Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bekaphassa kend! Valami más szart adott a gyógyszertárba a picsa,de ez meg ihatatlanul rossz! Egy darabot tudtam belőle meginni,többet nem! Annyi szart összevásároltam,hogy a múlt héten szerintem én tartottam el a gyógyszertárat! Az egy nap bakonyi levegő többet segített,mint az összes forróital egyben!

Itt egész éjjel esett,azon gondolkozom,hogy ha normális időben végzek a dolgaimmal,akkor karcolok egyet itt a ház körül.Csak olyan gyógyító kúra jelleggel!
ja azt el is felejtettem ,hogy van egy szakasz ahol félsávos útjavítás van és lámpa engedi a forgalmat. na azokon teljes sebességgel mentünk át a piroson lassítás nélkül el az álló autók mellett akik várták a zöldet.
zsír szólj hozzá ha itt leskelődsz .
jo reggelt... hogyé a koldrex tőzsdei árfekvése..? remélem szeded a gyogyszereidet amugy sosem mennek feljebb a Richter-Gedeon kötvényeim...
a franciák megerősített futóművel szállítják a magyar piacra az autókat.

pont a franciák...
atya-gatya... nekem ez a szociális Gabesz nincs meg aki még vissza is megy emberekért...

én még azt ismerem aki fent áll a tetőn , ujját beledugva a nadrág ővébe mint vala western hős és rezignált arcal mondja..: mivan gyertek már itt várok egy fél orája, mennyünk már motorozni,mit bénáztok enyit...

miközben az egész társaság ott fűrészel alatta pár méterrel egy függőleges falon...
ja! és azt nem tudom láttad e a tükörben az hazaúton ott,ahol az üveges oldalú befejezetlen ház van arad szélén,annál a kis kereszteződésnél ,ahol a nagy kamion le akarta lökni a fordulóban azt a kis zöld daevo ticot mert nem fért el. ott túródtunk utánatok... na jobbról az út széle be volt szakadva egy kb 60 cm átmérőjű egy méter mély akna volt . ez az állat nemm bírta kivárni hogy elférjünk és egy az egybe belehajtott az aknába . az autó olyan hangokat adott én ordítottam azt hittemfelborulunk és beszakadunk a kútba! ráadásul atáblát is elsodortuk! szóval ilyet még életemben nem láttam hogy valaki ennyire hülye .

meg se rezzent az arca .. úgy ment bele mintha harckocsit vezetne... azt hittem kiszakad a fútómű és letép mindent az aljáról. kiváncsi lennék mi lett az autóval mert biztos megsérült. azzal magyarázta ez a gyagyás ,hogy a franciák megerősített futóművel szállítják a magyar piacra az autókat. és ne aggódjak ezt simán kibírja.
Még feljebb kell menni a katlanon,ott van egy kijárat felfelé a tetejére ahonnan fényképeztem. Nem helyből kell menni,rá lehet fordulni kis lendülettel,ha nem baszod el a katlanba az utat.
csá.
azért mentem vissza mert mondtátok hogy nézzem meg és tényleg el volt már tűnve addigra. egyébként hazafelé a kocsiban azt mondta csendes francis ,hogy nagyon jó volt az egész és külön megjegyezte ,hogy egytől egyig jó fej volt mindenki és tetszett neki a brigád. reméljük nem "úgy" értette ....
Nem kell aludni!Minek?
kaptunk egy új tagot..
szali intézte...a fészbukszról.
csendes halkszavú.... kissé visszahúzódónak is mondhatnám..de nem az wÓt
a harmadik dombon amikor megent nem legutolsónak ért fel..megszólal.
te figyu...lehet cinkelni a másikat...hogy besértődik e egy kis ugatástÓl. ...bili egyből mondta persze lehet...na nem is kellett több...halkszavű csendes visszahúzódó gabeszpadavan egyből megtalálta kutyát..neki az első órában az élet több akadájt görditett a kerekei elé mint általában a többinek és a mi új tagunk ferensz hát ki is kezdte...
dehát kutya..mint régi zarándi motoros és hát ő sem egy halkszavő pintőke...jeleztew neki a cinekelések közben hogy ...Ó..lesz még itt a nap végire sirás rivás
igazándiból nem értem én zet mert cineklni kell másikat de a nap elején ..mikor még fingja sincs az embernek ki is hány kiló...hát azért ferensznek óvatosabban kellett volna ezt...
mert pont kutyát talájja meg . a kis csöndest..emert nem azért kutya a neve mert állandóan ugat..

na aztán jött az élet..és mint a fagyinál is..vissza tud nyalni.
kutya egyre életre kell...ferensz meg egyre több cinket kapott..
aztán a drályver..a vezető ugy intézte a dolgokat hogy azélet azért kellő kihivásokkal lepjen el mindenkit szóval...az ugatások szépen elhalkultak és nagy nagy szuszogások legynek belőle mindkét oldalon meg sok sok gőz a ventillátor nélküli megeröltetett kettő télykből.
a ferensz is azért okos ..mert gyagyást azért nem kezdte ki...mert azért tudta ki kinek a sújcsoportja..de azért próbálkozott nála is..de csak óvatossan
gyagyás meg ovatos volt vele..mivel egy kocsiban eveztek...sőt még figyelmes is...ez mindenkinek szembe is tűnt...a kispolákos patakban ..mikor mindenki ott volt már a sziklák tövében kivéve csendes ferit ő adig lentebb kereste a kihivásokat szóval szali..életében először ..visszament megnézni merre is az ő kis padavannnya...
ezt mindenik ..rajtam kivül erőssen meg is jegyezte..ez azért nem semmi..gabesz aggódik valakiért...itt több van a dologban mint holmi beülök a kocsidban utazunk együtt hogy nem mennyek egyedül dológtól..nekem eze eddig fel sem tünt de most hogy mondják..tényleg...
lehet gabesz költözik pöstibe
lyaÚ reggelt.
bocsi dév...még anyi időm sem volt hogy jakszi videlyóliból csmegézzek..nem hogy egy fél órás beszámolót rittyentsjek ide neked
és mint látod a reggeli négy 50es kelés sem segit azon hogy hamarabb dolgozni mehesek..
gyereket viini kell az oviab...hatrahatóra 8kor megmár úton kell hogy legyek mert az a 15km azt azért le kell tekerni hogy beérjek...a mókába...wágod?
ne szarj irok én..csak most nehezen találok szavakat mint józsef atillának a lándzsás utifű keresése közbe ...a sinek közöt....pedig ő akkorra már sinen volt
jaj nézd már ..egy ilyen utifű de rég szerettem volna már egy ilyet....de milyen hangosan sipol miközbe kihúzom a fŐdből...-és a lászt gondolata mikor felnézett...hoppá, ez fájni fog...
jól mennek a srácok, PetőÁdi meg jógyors
hajrÁ!
feketeerdőn voltatok?mert az nincs is messze... de akkro lehet oda is menni?mert ismerősök is most oda mentek ki,nem volt incidens...
Jó a helyek, vidik
Látom, néha te viszed a kollega motorját is

Te egyre durvábban nyomod régen még ilyen sima feljárók voltak, most már köves meder, meg keresztbe kasul fás hegyek
Nem látok nyomot, merre onnan a kijárat?
Onnan helyből kell/akar kijönni ezen a hegyen, ahol ti fent vagytok?
Tisztára mint a Mátra kicsit feljebb
Szerintem jól mentek
Csak ennyi beszámoló már tőled is?
hály.
na kint vótunk megint.. zsir ferensz is jött pöstibŐŐl
a kétték ügyessen végigcsinálták a napott...igaz párszor felrottyantották öket .
de végül is mindenhol feljutottak...
könnyen ugatok mert a 4t vel könnyebb menni..meg a 19colos kroccgumival...de hát ez van...enúróval endúrózni kell extrémezni meg egy jó krocc sx 525 kell
most írták hogy szétment a T.Laci kuplungja......
Őket kérdezd meg miért nem akarnak menni
én is pont ezt elemeztem egy haverral telefonon....
mondjuk a Grill nagyon jó rájder de elég kemény fejű .....
Minden baba ,nagyon kemény