, pedig gyök 2 vel motoroztam jó sokat. A lefolyóban tuti nincs, ott gyalog végigtúrtam az avart, fent a mély harasztba nem láttam, bár azt nem túrtam meg, utána meg végiggurultam az úton egészen addig, ahol érzékelted, hogy nincs meg, de semmi.
...akkor ismeritek fatert, sztiv martint meg a múltkori vendéglátónkat is nagykutyát...
de eghsztrém endúró szinten ez a 37 év ez még filytal kicsi-csira megszólítással van
csak hogy érezzék a hazaszeretetet.meg anyám is csukoljon rendessen azoktól az expertektől akik a bében is simán küzdenének..mégis egszpertben mennek..pont forditva vannak kötve mint a mi szegedieink. Mert ezek meg szeretik ha küzdés helyett elgurulgatnak(pedig pont úgy mennek mint én vagy gabesz)tehát bőven képesek lenének rá....
azután a hajtás után váltotta be a 4t honda-tankot egy gasgas endúró-cross(ec) 300asra..és a szerelem azzóta is tart.
kinder soklet vagy a lelki szegénység...
Én így hallottam,de hogy őszinte legyek szart se tudok az egészröl,na mek f1 nézni,de nem ám ebböl is vita lesz hogy milyen szar lett
,csak azt nem értik meg sokan(és ezt sérelmezem)hogy nem a szervezők büne hogy ide jutott ez a sport,és csak ilyen helyeket találnak
aki ezeken indul, tegye szive joga, egy csomo jo ismerősöm, barátom van ezeken a versenyeken.. hajrá..
a f... kalapok)hogy össze fosnák magukat sokan a gyönyörtöl,az egy igazi enduros paradicsom lehetne,de mivel fityiszt mutat mindenki marad a (kukoricás)
és ha már ott a sok kemping biztos hogy inkább 2 naposat kell rendezni...
...
azt hittem az a biszexuális...
hó bakker.. de jó volt és még oltsó is..meg a race is....
RGO. tuti sántít itt a MAMS is, de mivel nagy lehet a szembe szél valahol megértem őket, hogy nem mennek vele szembe.