Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielőtt a gödörbe belököm a motort azelőtt nem volt bekapcsolva a kamera de befele meg 2x átfordítottam a fejen mert nem volt mar erőm felemelni.Szili ott a bálnát bevezette,mondtam neki nem kis telyesitmeny olyan helyen ahol meg állni is nehéz..
szali..holnapra itt a hűtő..a gorennyevelennye..
azt mondta demzsóti.. hogy most már vigyázzak mert olyan lesz a hűtése hogy a fagyasztóból a húst sem fogja kioldani..nem hogy fölforrjon valaha is
akkor bálint mag a milfek milfje ..vagy elfje
milf mit jelent... vát iz det mín
hály.
lyakszi..na ezek naggyonkafik.. főleg az utolsók a lefeléről...állati jó hogy lementetek...
a vidi nem ad vissza a meredekségeket rendessen de azért látszik hogy miért vagytok Óvatossak
a legutolsónál mielőtt lelököd a motort abszolút azt a 2m mély gödröt nem is látni.....de ovatosba megoldottad.. nem jukadt ki semmi
Mi van ecsém,csak jó a repszóóóóóóóóóól? Sose hisztek nekem
Ez az extrém nem az enduró!
http://elitswinger.hu/ baszod
elkerültek ide -oda külhonba
kellet a lé azt elpotyáltam őket fél árba
majd jővöre beújitok valami 012 es modellt:-)BB vesz nekem árulja a testét a MILF eknek mit gondoltatok miért edz napi 2órát a hegyoldalba extrembe mit gondoltatok a sportért?hahaha jó vicc lófaszt ezzel tartja a kondit hogy meg tudja bubucálni a vad MILF eket jó pénzért!
egykerék prolyekt...
a múltkor magyaráztam nagy errnek..ő dolgozik rajtade ezt a láblógatást nem csinálta.. aztán azt mondta kipróbálja..
neik az hogy egy kétmnyomos úton megfordita a motort egykeréken az megy szépen... meg az egykeréken átrakás is.. szerintemezzel a lódgatással.. kb fél óra múlva már menni fog a lassú..fékes egykerék is!
nem nagyon mozgat ez a prolyekt onnatól hogy egyből ment a láblógatós...
inkább az szokott mozgatni hogy zorrós prolyektokat keressek..tegnap volt is de a végére csak teligázzal oldottam sokszor..amig a többiek zorróztak jobbról balra...balról balra meg jopbra...
nekiáltam a hegynek és az öt huszon ötnek mondom ..csináld..és már fent is voltam
de azért a szuperfeljáróba az újba..ott azért a végét elzorróztuk szalival..de az meg onna máshogy nem ment.. de majd ha kicsit kijárjuk akkor magasabbra jutunk..egyből a tsútsig
S hova lettek? KTM-es képeket szoktál felrakni.
Lassú egy kerék projekt nálad holt tart?
Nálam áll már egy ideje, be kéne rúgni újra, mert így nuku fejlődés
szóval a frenszisz kérése nehezen tlejesithető mert vagy kibújó duma hogy enek azért nem mert életveszélyes vagy meg túl könnyű
de frenszin nagyon nagy ffába próbálta vágni a fejszét..egy igazi tuskógyökérbe..de a seggedi tuskógyökér gondolkodott...csak elfárasztja a csendes ferit valahogy ahol nem tud kihátrálni semmilyne dumával...patakozzunk
na az bejött... akkor ment vissza szali túltengett segitőkészséggel..vagy csak aggódott hogy majd hogy jut haza ha a sofőr.lye kiszárad egy patakban
szóval feri is megkapta amit kért volt neki fáradtság ..főleg mikro már az utolsó patakban olyan helyen is feladatokat talált ahol igazándiból már nem is volt dehát én ..mint supra(azaz tökéletes ) vezető nem szeretném a rálydelok kivánságait nem teljesiteni...ugyhogy mindenki boldogan ment haza...
csendes feri is...
meg itt a milyeink is....
szali is..bár kissé megilyedhetett szegény mikor majdnem kiszakadt a magyar utakra tervezett pözsó eghszpert futóműve a román jukakon
és én is mert beigazolódott ..amit sok szerelő barétom is mondott...nincs semmi baja a qÚplungodnak csak az olaj felfort és ki kell cserélni...és a rebszol 10w telóolaj az egész napos kinzások után is úgy tartott mint a svarszkoff...legyen hideg szél délafrikában meleg nyár az antartiszon...sivatagi vihar az esőerdőkben de a svarckoff tartott..a kúplung meg múkoggy volt.. egy pillanatra sem változott a nyomáspontja...
szali elismered vagy sem ..te lególandos .
az olajat köszi.
az ógyűrű még ott van az oldalán..ha esetleg neked megent ilyen lenne az ingyé töled kapott holmit...pici pézé visszaadom
ez persze vick vót..
pici pénzé.. .
soké .
Nem rosszak ezek az új Berg ek a kékek is csak néztek mikor elsuhantam !Volt itt nálam 25ös is meg 250 a naggyal még vadászni is voltam kinn télen majd kerítek képet a VIP nek
2:18-nál a technika
http://youtu.be/KXTyU-qDBqk
Mikre rá nem lehet szedni
Jól nyomja ismét
http://youtu.be/dcxkR5y68d4
Szomszéd!

Mit adott a tehenének mikor beteg volt?

-terpentint!

Másnap:

-szomszéd, megdöglött a tehenem.

-hát..........., az enyém is!
miÍÍÍvan...nálad megint esik-sz nálunk meg semmi .

a csendes terire gondolsz
ugyan azt megcsinálta ákival ..mint a dévai racén..ezek várnak a sorukraa patakban..erre az idiótálya berobban eléjük ...és beleáll úgy a nyomba mint valami gerej..na akkro ákiék szépen tovahaladtak.. és felérvén áki kérelemmel fordult szalihoz:
mennyél már hátul te a heveroddal mert ha még1szer bevág elé..és utána meg bebénázva ott rohad mig mindenki kikerüli...hát áki mondom azóta lálykolja a fészbukkon

mert jó srács a csendes teri..dee kissé a csendessége mellé ha nem lenne olyan visszahúzódó
miközbe ugat...
ugat hogy vigyem valami nehéz helyre mert ez neki...és olyan helyrehát még csak épp be a bemelegitőkön vagyunk túl...
aztán mikor meg ott vagyunk hogy na itt van ferensz...csináld...hát az meg az nem mert az életveszéjeseket azért ő kihagyná mert...mÍÍvan
most vagy felmész könnyen vagy nekiálsz szenvedni..ha szenvedsz egy helyne az azért vna mert egyből nem tudsz felmenni..
na majd még..csak
Köszi a beszámolót

Most közben leesett ki a Zsír Feri, már hajtottam vele jó srác de csendesnek nem nevezném
Szép napot! Leszakadt az ég egy ideje
eská jön szegedre..vesz ezt azt a nAAgy cébályaba..remélem meglátogat
áki azt mondta lálykolni fogja a fészbukkon

csendes terinek szerencséje volt a talajjal ...meg hogy egy kocsiba ültél vele mert ha bármelyik kettő nem lett volna igy...fájt volna neki
amúgy fasza kis hajtás volt... kékpatak ujra belanyhult..de még azért csak csak elfáradnak benne akik akarnak.
dee az új feljáró ahol a többiek lent összekaptak..mint a farkascsorda...mikor éhes és elédobod a túl kemény és nagy csontot..amit a másik két marha meg úgy nyalt el mint egy fÍÍnom kis vancsilliás fagyit
szóval ott egy kicsit néztem hogy na itt most meg mi van....hol a bajság mert az gyik azért kiabált mert mért nem mennek neki többszöt a másik leg azért mert minek is ha úgy sem mennek fel...én csak azt nem értem .z egyik mért nem ült loszt szivott el egy cigit a másik meg mért nem próbálgatta ha akarja
na például az a feljáró az nagyon tetszett...
legközelebb ott lefelé hozom a csÓrdát...de a szikla teteje felé vezetem véletlen az egész bandát...kiváncsi leszek ha ott leugrok a szikla tetejéről a mélybe..kinek hogy kerekedik majd a szeme . jó mondjuk 10m rel arrébb ki lehet kerülni de akkro az már ...C nyom

a zarándol feljáróra meg direkt elkerülő utat csináltam mert tudtam ha meglátod akkor ugy is felmegyünk és akkor emezek meg let megent összekapnak..ami teljessen feleslegesés 4 órakkor már nem élvezném azt hogy várjunk fél órát hogy a fele banda feljön a fele meg nézi felfelé erőssen szugerálva hogy ne sikerüljön nekik

de úgy gondolom jót mentünk..csak a hegy megint a túl könyű oldalát mutatta
na hály.
mondom az ember nem 100as..de még ötvenes sem...+megfáradt a sok patakban...főleg a végére a kékpatakban...és szerintem zombként vezetett...
nem hitted volna hogy van aki nálam szarabbul vezet, mi?
láttam sok sok nagy gödröt..de egyikbe sem gondoltam belemenni
mert jó az az erősitet futómű..de azért ezek a román utak...azért kissá akciódúsak...főleg ez a sziriai..mióta ott mennek a nagy dögök hordják el a hegyet a sóderrakásnak...azóta... már néha nézem hogy ez a plélysztésön ez egyre komolyabb igy a kerülgetjük 70-80nal azokat a lövészárkokat....
mondjuk fogd úgy hogy a csöndes ferensz épp azt hitte bónusz kör van és nem számit neki az a kis luk