonló...
a két napos már bonyolultabb mert a szállást ..meg mindent..de úgy is lehet.
persz most nekiálni leszervezni a tóbikat és valamikor októbr ek örül meg..megcsináljuk..nem kell reklám csak mindenki szóla a hevernek..egy 30-50 indulóval már rece neve is lehetne..jövőre meg beharangozódik hogy jó volt akkor többen jönnének..mondjuk 31-51en..hahaha
na lyaúreggelt.
na erről beszéltem...1 perc alatt sokat lehet endúrózni..dde aki nagyon küzdött annak is 5 perc.
azért mondom egy 20perces 80%erdei 20%látható hegyi bányában a prolog az már dönthet pontosabban.
nem véletlen.. a endurópanorámán 300induló van!az összes többin jó ha 60-70 induló van..
ez nem azt jelenti hogy a többi nem jó csak azt hogy emez... sok idiótát be tud szopatni? ja ja.

amúgy kitaláltam valamit szali..
hát ha ezeknek az kell hogy racerkodjanak.. it nálunk is tudunk szervezni olyan kis bográcsversenyt..kihozzuk a sok tóbit... kijelölünk nekik egy gigamega jó pályanyomvonalat..nem kell vadra gondolni... full egy órás küzdős..összekötőket nem is rakok bele.. mint ahogy szoktunk menni..nem olyan mint a racékon hogy 100kmből 10küzdős meg 90km utazós.. csak a 10 küzdős hely ..minimális távokkal összekötöm öket... 15szervező meg is tudja csinálni....
3 órás ment(3kör a legjobbaknak).. ki hány kört tud menni.. persze lesz akinek ez hosszabb lesz és azt a 3 kört azt 6 óra alatt csinálja meg...leszakik 2 kört tud csak mert lejár a 3 óra neki.de lehet hogy lesz aki az egy kört fejezi be 5 óra alatt.
de lehet úgy is hogy meghatároozzuk a 3 kört és akkor a táv mindenkinek ugyan az ...ez már opcionálissan megbeszéljük a szervezőkel...
a nevezes az a magyar kétórás futamok óra díja alapján 7500 ft per óra tehát az eélmezőnynek 21ezer..a többi meg amennyit kitölt...hahahahahahah.
persze ez vicc volt nem aza a cél hogy óránként 7500ért pocokfuttassam őket egy krosszpályán meg egy 5 t perces gagyimami nyomvonalon..
nem lenne épitett semmi...minden ahogy odabaszta a hegy.. igy is lesznek dúrva helyek... tibipatak3 féle kilyáróval...duplasziklás pró felette az expert.. és mivel nincs több nyom.. majd a csikeneknek keresek valami könnyebbet.

na mit szólsz.. innem a seggedi tÍm elég is enne a szervezéshez...mondjuk a nevezés az lenne 300-400 lely..mert csak románba versenyeznek
a tibikör és környéke a feljárók völgyében úgy körbe tudják majd hugyozni magukat mint atom..persze ha jönne előte egy jó kis áztatós esős hét...az lenne csak az igazi segitség
a fejemben most kijelölt nyomvonalon biztos lenne a szopás és az akkor azt jelenti A természetes szopás pici pézé garantált.
és képzeld a végén még odajönnének.. hély ti a seggediek milyne kafi racét csináltatok
Dew .. ez bizony igy van.. a legjobb hard endurosok fejben nagyon jok,
egészen más a látásmoduk, és folyamatosan lendületböl mennek, nincs tökölés... tized másodperc alatt meglátják a legjobb nyomot...
Ugrott a jó kis 3220 as telcsim, PUK kód, maj PIN kód és kódhiba
Bár holnapra lehet kipiheni , 3 órája még a gombok se működtek, sok volt neki a hűtés

Aki telón keresne, ne tegye, nincs.
ja meg a teleszkópok is a barátaim
Ez amin itt kínlódtam annak aki tud motorozni lendületből hopp, pikk-pak átfordít és hopp már fent is van.

Fejben dől el sok dolog, amíg be voltam szarva, hogy hanyatt esek a szikláról, nem tudtam felrakni az elejét, hogy ne csússzon vissza, amikor már leszartam, akkor sikerült, érdekes akkor megjött a technika is hozzá, sokat kell még fejlődni, főleg ott, ahol keréken van a motor, nem igazán érzem
beszarok beelőztél 1 percel...
Itt meg a videó beszarás, gyorsan összedobták a hivatalos vidit
http://youtu.be/s3Mn53AR_n0
ügyi vagy Dew, de az elején jobban használd a lendületet , ne feledd az a barátod...
HECS 2012 eredmények Day 1

Gyerünk Robi hajrá! Első versenyén 11. a prologon
http://www.hecs.ro/rezultate_2...

Ez meg az expert.
http://www.hecs.ro/rezultate_2...
http://www.sportmotor.hu/motor...

Az öreg , itt van a minta lehet 85 évesen is boldogan vígadni csak legyen szenvedély
Mondjuk abból nézve, amit vesz zsé is lehet
Viktor .. pedig már néha kezdtél olvashatoan irni....
Laci a hűtővédő rácsot fogasd be oldhato gyorskötözővel, akkor sose hagyod el...
amúgy jól benalatma a tegnapi esőt.. itt nálunk fasza kis tócsák is voltak.. 10km rel arrébb meg ..semmi..nég a homokút eteteén sem simitotta el a keréknyomokat
figyu..a bazmegyei kissé odaégett barátaimat ne baxtasd... illetve csak is turizsta részek lehetnek a fórrumtaliban..különben megint a silyókoki mólón lesz a következő tali..hétfőn délben...
de faszát motoroztam, és ez a pohár hideg száraz vörös bor is első osztályu...
akkor én nem megyek ha réti nigger turázos találkozo lesz
déw. az a szitu ez nagyon jó hely..ha odaengedsz minket ..illetve vezetőleg hatolol 2 napra akkor szivesörömest szervezhetünk oda fóRUMos talit.. persze csak lágyfos részeken mennénk ,főleg turista részeken..ahol egy dl 650 suzuki is elemegy könnyen..nem szeretnék megizzadni.(mer valójában én a dl 650emet szeretem esiksz 5huszon 5nek irogatni..mikor azt mondom kimék pályára akkor az az M5ös autópálya makó-kkkfélegyháza között 110-120as max tempóval )
A abszolút az az összes kategóriában indulót jelenti Tehát mindenkit
gyík.
ez nem volt szép.
vagy szerinted csak rommánilyában vannak igazi racék
szerintem ezek igen is kemény racék..40 fokban meg mennyen motorozni aki kitalálta..illetve a 15 rugó kissé sokalom a két órára..
én inkább kalyakolnék, de nincs kivel igy eladó a kajakom...600ezerért...kiba keméyn jó gép.. tartalék jobb kormánnyal vicktátor feliratal...balra nem fordul csak jobbra de abból tud 270fokot is 16 éves még az öreg kőbányai rita apukálya nyerrt vele annó a münkeni olimpilyán 1938ban..lebuktam akkor nem is lehet olyan filyatal ez akkor minyimum 74 éves ...
de végül is meggondoltam magam és én is kimentem a kis pályára.. de csak 6 tól fél nyolcig mert én nem vok racer én ráérek kellemes időben hajtani ...de puhapöcs vok..mert még ha a két 10 perces pihit nem számolom ez akkor is csak mázsvél óra...(a végén odabasztam valamekik pattintónál nagyon a hátulját és kapott egy defektet a 0,4 bár os szétkopott kendagumi...pályára legalább 0,6 kéne)...rakhatom fel holnap az újat
amúgy te is indultál..az 510el ?(van itt egy havernak sm 510 én alakitottam át neki endóróvá...végül is az első féket leszámitva..lyaú lett ..csak endúróba a 310es fék kissé haragos

csikusz mályszterusz.
figyu. én annyira durván mék... ha lemaradok magamtól még magam sem várom be
és sosem kell hátranézzek mert mindég a sereghajtó vok..ezt untm meg és ezért kezdtem kijárogatni egyedül..de már azt is unom ..ugyhogy hajtom a sereget ..de 38 fokban

Bár ez már nem meglepetés

Ez az abszolult hely hogy jön ki?
Veszik az összes kategória motoros idejét és a szerint?
Ez mán fanatizmusos motor és önkínzás