Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Versenyszervezés HUNban, csak meg kell nézni a bicósokat, micsoda fincsi pályák vannak országszerte és szinte minden hétvégén van verseny, az is erdőbe megy, azt lehet, endúrót miért nem?

RGO. tuti sántít itt a MAMS is, de mivel nagy lehet a szembe szél valahol megértem őket, hogy nem mennek vele szembe. itt marad a titokhajtás, vagy a mezei EC, aki extrém endúrózni akar versenyen, meg kimehet Romcsiba, ott van bőven most már verseny
Lacika, nem találtam meg a hűtővédődet , pedig gyök 2 vel motoroztam jó sokat. A lefolyóban tuti nincs, ott gyalog végigtúrtam az avart, fent a mély harasztba nem láttam, bár azt nem túrtam meg, utána meg végiggurultam az úton egészen addig, ahol érzékelted, hogy nincs meg, de semmi.
Lehetséges, hogy korábbi útszakaszon hagytad el, csak nem tűnt fel?
A probléma, hogy nem tudom merre jártunk aznap előtte
A katlanban, ahol elhajlott a tárcsám, ott még tuti megvolt?
Jó estét!
fuuu mennyi ember van a strandon.. gyakorlatilag egymás bugyijába ért a kezünk...
mér nem ott csinálunk fhórumtalit?
elnézést a elytelenirári hibáért correctionolok:filyatal.

ti ronissal ezek szerint ismeritek egymást meg sÓ-t ...akkor ismeritek fatert, sztiv martint meg a múltkori vendéglátónkat is nagykutyát...
hát a fórumban ez a bakonyi-kamanbersajtos bagázs túl-nyomott többségben van
gyík.
kedves ez a zaribácsi de eghsztrém endúró szinten ez a 37 év ez még filytal kicsi-csira megszólítással van
na mentem kenuzni..,meg leganyézni a verdát...meg úly gumit tenni hátra...
jól mondos.. beszélni kell az aradi gabeszszal.
ö ott úgy lehet tudna okosat.

a nyomvonalat kijelölni azért mi szeretnénk... csak hogy érezzék a hazaszeretetet.meg anyám is csukoljon rendessen azoktól az expertektől akik a bében is simán küzdenének..mégis egszpertben mennek..pont forditva vannak kötve mint a mi szegedieink. Mert ezek meg szeretik ha küzdés helyett elgurulgatnak(pedig pont úgy mennek mint én vagy gabesz)tehát bőven képesek lenének rá....
emezek meg nem képesek..de kitesznek magukért feladni nem akarják...a kitartással meg azért az meg kevés ahhoz hogy némely szopó helyen feljussanak..vannak ott olyan helyek ahol technika nélkül a büdösrohatéletbe sem jutnak fel.

az biztos.. első kétnaposunk bálintal az tapolcán és körnékén volt...azok kibaszott jó helyek...ottónak ott volt az aranyköpése is...mikor szakadó esőben jöttünk haza..az jó hajtás volt...akkor jött rá bálint hogy a nagytank crfxyWz450nel a sok szegedi 2t ellen nem veheti fel a harcot azután a hajtás után váltotta be a 4t honda-tankot egy gasgas endúró-cross(ec) 300asra..és a szerelem azzóta is tart.
olyan mint a tenalédi vagy a bőrgomba..vagy a kinder soklet vagy a lelki szegénység...
hosszan tartó és maradandó élmény-érzés
De hiszen volt szervezet,mert verga zrt csak igy volt hajlandó asztalhoz ülni,aztán milet belőle ,semmi Én így hallottam,de hogy őszinte legyek szart se tudok az egészröl,na mek f1 nézni,de nem ám ebböl is vita lesz hogy milyen szar lett
na most pedig elmegyek a strandra áztatni a valagamat..
részben igazad van, de mégsem...

bizony én látom ebben a szervezők bűnösségét is, nevesitsük nyugodtan Saso és csapata tizen éveken keresztül csak a kissebb ellenállás felé menve, beérve azzal ami van...soha nem küzdve a zöldek stb ellen , csakis a több indulo több lové elvét érvényesitve...persze hogy egy idő után teljesen átvették a hatalmat a zöldek-vadász lobbi és kiszorult a sport az erdőböl a kukoricás szélére...

persze ha igazán öszinte akarok lenni, akkor el kell mondanom azt is hogy nem csak bennük látom a fő felelőst...
hanem bennünk endurosokban is...
merthogy soha nem tudtunk egységes szervezetté válni, még a motorosok sem... ahány enduros annyi felé huzott ez az igazság...inenntöl fogva nem kell csodálkozni ha az egész sportot jol seggbe kurták, és azon se kell csodálkozni ha pár kiskirály irányitotta, irányitja (sokszor rombolja) az egészet... ez van.... magunknak is köszönhetjük....

ez a véleményem az egészröl.
Tudom hogy te jól ismered a helyet,meg egy picit én is ,csak azt nem értik meg sokan(és ezt sérelmezem)hogy nem a szervezők büne hogy ide jutott ez a sport,és csak ilyen helyeket találnak
nekem mondod, azokon voltam jo páron...

volt hogy segitő rendezőként motoroztam verseny közben az álltalam rohadtul ismert nyomvonalon és ugy ment el melletem 1-es rajtszámal Werner Müller azt hittem állok...
hamar rájött az ember mennyire más dimenzioban motorozik egy profi...

abban az időben még volt ott pl 8-orás verseny... Tapolcán minden évben a 6 orások..
félre értesz.... aki ezeken indul, tegye szive joga, egy csomo jo ismerősöm, barátom van ezeken a versenyeken.. hajrá..

az hogy én nem mennék el soha ezekre, semmi pénzért az az ÉN magánvéleményem...
egyszerüen semmi kihivást nem látok egy rét versenyen körözni a full porban...de még egyszer mondom attol még nem szolom le aki ezeken megy

amiken szivesen részt vennék az IGAZI fasza régi endurok, fullos erdőkben , király falakkal, gyökeres feljárok, köves vizmosásokban, régen ezer ilyen verseny volt, sőt CSAK ilyenek voltak... pilisben, bakonyban, még anno Namoto Team rendezésében Tapolcán, és csomo más helyen......
na azok tényleg ENDUROK voltak...
Palota környékén olyan versenyeket lehetne szervezni(ha engednék a f... kalapok)hogy össze fosnák magukat sokan a gyönyörtöl,az egy igazi enduros paradicsom lehetne,de mivel fityiszt mutat mindenki marad a (kukoricás)
szerintem is jo a kemping és környéke... és ha már ott a sok kemping biztos hogy inkább 2 naposat kell rendezni...

ott a sok faház, möotel ,medence minden... aradi környékbeli motoros haverotokat kell ráizgatni fusson pár kört hivatalos helyeken... aztán már mhet is a dolog...
pár éve még sehol sem voltak a románok versenyek terén. kivéve a romaniacs pl... de most kurvára rápörögtek a témára! és igazából egyre nívósabb versenyeik vannak gyakorlatilag minden egyes hétvégén! azt gondolom feladják a limitet rendesen verseny helyszínekben stbstb... igazából csak arra céloztam ,hogy a hazai ec-k színvonala egyre lejjebb csúszik. ki a fasznak van kedve ott porolni tizenezrekért egy szaros réten meg 3 gumiakadályon? temészetesen minden elismerésem azoké akik kinlódnak még ezek után. de én inkább a haszonszerzésben látom őket motiváltnak mint abban ,hogy egy fasza szinvonalas versenyt öszehozzanak.

romániában is a haszon lehet az egyik fő motiváló mert elég jól kaszálnak egy ilyen bulin. de ott kapsz is érte valamit amit még endúrónak lehet nevezni. a kukoricás szélén körözgetés az szerintem kezd eltávolodni kissé a lényegtől. amúgy én pont leszarom. megyek inkább kajakozni most is .
Zari bácsi,nem jól értelmezted,én ezeket a versenyeket jónak találom nem a szervező hibája hogy ebbe k.rva országba nem engednek normális helyszineken versenyt rendezni,szali meg ronis viccelödöt ezen azért irtam hogy ez nem románia,igazuk van hogy lassan mindenhol rét versenyek vannak de legaláb vannak,és a lehetőségeikhez képest kitettek magukért a szervezők
amúgy jó ötlet lenne oda egy egynaposat szervezni. a közelmúltban volt is egy hasonló . kár ,hogy arra nem mentünk el végül ,pedig le lehetett volna csekkolni mi a szitu.
egyedül azt nem tudom ,hogy lehetne legálisan megcsinálni. biztosítással meg ilyenek. csak ne azzal kelljen már vergődni ,hogy épp ki zavar el. 50-60 indulót símán össze lehetne szedni csak azokból akik a tavasszal ottvoltak, egy része most is ott van a hecs-en. pár román is indulna vagy kitudja. 30 eurós nevezés lenen a reális . abban meg volna egy kaja a végén. ráadásul ez a helyszín van a legközelebb a határtól . még pestről vagy esetleg győrből sem nagy gond egy kb 10 órai kezdető rajtolás. 90-100 km es táv lenne az ideális egy tankoló pontal. semmi prolog . egyenként mért időkkel oszt kalap. kiszalagozott pályán mondjuk 10 csekpontal. indulási sorrend nevezés szerint.
ezt azért beszéld meg elötte az ottani vadász-erdész kommandoval hogy mit szolnak hozzá.. tudod akik a multkoriban oda mentek basztatni..
Viktor elolvastam ezt a szokásodhoz hű agyament eszmefuttatásodat...de valahogy nem tudom összerakni a képet mi a köze a prolognak az indulok számához...

RBR-en is épitett prolog van te okoska.. ráadásul a nevezés is 1500 eur + 200 eur gps kaucio,+ 350 eur service pakk..+ kitudja még minem... mégis sokan indulnak rajta...

ez simán reklám kérdése.. ha jobban nyomnák a HECS piárt több lenne az indulo..ennyi..
beleolvastam igy reggeli kávéhoz , a buzi parádés cikkbe, amivel minden évben teli csufkodják magukat a köcsögök... ...
és tanultam egy új szot...:
-queer (ők azok, akik nem kizárólagosan heteroszexuálisok)

most akkor ezt hogy a picsába kell érteni.? azt hittem az a biszexuális...

ha ez igy megy tovább meglátjátok kis idő és kötelező lesz..
beszart a vinyod...? eltörött a berugokarod..? kifordult a kisautod kereke..? elrontotta a hajadat a fodrász, újat kell csináltatnod..? Vegyél fel cofidis hitelt... nur. 300% thm...

jo reggelt..
hú de kitaláltam.. lehet csak 10en leszünk..a szevezők egymás nak odaadjuk a lóvét jót hajtunk és megveregetjük a vállunkat. hó bakker.. de jó volt és még oltsó is..meg a race is....