Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt még ígértem, itt kínlódok ez a megvágott anyag, valóságban volt vagy 15 perc, főleg azzal szoptam sokat, míg a sziklán át visszaforgattam a motort, de az első "fellépőn" is tapostam egy luftot és visszacsúsztam az elején Azért mentem helyből, mert hátrébb sok lendületevő kő, meg nem fogott rajta a gumi se nagyon

http://youtu.be/uqZAkNODJh8

Most hogy így nézem, a motort majdnem letoltam a sziklán bele a tavacskába
Ádám bátyó vitte a prímet Abszolútban meg 4. A következőre abszolútban is elsőnek kell lennie
Románia az más műfaj, az extrém, ez meg tempó,
engem pl tuti lekörözne ilyen EC pályán a fél mezőny, mert nem tudok/szeretek tempót menni. Az a pár gumiakadály segítene csak abban, hogy ne körözzön le az egész mezőny
Meg mire kiszedné a 6tyúk tollát
Én sem mernék vele menni ,mert nem szeretek várakozni,meg a sok hátranézéstől,hogy hun van má,elfáradna a nyakam
Szia!

980ért találtam fent,de am a gyári keihin ténylegesen annyiba kerül kb!
Azért írogat ide,mert lacibácsi nem ér rá!
Én nem merek menni veled sehova motorozni,mert te racser vagy,én meg csak turista (annak is elég gyenge).
http://www.sportmotor.hu/motor...

Igaz hogy nem románia,lehet csúfolodni velük,de azért 2 óra ebbe a melegbe minden elismerésem
nekem van egy db 38 as alapjáratim. levélbe el tom küldeni hétfön. arany árban vettem déván 2500 ért. jól átkurtak vele. nem tom menyi egy fuvoka amugy.
én citromos Gössert szeretem,meg a menta-lime-s Becks-et
a többi pancsolt izét nem
Dew!
Nekem van rá ötletem,holnap ha mész ki is tudod próbálni! Elviszed magaddal Sárit(ö a lovunk) hidd el minden rovar ott lesz körülötte! Ez első próba grátisz
Kérdés:
Bögyöly ellen mit érdemes használni motorozáskor?
Ha megállok engem szétzabálnak és elbasszák az egész nap élményét

Tudom egyén függő, van akire mennek, van akire nem, most azoktól kérdezem, akire igen, hogy ő mit tesz? Csapkodáson kívül, de soknak ez se használ olyan kurva kemény anyagból vannak
Van-e valami spré, vagy az is jó, ha lefújom és megdöglik, majd amikor megállok felhőt fújok magam köré bár gyanítom az ilyen cucc nekem se tenne jót

Köszi a tippeket!
Mivel fehér meg az eső is esett, szerintem meglelem
Hasznos dolog a videózás, most hogy néztem rádöbbentem mit baszok el, amikor nem sikerül
Mondjuk jobb lenne egy lépésbe átforgatni a motort, de nekem csak így kicsiket megy amikor pedig nem sikerül, azért van, mert üresre engedem a hátulját, vagy a gázt veszem el, vagy a kuplung sok és már esik is vissza az eleje vagy nem terhelem meg a seggét és csak kikapar.
Ezért a tanulságért érdemes volt felvenni, majd összedobom és falrakom ide, így videón nevetségesen lapos a hely, de ott élőben másnak látszott
Na ennyit a beszámolásról, remélem volt aki élvezte, ha mindenki kihagyja, nem gépelek ennyit
Volt fent valamelyik nap,kérdeztem tőle,de sajna nincs már neki jó formán semmi Ok ha bele akadsz jelezz
Semmi gond, így izgalmas volt

Remélem jó lesz a motorod
Végül is lehet menni hibás motorral is, csak agyrém
nekem a kuplung szarakodik, sokszor nem old szét, így féket is húzok, nem csak kuplungot, meg a gázt is húzkodni kell, különben lefúllad ilyenkor
A hűtővédő rácsod holnap meglesem, majd elmegyek kikapcsolódásként a múltkori részre, ahol leeshetett, de lehet Aszinak van olyan is, ami jó a tiedre, nekem is onnan van
Sorry a téves infoért,még nagyon az elején voltunk ott motorozni,még örültem hogy ülni tudtam a motoron Jövőhétre vissza térünk 38 alapjáratit kell szereznem ,plusz hűtővédő rácsot amit elhagytam!Ha ez meg van felőlem mehetünk
Jövőhét menet? Gondolom most nem voltatok, vagy volt gurulás?
Pisztoly medrét kéne végigjárni, az fajin 2,3 nyélgáz, nem ilyen zorba köves, de jöv hét szerintem ő is jönne általában 2 hetente szokott.

Már holnap nem, max kereket gyakorolni ki a mezőre, ma gyorsba feladtam, kurva meleg volt ott kint, inkább bementem megnézni ezt
Ez az, csak alulról felfelé, de téves infót adtál, ez nem járható a kőig felfelé se a felénél gatter volt, a kőig még lett volna 500m és ki tudja mik vannak még benne azon út alatt
Meleg miatt van, sőt előfordulhat, hogy ki is végzi.
Van benne egy védelmi kapcsoló, ha túl meleg, elvileg lekapcsol, ez lehet nálad is, de a hosszútávú lekapcsolás közeli meleg meg kivégzi a vinyót, egyik nekem is haldoklik, amin kevés a hűtés

Szóval ha fontos van a gépen, mentés, írd ki DVD re, mert a vinyónak lehet véglegesen annyi lesz

Tedd esetleg hűvösebbe, vagy kell még nem ventillátor.

Nekem ma a mobilom ázott el, addig hűtöttem magam, míg a gombok vizet kaptak és nem reagál semmire
Dew!

Ez az a meder amit múltkor együtt néztünk?
Karburátor úszóháztű( amin bejön a benya, felakad, nem nyit) és benzinszint csekk.
Esetleg az üzemanyag tartálynál kezd, hogy nem-e piszkos és nem jön rendesen a benya. Továbbmenve rosszabb esetben a membránod
Több tippem nincs de játszani kell vele, kevés az infó, figyelgesd még.
Na ez volt itt feladat Út közepén tó, amiben hűsöltem
Balra a sziklaperemen nem fér el a motor attól a két nagy kőtől, becsúszna a tóba, így marad a jobbra irány sziklamászás
Zorróztam mint a hülyegyerek, próbáltam nekimenni szembe, de felejtős patakmederből helyből
Visszafelé itt mentem ki a mederből, van egy kis hasadék fent a szikla tetején, ott pont átfér a motor, csak oda fel is kell jutni