Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de pl ez a túlmisztifikált bánya ..ez semi sem volt...kb kétszer 5mp oszt már el is felejtettem...itt hányan elvéreztek,de mi volt a feldat vagy csak nekünk nem mondták el hogy hol a nehéz ezért mi ezt nem is tudtuk küzdősre csinálni
a 17 fokra irigy vagyok.az esőre meg még jobban....
manka eteti a 6tyúkokat. ha ezt csikusz maszterusz meglátja egyből legyantázza....tolltalanitja és már megy is a pénteki levesbe
mér nem veszitek meg szalitól.. 2000öccá... az nem is sok az aunernél meg minimum 1700..a főfúvókákat meg 800ért hozzák...
szerintem 2500az baráti pluszz posta tehát 4500.
a boltban meg ott van nálunk is 1700ben..
ugyhogy úvével rendelni jó de legalább egy huszas legyen akkor már van értelme.

ez a legutóbbi videó ez a legjobb ami az idei déváról volt...
Dew talán az extrém körülmények és a 35fok párás levegő teheti!? Én holnap leadom a rendelést a fúvókára szerintem,és akkor hétvége teszt
akartunk menni de kb 17 fok van kint,megvolt a nagy zuhé is mára....úgyhogy motorozás is elmaradt
helyette Luxemburgban voltunk,tankolni meg hattyúkat etetni.minnyá keresek képet
Hát...ahol úgy dönt sok rider, hogy leszáll, az tuti meredek
Holnap meló után kimegyek a féktárcsa hajtó katlanba és meglesem ott is, bár előtte Hasi vitt még ezer felé, amire már nem is emlékszem.

Csak ne lenne ilyen dög meleg bár nem tudom mitől vagyok ennyire kikészülve, az elmúlt 3 motorozás után hazajöttem, lefürödtem és bedőltem az ágyba
na itt egy újabb délywai szösszenet.. itt rajta van a meredek lefelé.. itt valahogy nem jön vissza az a szakadékos filing amit fönt láttam.
http://youtu.be/w-saSttMD_c
Az legjobb hogy még újban sem találok sehol!Esetleg ötlet,hogy hol tudom megnézni?!Mert így nem lennék annyira nyugodt bár alapból nem szoktam az lenni
Mesélj te is, milyen volt a hajtás!
Sziasztok!
Csütörtök óta nem vagyok és ismét iszonyat menyiséget összeírtatok
Ha nincs rajta könnyebben sérül a cella, abban a mederben érdemes még megnézni, ahol féktárcsát hajtottam, ott te is feküdtél párszol, lehet már ott, de az is lehet ott csak kilazult és később rázódott le

Jó párszor már mentem én is arra, ahol az enyémet elhagytam, még se lett meg
Ez aztán domb, ahol a 4T így le van csutkázva és kacsázik
Dew!
Nagyon őszinte leszek,fogalmam nincs!Nem tudom merre eshetett ki,de kézzel sem volt egyszerű kiszedni!Valahonnan majd szerzek hozzá! Ha meg nem lesz majd megyünk úgy!
Látom csak te csücsülsz itt a gép előtt, ti nem vagytok a strandon?
Ott messzi van?
Látod, itthon milyen jó volt, lesétáltál a balcsi partra és megvolt a strand
Ricsi, jól látom, balról a második 20:00 nál sorakozik rajtra Robi?
A sorát leverte mondták is a nevét, hogy nyert

A GOGA is indult, na azért volt ismerős a szőke motoros csajszi
HECS 2012 day 2
Itt a vidi ismét, ez a sebesség amivel csinálják
http://www.youtube.com/watch?v...

Kemény lehetett, a profik is zorróztak rendesen hát igen ez románia, itt a Mátra lábán ilyen feljáró nem nagyon van, ahol zorró kelljen, feljebb tuti akadna, bár ma láttam olyan dombot, hogy lenézni se mertem
A kisgyerek a triállal hogy nyomta, 11 éves, beszarás

Eredmény még nincs kíváncsi vagyok

Itt meg a teljes prolog, majd meg keresem Robit
http://www.youtube.com/watch?v...
Hol? Mire gondolsz?
Ja, nem volt téves az infó amit adtál, csak kicsit hiányos
Ha feljebb mész bele, onnan végig lehet menni kőig kb. egy 100m lehet, ott van előtte ez a zorba kijárat. A kettő között viszont folyamatában járhatatlan megnéztem gyalog, vagy méteres víz, vagy teherautó méretű szikla, stb.
Mondjuk jó lesz ez így nekünk 2 részletbe is, hogy kimarad az 1/3-a,
szerintem egynapi program rámegy végigküzdésre, utána haza alvás ha kiismered akkor szerintem már járható gyorsba , lényegében csak 3 feladat van az első szakaszon, a második szakaszon meg csak ez a kijáró ami érdekes.
Van alternatív kijárat, az "experteseknek" mondjuk az is nyami, egyedül ezt se kíséreltem meg de ez szerintem teljesíthető
Oldalazva felfutni a sziklára a másik oldalról, csak a teteje ennek is szikla, de azon már fellép szerintem
Ez a Jarvis fellépője, amit a múltkor írtam, hogy biztos tetszene neki, nem tudom hogy oldaná meg, nekem még elméletben sincs megoldásom rá egyenlőre valószínű a durr neki és vagy összejön vagy nem bár nekifutó sincs ahogy látszik a föntről lefelé képen.

Fentre kéne kijutni szembe a fák fölé
max. a sajátjában matatott
Hány jó seggű csaj bugyijában kötött ki a kezed egész véletlenül?