Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

több rongyot istehetsz felűre és mikor érzed hogy már nem olyan meleg akkro a rongyok számával tudod növelni a füledhez sugárzott hő menyiségét..egy ideig..aztán megent melegiteni kell a sót

dzsi
én most gyógyulok ki belőle...több mint egy hónapja szopok vele.. semmilyen gyógyszer nincs rá...hotemin ami volt hogy hatott de az is csak egyféle idegbecsipödésre....diklak erre nem jó
aztán nyújtani kell meg kiforgatni az izületeket.
lábatlógatni ...lóbálni..felálsz egy skis szépre..a másikat meg elkezded lengetni..amig tudos előre hátra.. az szépne kihúzza majd.. persze nam azonnal...aztán ha eltelt 3 hét és még mindég gatya vagy akkor jöhet a gugolás 100...120kilóval...na nekem az rakja helyre
mert mióta újra gugolk már tökre sokat javult.. ha más nem a közérzetem
Mondjuk a japánok finomabb illesztéssel dolgoznak, az 5mm-es réseket már megoldották a rajzasztalon, még az 1920-as években :-)

Én power tape szerű vastag ragasztószallagot használok. bevállt. 1 évet simán elmegy.
"zoknyiba" a legpraktikusabb.

Pluszba fülgyertyázhatsz, bár éccaka a só van kéz alatt. Tényleg jó, gyermekkori tapasztalat.

Vagy tegyél rá pipamocskot.
További szép estét mindenkinek
A műtőssapkában már benne van a gumi, ami ráfogja a szűrőre.

A fátyolfóliában meg nincs, de abból tudsz jótékonykodni, kb 50 motorosnak:-)
Jobbulást, ha motor nem is lesz, asszonyka még ott lehet és lehet "gépelni"
Púrhab?
Miért nem szilikonnal nyomtad ki inkább?

Lexan az anyag neve ami a szemüvegbe kell
PL ez: http://www.vink.hu/userfiles/L...
Lexan Excell D 2mm-es,3050x2050 es tábla 5450 Ft/nm(nettó)

Lehet jó a 9030 as is, az nem tudom, de az inkább beltéri
megnéztem a videot...harcolnak a fiuk rendesen...

mondjuk én szeretem a szopos helyeket, de ez már nagyon nem egy emberes enduro...ahol egyfolytában egymást kell porázon huzkodni.... ez igy tényleg egy marhaság főleg ahogy mondjátok hogy tele volt ilyen részekkel... igy kb vicc kategoria... megnézném melyik regimentes pályakijelölő menőcsávo küzdötte fel magát itt öneröböl....

szerintem végig gyalogolták lábon aztán ennyi...
gecsa..megkérdezted már amit kértem..ami kifúrja szali oldalát hogy miaz(el ne mond . )

fülre...
fogsz egy fél kiló sót serpenyőbe jól meg melegited szárazon.
egy sürű szövésü rongyba becsavarod és a párnára rárakod.a füled alá..
olyan meleg legyen amit még elbirsz.. pár óraalatt segithet.. de reggelre teljessen rendbetette a múltkor nekem is.
Köszi a tippet

Ez japán precíz műanyag tecsnika, itt csak felülről kap levegőt, máshonnan nem megy be a por a légszűrőházba
igen
a hátsó kerék felől..az én kátélyemem is szivta mocskot..de kipúrhaboztam a 5mm réseket
csak az a baj a púrhababl ha szétbontom...de milyne sűrűn szedi szét az ember a hátulját...hát amig nem tépem le a sárvédőt addig nem nagyon.

műtőssapka? fátyolfólia? most akkor melyika jobb van egy műtős ismerős a közelbe.

bálint.
miből is vágjátok ki a szemüveghez a plexit?
milyen boltban és hogy is tudom megvenni
valaki más is ha esetleg tudja

thnx
kurva hétszentség ebbe a hétvégébe is begyulladta a fülem és lőttek a holnapi gépelésnek... szal g-style én is nyomom az ágyat,mert másra nincs erőm sem,lassan eni sem tudok annyira nagy a gyulladás...geci orvosok meg nem írtak fel semmi fülre való gyógyszert,cseppet..oldajam meg magamnak...fákken
Tegyél rá műtőssapkát, és ha sztahanovista vagy, akkor a hátsó sárvédő és az idomok találkozásánál ragasztószalagozd le a réseket.

Bőven elég ha a gyárilag tervezett nyílások kap levegőt, és nem szívja alulról a kerék által felvert homokot és port.

Ha nem akarsz sokat költeni, vagy nincs műtős ismerősöd, vegyél fátyolfóliát a mezőgazdasági boltban, ugyanaz az anyag, kivágod méretre, és egy gatyagumit belevarrsz.

Én ebből pluszba teszek a légszűrőház aljába 1-2 réteget, ahol a legkoszosabb szokott lenni a szűrő.

A fenti megoldásokkal LEGALÁBB 5X többet fogsz tudni motorozni, annélkül, hogy légszűrőt kellene cserélned. (de itt tényleg gátlásos voltam)
dév..
hűtődfelület növelése 40%az már jó nem?
+a nagyobb vizkerék...gyanússan nem fog megforrni a büdös életbe..illetve én hamarabb szabályzok le.. amivel megint az lesz hogy nem fog megforrni...mert ha megállók levegőt venni akkor azért leállitom
9 sejt helyett 11 van benne és a sejtek mérete 3cm helyett 4cm..azért úgy gonolom a nagy vizkerékkel 100% megvalósul a forrásmentes állapotom

elöl 12 lánckerék..mire jó az .
eksztrém&urózni

az a qrwa fűrész..tényleg erre is jó lett volna...két nyisszantás és már el is töröm azt a susnyót+
mondom ztakiéknál már élesben láttam milyne bevált szuper dolog..csak mindég elfelejtem megvenni a kúrva gazdaboltba
Kéne nektek egy ilyen helikopter
www.sportmotor.hu/motoros_foru...

Egyébként fasza kis videó
szali ne aggódj rajtam kivül még senkinek nem monda azt a banda hogy jöhetsz motorozni csak old meg a kijövetelt egyedül .
oti holnap délután szol hogy akkor pontossan hogy hányan vagyunk és akkor szétosztjuk ki kivel is megy... veled együtt 6 fő..ami még nagyon jó.....
utazás motorozás minden szerint...
csak remélem nem esett kevesebb eső ott sem mint itt és akor még hétfőn pont jó lesz a talaj..
belerakok pár zorrósat..meg sok sok patakossat...kevés megállással

Ilyenkor kell a kisfűrész
Ventillátor szerváljál
Mindent mérek és számolok és következtetéseket vonok le
Ma felraktam a 12-es lánckereket, amivel a motor nagyon baba

Azt is megfigyeltem a lánc feszesség állító mennyivel lett odébb, hogy fogyaszt így, hogy megy, milyen fokozatokba motorozok vele (egyébként mindenhol 1-el feljebb) 1.ik fokozatot szinte nem is használtam ma, majd jó lesz szopóba
A légszűrő olajat azért mértem, hogy tudjam hány tisztításra elég
Tudom gyagyás vagyok
szali.
nem egy.1 es hanem 1.3 as azért az már elfogadható...
de egy 1.5 vagy 1.8ast akarok hozzá szerezni.
ez a hűtős cucc jó lehet...
cska ez akkro jó ha valami nagyongigaprofi olaj van mert ha az a gép eléri a 200c fokot akkor az olajok már kezdenek nagyon hamar fáradni...
akkor ha ez 200fokos épp az olja kb 250fokos.. akkro azért egy közepes olaj már döglött.
kettő ténél nem tudom..
egy biztos azért ha nem kezd el bugyborékolni az sokat számit..
már ez a febi fagyálló is sokat számit egy sima benzinkutas cucchoz képest...de
énnekem egyenlőre elég az ha egy nagy hűtővel az 1.5 sapival febi fagyállóval nem fog megforrni...mert nem a forráspontot növelem hanem a hűtés hatásfokát javitom!
Basszus ez már tényleg sok:(
bár nem a is a pályamunka a kérdéses, az gondolom nyilvánvaló mindenkinek, hanem inkább a szükséges engedélyek, kit kell megkeresni a tulajon kívül, stb. Gondolom az önkormányzat meg a zsernyákok engedélye is kell a tulajon kívül, akié a terület

Remélem majd megosztja a tapasztalatait emagdnim. Kíváncsi vagyok, mekkora macera lehet
A powersport variáció kell nektek, ami drágább.

http://www.evanscooling.com/pr...
nálam fordítva volt, 5ig belevertünk 90km-t, s 17től fával munkálkodás
Talaj az baba, fog mint állat néhol csúszik, de az nagyon ritka.
Elsősorban azon agyalnak, hogy ha ez a szar nem forr meg 100 fokon, honnan a picsából fogják tudni, hogy a motor már túl meleg.
Erre írja valaki a hőmérő megoldást, aztán van duma a víz helyett a fagyálló, meg ezek keverése. Szerintem semmi konkrétum tapasztalat nincs leírva a fórumon, hogy valakinek ettől elszállt volna a blokkja, de elmélkedések vannak, nagyobb hőtágulások okozta problémák, a túl meleg olaj, stb.
Nem olvastam végig

Részemről azt mondom, inkább nyomja el, s látom melege van, megállok pihenni, míg lehűl, vagy lelocsolom, ha haladni kell.
Bár ha már a motornak melege van, akkor nekem is
Neked nincs ventillátorod, SX re nem lehet?
Szerintem az a tuti